Sizce bu sorun mu abartıyor muyum

Siz arkadasiniza sormayı cok düşünüyosunuz evey ama hadi diyelim konusuyorlar. Sevgiliniz neden duygularini ona birebir soylesin.
Ornegin unutmus olabilir eski sevgilisini, yinede erkek egosu yapip soyle aklımda boyle aklımda diyebilir. Veya tam tersi unutamamis olup ta arkadasiniza cok net olmak istemeyip, yok ya aklima bile gelmiyo diyebilir...
Bilsin istemediginiz icin, aadan az bi zaman gecsin arkadasinizin size söylediğini dusunmesin. Eskilerden konuyu açıp unutamadigin biri var mi falan tarzi sorabilirsiniz.
Ha bana sorarsaniz acikca konusmanizi tavsiye ederim.

Merhaba konu sahibi, ne yaptıniz acaba? Içinizde anlamlı bir şüphe oluşmuş. Ama o kadın arkadaşınız sizinle değil de sevgilinjzle daha yakınsa size bir şey söylemez, çünkü sevgilinizle arkadaşlıkları bozulur. Hatta sevgilinize haber verir bu durumu, şüphelendiğini söyleyebilir. Zaten sevgilinizin eskiyi unutup unutmadığını nasıl bilebilir, bilse de nasıl söyleyebilir?
Hemen ayrılmak zor haklısınız, insanın önce kendisini ikna etmesi gerekiyor. Isterseniz biraz bekleyin şüpheleriniz netleşsin. Mesela bu olaydan önce eskiye dair şüpheleriniz oldu mu, ilişkinizin başında eski sevgilisinden nasıl bahsederdi, telefonunu karıştıracak kadar neden şüphelendiniz?

bu mesajı sil dediğine göre yediği haltın farkında bence de tekrardan değerlendirin ben olsam içimde tutamazdım ne pahasına olursa olsun.

Söylemek neyi değiştirir ki ne sağlar

bu şekilde kendi kendinizi doldurmaktansa ona söyleyip rahatlayın. Onun vereceği tepkiye göre de kararınızı değiştirirsniz. Ama ne derse desin fikrim değişmez derseniz ayrılırsınız. Zor ama en mantıklısı.

Ben senin telefonunu karıştırdım mı dicem

erkek arkadaşınla daha önce de bir sorun yaşamıştın. böyle sizinle ilgili gelecek planları kurmuyor gibiydi. tekil düşünüyordu hep...

ben senin yerinde olsam ömrümü heba etmezdim. 2 seneyse iki sene. edeyim iki seneye. şutla gitsin. benim 4 senelik ömrüm boşa gitmişti. bide evlilikti.

yol yakınken kurtar kendini önüne bak. öyle eski sevgili arkasından ah çeken erkeklerdense nice ADAMlar var

Eski sevgilide kalan akıl,fikir ve duygular.
Ona tekrar dönebilme ihtimalini beklerken vakit geçirilen siz.
Eninde sonunda bitecek bir ilişkiniz var malesef.
O kıza dönmesede size karşı bir bağlılığı yok

Eski sevgilide kalan akıl,fikir ve duygular.
Ona tekrar dönebilme ihtimalini beklerken vakit geçirilen siz.
Eninde sonunda bitecek bir ilişkiniz var malesef.
O kıza dönmesede size karşı bir bağlılığı yok
İnsan bağlılığı olmadığı biriyle neden iki sene beraber olsun
Aklı kalma gibi dediklerinize hak verebilirim ama bu dediğinizd katılmıyorum

İnsan bağlılığı olmadığı biriyle neden iki sene beraber olsun
Aklı kalma gibi dediklerinize hak verebilirim ama bu dediğinizd katılmıyorum
Bir erkek sadece fiziki tatmini için değil iki sene,yirmi senede birliktelik yaşayabilir.
Ruhunu başka sevgiyle dıyurur,diğer ihtiyacını bir başkasıyla böyle gider bu zincir.
Biz kadınlar gibi değerlendirmeyin onları,biz öyleyizdir duygusal bağımız yoksa fizikende çekemez tahammül edemeyiz.Onlar öyle değiller

Aramızda cinsellik anlamında ilişki yok kastettiğiniz gibi

Aramızda cinsellik anlamında ilişki yok kastettiğiniz gibi
onuda başkasıyla yapıyordur,bahsettiğim bir zincir.
Bir erkeğin tüm bu durumarının tek halkada,tek kişide toplanması zaten ender doğa olaylarındandır

Sen bunu gorupte ayrilmiyorsan hicbir zaman ayrilmazsin bi de savunmussun bazi yerlerde Allah akil fikir versin.

Hala eski sevgilisini seviyor

Ben katiliyorum, liseden en iyi arkadaslarimdan biri de, tanidigim birkac erkek de, akrabam bir erkek de gayet sevmedikleri kadinlarla evlendiler. Tanidiklarimdan birinin de akli gayet baska bir kadindaydi yani taaa nikahin oldugu gune kadar kadini arayip sormus oyle dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…