Sizce bu söz "sözlenmemek" icin yeterli bir sebep midir?

Kesinlikle ailemi ikna edemezse bu is yatar anlaminda konustu.

Ayrinti anlatmayinca ben cumleye iyi tarafindan baktim mesela. Keske anlatsaydin bastan.

Klavye basinda ayar veren cok olur. Sen sinirlenme.

Siz ne bekliyorsunuz peki? Ben şimdi düşünemedim yani sizin için ailenizle nasıl savaşabilir? İki taraf da medeni ise böyle bir şeye katil matil olmadıkça adam engel olmaya çalışmazlar. Yok hayır diyorlarsa adam ne yapsın. Onun ailesi sizi istemeseydi siz ne yapabilirdiniz? Bir şeyler yapacak insan o olurdu? Bu durumda o ne yapsın ki? Kapıdan kovsalar bacadan mı girsin?

Eee sonra? Sordun mu bu ne demek diye. Vermezlerse baskasiyla mi evlencen yoksa beraber olmaya devam mi edicez dedin mi? Ben ikincisi olarak algiladim. Iyi bisey demek istemis.

Kendisi söylemedi, zaten bu konusma yüzünden tartistik, ama tanidigim kadariyla yani ailemle anlasamazsa devam etmeyecegiz, herkes kendi yoluna.

Aşk , en sağlam engellerle savaşmak demektir.. Sevginle, sabrınla, her şeyinle..
Pes etmek değil ! Tamam diyip , köşeye çekilmek hiç değil !

Aslinda ailen vermezse savasmasi gereken sensin. Onun gorevi gelip konusmak. Elimden baska bisey gelmez demek istemistir belki.

Aşk , en sağlam engellerle savaşmak demektir.. Sevginle, sabrınla, her şeyinle..
Pes etmek değil ! Tamam diyip , köşeye çekilmek hiç değil !

Aynen, bende böyle düsünüyorum. O öyle düsünmedigi icin de icim icimi yiyor, tüm problem bu.

Sen adama açık açık ne demek istediğini soracağına neden millete burada fal açtırıyorsun ki,

adamı tanımıyoruz nereden bilelim ne demek istedi,
iki anlama da gelebilir söylediği.

Sormadigimi nereden biliyorsun. Sanal da olsa bence uslüp cok önemli. Kimseye zorla "fal" baktirmiyorum ayrica.
Burada anlatilan bütün konulardaki adamLari tanidiginida zannetmiyorum.

Aynen, bende böyle düsünüyorum. O öyle düsünmedigi icin de icim icimi yiyor, tüm problem bu.
O sözün ardından kabulümdür ama senden asla vazgeçmem, tekrar tekrar gelirim , seni Allah'ın emriyle baban , seni bana verene kadar pes etmeden seni beklerim dese hadi eyvallah der insan..
Ama o ne biçim bir sözdür

Aşkı için savaşmak bana gereğinden fazla romantik geliyor. Romantiklik güzeldir ama dozunda güzeldir. Hayatı daha çok mantık kullanarak yaşayanlar daha az üzülürler. Savaşılcak insanlar bir de anne-baba. Gerek kk'da gerçek hayatta anne-baba rızası olmadan yapılan evliliklerde mutlu olanların sayısı istisna diyebileceğimiz rakamlarda. Ben sevdiğiniz adamda ailenizin karşı çıkacağı bir durum görmedim ama öyle bir durum varsa da ben bir insanın istenmeyen gelin/damat olmak istememesini anlayabiliyorum. Kolay bir şey değil. Aşk için savaşmayı ben aileye kendini sevdirmek için türlü şebeklikler yapmak olarak düşünmüyorum, ya da ömür boyu sevilmeyen damat olmayı kabul etmek.

Sen kaç yaşındasın peki ve aileni en iyi sen tanırsın yabancı biriyle evlenmene izin verir mi,arkadaşının söylediği söze gelince senle olmazsa başkasıylada olur gibi anladım ben yani 35 yaşındayım artık evlenmem şart gibi algıladım.

Peki adamla iliskin nasil, ask sevgi, saygı anlamında? Anahtar kelimeler bunlar, bunlara göre değişir yapılması gereken yorumlar.
Ha bu arada adamın dediği çok mantıklı. Bu ailelerin rızası olmadığı için evlenememe olayı Türkiye'de çok yaygın. Adam yalnızca dürüst davranmış birçok Türk erkeğinin aksine.:)

Ben 28 yasindayim. Birlikte oldugun kisi müslüman oldugu icin ailem bir sorun cikartmaz.

Ailen istemezse benim için onlardan olma demek istemiş, iyi demiş, yanlış anlaşılacak bir şey yok.

Ben 28 yasindayim. Birlikte oldugun kisi müslüman oldugu icin ailem bir sorun cikartmaz.
E o halde problem ne? Bunu ona söylemediniz mi de konuşmanın en başında? Niye konu 'Ya beni damat olarak istemezlerse' ye kaydı ki? Durup dururken olamaz, demek ki aranızda muhabbeti geçmiş. :)
Ailenizin vereceği cevaptan emin misiniz siz? Kabul ederler mi yabancı damadı?

Ailem dindar ama biraz da acik görüslüdür. Iyi bir insansa ve müslümansa (ki öyle birisi) 100% karsi gelmezler. Sartlarda anlasamazlarsa da is bozulabilir, ondan söyledi, yoksa kabul edilecegini biliyor.

Sormadigimi nereden biliyorsun. Sanal da olsa bence uslüp cok önemli. Kimseye zorla "fal" baktirmiyorum ayrica.
Burada anlatilan bütün konulardaki adamLari tanidiginida zannetmiyorum.

madem sordun cevabını almışsındır o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…