- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 46
- Konu Sahibi AdventureTime
16 yaşında yegenim var.29 yaşında biri gel özledim sarılayım diye mesaj atsa gece gunduz demem evini basar sarılmayı ögretirim ona!!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapacağım.Bazıları sen ne konuşuyorsun onla dedi ama ben zaten yazmıyorum ki.Öyle şeylerine cevap bile vermiyorum.Sosyal medyaya da dersler dolayısıyla nadiren giriyorum.Aylar sonra ilk kez bugün girdim bugün de yazdı.Cevap vermedim hiç.Yine de yazdı.Ne zaman girsem de hep onlineAdam cıvık bence de
Zaman çok kötü inan burnuna en ufak bir kötü koku geliyorsa bas engeli gitsin
Zatem hep o yazıyordu normalde de,öyle şeylere hiç cevap da vermiyorum yine de yazıyor.Silmeyi düşünüyorum.Zaten aylar sonra ilk kez bugün girdim sosyal medyaya bugün yazdı.İşi gücü de mi yok ne zaman girsem hep online.Reelde de nadiren görüyorum.
Ortak tanıdığımız vardı 1 2 kere görmüştüm baktım istek atmış ben de kabul ettim.İletişim kurmuyorum ki o yazıyor ben cevap vermiyorum.Sosyal medyaya da ayda yılda bir 10 dk girip çıkıyorum.Başlarda zaten böyle değildi.Sonradan böyle oldu.Ben de silicem zaten.Valla bu devirde ana baba olmak da zor. Senin ne isin var elin 29 yaşındaki adamıyla da eklesiyorsun konusuyorsun. Kendini korumayi bilmen lazim. Adam sapik bir pefofilik bence. Tacizi mi kalmis. Daha ilk yazdığında engellemeliydin. Yakin akrabalar dışında iletişim kurma lutfen elin adamlariyla. Git yasitlarinla konuş ve lutfen kendini cok iyi koru. Engeli de bas su pis sapiga.
Gerçekten durduk yerde yazıyor anlam da veremiyorum cevap da.Son zamanlarda böyle oldu ben de zaten yılda 2 kere falan sosyal medyaya baktığım için çok üzerinde durmadım.Ama bugün girince yine değişik şeyler yazması kıllandırdı ben de girmesem de silmeye karar verdim.hayır işte sorduğum şey adam ne yazıyor? durduk yerde "gel bi sarılayım" demiyordur herhalde.
Ben de öyle düşündüm yapısı öyle yakındır ben uzak durursam sıkıntı olmaz zaten sosyal medyaya da çok nadir giriyorum zaten dedim.Bazısı böyle yakındır mesela dayımda çok yakındır çocukları çok sever ama genede uzak dur derim zaman kötü
Hiç cevap da vermiyorum ve iletişim de yemin ederim yok.Durduk yere yazıyor.Bence bu sapıklık da değil psikolojik rahatsızlıkları var gibi.16 yaşında yegenim var.29 yaşında biri gel özledim sarılayım diye mesaj atsa gece gunduz demem evini basar sarılmayı ögretirim ona!!!!!
Gerçekten durduk yerde yazıyor anlam da veremiyorum cevap da.Son zamanlarda böyle oldu ben de zaten yılda 2 kere falan sosyal medyaya baktığım için çok üzerinde durmadım.Ama bugün girince yine değişik şeyler yazması kıllandırdı ben de girmesem de silmeye karar verdim.
Bence bu sapıklık da değil hastalık gibi bir şey.Psikolojik sorunları var gibi geldi bana.
Başta 1 2 kere gördükten sonra baktım istek atmış ben de kabul ettim.Bir kaç gün sonra yazdı "naber nasılsın kardeşim bir sıkıntın olursa söyle" gibi normal konuştu.Ben de "sağ ol abi eksik olma" dedim.O zamanlar tatildi sık giriyordum.Ama o böyle bu kadar yazmıyordu.Yazdığında da normal konuşuyordu.Son zamanlarda bunlar oldu.Ben cevap vermedim soğuk durdum.Durduk yere özledim gel sarılayım falan yazıyordu özelden.Ben de görüldü yapıyordum sadece.Sonra zaten girmemeye başladım ayda yılda bir 10 dk bakıp çıkıyorum artık.Bugün yine yazınca iyice kıllandım.Ben daha beni tanımaz bile sanıyordum aradan aylar geçti.soruma cevap gelmiyor ki ona göre yorum yapayım. yahu net bir şey soruyorum. bu adamla konuşmaya başlaman nasıl oldu mesela? heralde direkt "aaaa bizim x,gel kız bir öpeyim" demedi diyorum. ne bileyim instagramda bir storyne mi cevap verdi,naber mi yazdı,olayı ne yani? ayrıca bunların dışında hiç mi sohbet yok?
