- 21 Nisan 2017
- 886
- 1.237
- 113
Söylemek neyi değiştirir ki ne sağlarbu mesajı sil dediğine göre yediği haltın farkında bence de tekrardan değerlendirin ben olsam içimde tutamazdım ne pahasına olursa olsun.
Söylemek neyi değiştirir ki ne sağlar
Ben senin telefonunu karıştırdım mı dicembu şekilde kendi kendinizi doldurmaktansa ona söyleyip rahatlayın. Onun vereceği tepkiye göre de kararınızı değiştirirsniz. Ama ne derse desin fikrim değişmez derseniz ayrılırsınız. Zor ama en mantıklısı.
Ben senin telefonunu karıştırdım mı dicem
İnsan bağlılığı olmadığı biriyle neden iki sene beraber olsunEski sevgilide kalan akıl,fikir ve duygular.
Ona tekrar dönebilme ihtimalini beklerken vakit geçirilen siz.
Eninde sonunda bitecek bir ilişkiniz var malesef.
O kıza dönmesede size karşı bir bağlılığı yok
Bir erkek sadece fiziki tatmini için değil iki sene,yirmi senede birliktelik yaşayabilir.İnsan bağlılığı olmadığı biriyle neden iki sene beraber olsun
Aklı kalma gibi dediklerinize hak verebilirim ama bu dediğinizd katılmıyorum
Aramızda cinsellik anlamında ilişki yok kastettiğiniz gibiBir erkek sadece fiziki tatmini için değil iki sene,yirmi senede birliktelik yaşayabilir.
Ruhunu başka sevgiyle dıyurur,diğer ihtiyacını bir başkasıyla böyle gider bu zincir.
Biz kadınlar gibi değerlendirmeyin onları,biz öyleyizdir duygusal bağımız yoksa fizikende çekemez tahammül edemeyiz.Onlar öyle değiller
onuda başkasıyla yapıyordur,bahsettiğim bir zincir.Aramızda cinsellik anlamında ilişki yok kastettiğiniz gibi
Hala eski sevgilisini seviyorSevgilim eski sevgilisi hakkında bir arkadaşı ile konuşurken kız için demişki
O üniversiteden birinci olarak mezun oldu onunla gurur duyuyorum
Eskiden evinin önünden geçerken ona mesaj atmıştım ayrıldıktan sonra
Ama şimdi olsa bi ah çeker giderim demiş
Ama sil bu mesajları kimse görmesin demiş
Sizce bu sorun mu ben mi abartıyorum çok kötü oldum 2 yıllık sevgilim
Ekleme: kızlar sevgilimin konuştuğu bu arkadaşı benim de eski bi yakın arkadaşım
Sizce çekincelerimi bu arkadaşımla buluşup açık açık konuşup sevgilimden gerçek düşünceleri ile ilgili laf alması için yardım istesem mi
Yapmıyor öyle bir şeyonuda başkasıyla yapıyordur,bahsettiğim bir zincir.
Bir erkeğin tüm bu durumarının tek halkada,tek kişide toplanması zaten ender doğa olaylarındandır
Napılır bunun için ayrılınır mı peki?
Nasıl bu kadar kesin yargıya vardınız açıklayın lütfenHala eski sevgilisini seviyor
Bir erkek sadece fiziki tatmini için değil iki sene,yirmi senede birliktelik yaşayabilir.
Ruhunu başka sevgiyle dıyurur,diğer ihtiyacını bir başkasıyla böyle gider bu zincir.
Biz kadınlar gibi değerlendirmeyin onları,biz öyleyizdir duygusal bağımız yoksa fizikende çekemez tahammül edemeyiz.Onlar öyle değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?