Sizce bu taciz mi?

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
İyi geceler.Bir sorum var.
Ben 16 yaşındayım bir de abi gibi gördüğüm 29 yaşında biri var.Abi gibi görüyorum iyi biri severim de ama biraz garip davranışları var.Genelde sosyal medya üzerinden konuşuruz.Kalp emojileri falan atmalar,gel bi sarılayım demeler,sürekli ama sürekli çok özlettin,canımsın seni çok seviyorum demeler falan.Başlarda bana değer verdiği için seviniyordum ama bu zamanda da artık kimseye güvenemiyorsunuz da.
Bu arada abim gibi ama o da yaş farkından dolayı,aramızda pek de bi samimiyet yok yani.Ama sürekli özledim gel sarılayım yazar kalp öpücük falan atar çok değerlisin kıymetlisin falan der.
Sizce ben mi çok fesatım yoksa bu biraz tacize mi giriyor? Ya da gereksiz bir samimiyet ?

29 yaşında adamla konuşacak neyin var senin allah aşkına?Sapık sübyancıdır çok net kendi yaşıtlarınla muhatap ol
Ortak tanıdığımız vardı ordan öyle tanışmıştık başlarda böyle değildi abi gibiydi gerçekten.Sosyal medyadan falan ekleştik sadece.Bu hareketleri sonradan oldu.

Evet normal degil, yalniz senin de bu kisi ile yazisman normal degil. Yasitlarinla akranlarinla arkadaslik et. Karsi cins epeyde yaş farki var ayrica laçka bir muhabbet. Hiç hoş degil
Ben yazmıyorum ki o yazıyor.Öyle şeyler yazınca cevap da vermiyorum yine de yazıyor.Engel atacağım artık

Fazla karşılaşmıyoruz.Uzun zaman oldu.Zaten artık karşılaşsak da o ortamda durmam.
Zaten yanlış bir şeyler olduğunu sizde farketmiş olmalısınız ki
Buraya konu açma gereğini duydunuz
Kadınlar hisseder tatlım kötü niyetli erkekleri
Sana abla tavsiyesi, uzak dur böyle pisliklerden
Gerek sanalda gerek reelde

Zaten yanlış bir şeyler olduğunu sizde farketmiş olmalısınız ki
Buraya konu açma gereğini duydunuz
Kadınlar hisseder tatlım kötü niyetli erkekleri
Sana abla tavsiyesi, uzak dur böyle pisliklerden
Gerek sanalda gerek reelde
Zatem hep o yazıyordu normalde de,öyle şeylere hiç cevap da vermiyorum yine de yazıyor.Silmeyi düşünüyorum.Zaten aylar sonra ilk kez bugün girdim sosyal medyaya bugün yazdı.İşi gücü de mi yok ne zaman girsem hep online.Reelde de nadiren görüyorum.

Ben yazmıyorum ki o yazıyor,kısa cevaplar veriyorum yazınca da.Bahsettiğim gibi şeyler yazınca hiç cevap vetmiyorum yine de yazıyor.Engellemeyi düşünüyorum artık

hayır işte sorduğum şey adam ne yazıyor? durduk yerde "gel bi sarılayım" demiyordur herhalde.

Back
X