Sizce bu söz "sözlenmemek" icin yeterli bir sebep midir?

Iletisim kurup da aciga cikarilmayip, gunlerce kafa patlatilan meseleleri anlamiyorum. Evlenmeyi dusunecek kadar samimi oldugunuz insana ne demek istedigini soramayacak kadar uzak, ya da iletisimde zayif birisiniz galiba. Bu sekilde nasil iliski yuruteceksiniz bilmiyorum. Bence bunlari asin. Ne demek istedi ne demek istedi diye diye kuracaginiza, acik acik sorun. "Ben boyle anladim, oyle mi demek istedin" demeyi bilin. Bitti, cozuldu sorun.

Özele girme konusunu siz bilirsiniz tabi de tek bir cümleden de bir çok anlam çıkıyor, aynı cümleyi duyan kişilerin bile ilişkini etkileyen çok faktör var, ben duysaydım ben de aynı şekilde düşünüyorum derdim, ailesi beni kabul etti, benimkiler onu. Iki taraf da etmeseydi veya tek bir taraf etmeseydi ona göre yol çizerdik, düğün yapmazdık, evliliği ertelerdik vs. ama ayrılık söz konusu olmazdı. Küsen tarafı barıştırmaya daha meyilli olurduk vs. İç düşüncelerinizi karşılıklı olarak biraz daha paylaşın bence, 35 yaşında olup sadece çocuk için evlenebiliyor olması ve din konusunda nasılsa kabul ederler biraz basite indirgeme bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…