eğer dediğin gibi adam sadece gel öpeyim,sarılayım diyorsa buraya sorman bile saçma engelle gitsin ne kendini kullandırıyorsun milletin sapık ruhlusuna. ama bu da hiç mantıklı değil doğrusunu söylemek gerekirse. kim kime durduk yerde böyle yazar dan diye?
Bildiğin sohbet ediyorlarmışsoruma cevap gelmiyor ki ona göre yorum yapayım. yahu net bir şey soruyorum. bu adamla konuşmaya başlaman nasıl oldu mesela? heralde direkt "aaaa bizim x,gel kız bir öpeyim" demedi diyorum. ne bileyim instagramda bir storyne mi cevap verdi,naber mi yazdı,olayı ne yani? ayrıca bunların dışında hiç mi sohbet yok?
eğer dediğin gibi adam sadece gel öpeyim,sarılayım diyorsa buraya sorman bile saçma engelle gitsin ne kendini kullandırıyorsun milletin sapık ruhlusuna. ama bu da hiç mantıklı değil doğrusunu söylemek gerekirse. kim kime durduk yerde böyle yazar dan diye?
Başta 1 2 kere gördükten sonra baktım istek atmış ben de kabul ettim.Bir kaç gün sonra yazdı "naber nasılsın kardeşim bir sıkıntın olursa söyle" gibi normal konuştu.Ben de "sağ ol abi eksik olma" dedim.O zamanlar tatildi sık giriyordum.Ama o böyle bu kadar yazmıyordu.Yazdığında da normal konuşuyordu.Son zamanlarda bunlar oldu.Ben cevap vermedim soğuk durdum.Durduk yere özledim gel sarılayım falan yazıyordu özelden.Ben de görüldü yapıyordum sadece.Sonra zaten girmemeye başladım ayda yılda bir 10 dk bakıp çıkıyorum artık.Bugün yine yazınca iyice kıllandım.Ben daha beni tanımaz bile sanıyordum aradan aylar geçti.
Bence sapık da değil hasta,psikolojik sorunu var gibi geldi tekrar düşününce.Silmeye karar verdim.Az da girsem engelliyicem.
Hesabıma girer girmez özledim yazdı.Cevap vermedim.
Bildiğin sohbet ediyorlarmış
En başlarda normalmiş sonradan sevgi sözcükleri yazmış
Öyle yazıyor ilk mesajında
Gelen tepkilerden çekindiği için ben yazmıyorum dedi konu sahibi diye düşünüyorum![]()
Öyle yapıcam kesinlikleengelle gitsin. Üzerinde düşünmeye bile değmez.
Başta 1 2 kere gördükten sonra baktım istek atmış ben de kabul ettim.Bir kaç gün sonra yazdı "naber nasılsın kardeşim bir sıkıntın olursa söyle" gibi normal konuştu.Ben de "sağ ol abi eksik olma" dedim.O zamanlar tatildi sık giriyordum.Ama o böyle bu kadar yazmıyordu.Yazdığında da normal konuşuyordu.Son zamanlarda bunlar oldu.Ben cevap vermedim soğuk durdum.Durduk yere özledim gel sarılayım falan yazıyordu özelden.Ben de görüldü yapıyordum sadece.Sonra zaten girmemeye başladım ayda yılda bir 10 dk bakıp çıkıyorum artık.Bugün yine yazınca iyice kıllandım.Ben daha beni tanımaz bile sanıyordum aradan aylar geçti.
Bence sapık da değil hasta,psikolojik sorunu var gibi geldi tekrar düşününce.Silmeye karar verdim.Az da girsem engelliyicem.
Hesabıma girer girmez özledim yazdı.Cevap vermedim.