Sizce bu test negatif mi pozitif mi

hayalperestprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
201
136
33
Kızlar merhaba, 20 Ekim sat. 17 Kasım bat fakat hala olmadım. Sabahları sadece kasıklarım ağrıyor olacakmışım gibi sonra geçiyor. 15nde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı. Adet olamadım bir türlü bir test yapayım dedim bu şekilde çıktı ama çok silik ne zaman birdaha test yapayım. O kadar istiyoruz ki Mevlam biliyor test kuruma çizgisine benziyor mu, görmeye çalışacağım diye kör oldum,

Kuruma çizgisi

Ben bu kadar silik bir çizgiyle öğrenmistim bat günü. İnşallah vardır. Elinizde fazladan test varsa sabah erken tekrar edin koyulasma olursa vardır büyük ihtimal
İnşallah o kadar istiyorum ki… ilk idrarımla yapmadım bunu gün içerisinde çok sık tuvalrte gidiyorum, bugün de adetim bu kadar gecikince hadi yapayım ne kaybederim mantığıyla hareket ettim böyle bişey oldu daha öncede testler yapmıştım geçen aylarda da ama hiç ikinci çizgi dahi çıkmamıştı. Hadi bakalım hayırlısı, geç döllenme mi olmuş oluyor böyle olunca acaba

Şimdi birşey söylemek doğru olmaz belki kuruma çizgisidir. Her ay aynı testi mi kullandınız yani aynı markayı az çok ordan anlarsınız ama ben çizgi gördüm çok silik benimde bu şekilde çıkmıştı ama bat günü yapmıstım tam. Sizin bat geçmiş umarım geç döllenmedir ve gönlünüzce olur

İnşallah evet hep aynı testi kullandım o yüzden umutlandım. Bat geçti sadece dediğim gibi sabahları biraz kasık ağrım oluyor oda gün içinde geçiyor hayırlısı olsun hakkımızda tekrar edeceğim bakalım rabbim sana ve evladına güzel ömürler versin

Bu arada ilk 5 dakika içerisinde çıktı bu hiç bekletmedim hayırlısı bakalım

Adet düzensizliği polisliktik over vs var mı? Test pozitif bence

İnşallah hakkinda hayirlisi olsun tekrar et sabah ilk idrarla koyulaşır insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…