- 9 Ağustos 2020
- 201
- 136
- 33
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Kuruma çizgisiKızlar merhaba, 20 Ekim sat. 17 Kasım bat fakat hala olmadım. Sabahları sadece kasıklarım ağrıyor olacakmışım gibi sonra geçiyor. 15nde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı. Adet olamadım bir türlü bir test yapayım dedim bu şekilde çıktı ama çok silik ne zaman birdaha test yapayım. O kadar istiyoruz ki Mevlam biliyortest kuruma çizgisine benziyor mu, görmeye çalışacağım diye kör oldum,
Şimdi yükledim canımResim yok ki
Bana da. Geç döllenme olmuş olabilir mi acabaÇizgi var gibi geldi bana
ÜzüldümKuruma çizgisi
Ben bu kadar silik bir çizgiyle öğrenmistim bat günü. İnşallah vardır. Elinizde fazladan test varsa sabah erken tekrar edin koyulasma olursa vardır büyük ihtimal
İnşallah o kadar istiyorum ki… ilk idrarımla yapmadım bunu gün içerisinde çok sık tuvalrte gidiyorum, bugün de adetim bu kadar gecikince hadi yapayım ne kaybederim mantığıyla hareket ettim böyle bişey olduBen bu kadar silik bir çizgiyle öğrenmistim bat günü. İnşallah vardır. Elinizde fazladan test varsa sabah erken tekrar edin koyulasma olursa vardır büyük ihtimal
Şimdi birşey söylemek doğru olmaz belki kuruma çizgisidir. Her ay aynı testi mi kullandınız yani aynı markayı az çok ordan anlarsınız ama ben çizgi gördüm çok silik benimde bu şekilde çıkmıştı ama bat günü yapmıstım tam. Sizin bat geçmiş umarım geç döllenmedir ve gönlünüzce olurİnşallah o kadar istiyorum ki… ilk idrarımla yapmadım bunu gün içerisinde çok sık tuvalrte gidiyorum, bugün de adetim bu kadar gecikince hadi yapayım ne kaybederim mantığıyla hareket ettim böyle bişey oldudaha öncede testler yapmıştım geçen aylarda da ama hiç ikinci çizgi dahi çıkmamıştı. Hadi bakalım hayırlısı, geç döllenme mi olmuş oluyor böyle olunca acaba
İnşallahŞimdi birşey söylemek doğru olmaz belki kuruma çizgisidir. Her ay aynı testi mi kullandınız yani aynı markayı az çok ordan anlarsınız ama ben çizgi gördüm çok silik benimde bu şekilde çıkmıştı ama bat günü yapmıstım tam. Sizin bat geçmiş umarım geç döllenmedir ve gönlünüzce olur
Bu arada ilk 5 dakika içerisinde çıktı bu hiç bekletmedim hayırlısı bakalımİnşallahevet hep aynı testi kullandım o yüzden umutlandım. Bat geçti sadece dediğim gibi sabahları biraz kasık ağrım oluyor oda gün içinde geçiyor hayırlısı olsun hakkımızda tekrar edeceğim bakalım rabbim sana ve evladına güzel ömürler versin
Adet düzensizliği polisliktik over vs var mı? Test pozitif benceKızlar merhaba, 20 Ekim sat. 17 Kasım bat fakat hala olmadım. Sabahları sadece kasıklarım ağrıyor olacakmışım gibi sonra geçiyor. 15nde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı. Adet olamadım bir türlü bir test yapayım dedim bu şekilde çıktı ama çok silik ne zaman birdaha test yapayım. O kadar istiyoruz ki Mevlam biliyortest kuruma çizgisine benziyor mu, görmeye çalışacağım diye kör oldum,
İnşallah hakkinda hayirlisi olsun tekrar et sabah ilk idrarla koyulaşır insallahİnşallahevet hep aynı testi kullandım o yüzden umutlandım. Bat geçti sadece dediğim gibi sabahları biraz kasık ağrım oluyor oda gün içinde geçiyor hayırlısı olsun hakkımızda tekrar edeceğim bakalım rabbim sana ve evladına güzel ömürler versin
İnşallahAdet düzensizliği polisliktik over vs var mı? Test pozitif bence
İnşallah canımİnşallah hakkinda hayirlisi olsun tekrar et sabah ilk idrarla koyulaşır insallah
Bu test pozitif kan verin :)
Hafiften çizgi var gibi tekrar al başka yap yine aynısı olucak mi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?