- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Ne yaptın canım testi tekrarladin mi kan testi mi verdin ?5 dk içinde çıkmıştest bozuk mu bilemeyiz aam yarın sabah ilk idrarınızla tekrar yapın
Bende seninle aynı durumdayım canım çok çok silik bir çizgi çıktı pazar günü yaptım ama normal kaset test yapmıştım su an hala olmadım yarın kan vereceğim hayırlısı hakkımızda inşallah hamileyizdir geç döllenme de olabiliyormus inşallah oyledirKızlar merhaba, 20 Ekim sat. 17 Kasım bat fakat hala olmadım. Sabahları sadece kasıklarım ağrıyor olacakmışım gibi sonra geçiyor. 15nde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı. Adet olamadım bir türlü bir test yapayım dedim bu şekilde çıktı ama çok silik ne zaman birdaha test yapayım. O kadar istiyoruz ki Mevlam biliyortest kuruma çizgisine benziyor mu, görmeye çalışacağım diye kör oldum,
Canım inşallah ya Rabbim nasip etsin inşallahBende seninle aynı durumdayım canım çok çok silik bir çizgi çıktı pazar günü yaptım ama normal kaset test yapmıştım su an hala olmadım yarın kan vereceğim hayırlısı hakkımızda inşallah hamileyizdir geç döllenme de olabiliyormus inşallah oyledir
Canım tekrarladım ama yine ilk idrarla yapamadım fotoğraf yükledim bakar mısınNe yaptın canım testi tekrarladin mi kan testi mi verdin ?
Canım senin için de dua edeceğim Rabbim en yakın zaman da bize de bu mutluluğu yaşatsın inşallahBende seninle aynı durumdayım canım çok çok silik bir çizgi çıktı pazar günü yaptım ama normal kaset test yapmıştım su an hala olmadım yarın kan vereceğim hayırlısı hakkımızda inşallah hamileyizdir geç döllenme de olabiliyormus inşallah oyledir
Yarın sabah ilk idrarla yapsam ilk idrar daha yoğun olur diyorlar ya denesem mi acabaBence birkaç gün daha bekleyip tekrarlayın ya da direkt kan verin
DeneyinYarın sabah ilk idrarla yapsam ilk idrar daha yoğun olur diyorlar ya denesem mi acaba
Sizce var mı bişeyler çok heyecanlıyımDeneyin
yerinizde olsam coktan acilden giriş yapıp kan vermiştim :)Sizce var mı bişeyler çok heyecanlıyım
Canım tekrar bir test yaptım fakat ilk idrarımla değil rica etsem bakar mısın ben yine çizgi görüyor gibiyim yine 5 dakika içinde çıktıBu test pozitif kan verin :)
Canım adete 2 gün kala yaptırdım negatifti acele etmek istemiyorum ama nasıl duruyorum bi ben bi Allah biliyor geç döllenme sanırımyerinizde olsam coktan acilden giriş yapıp kan vermiştim :)
Atın bakalım son testeCanım tekrar bir test yaptım fakat ilk idrarımla değil rica etsem bakar mısın ben yine çizgi görüyor gibiyim yine 5 dakika içinde çıktı
Attım canım 2-3 mesaj önceAtın bakalım son teste
Ay varrrr bu testlerde silik çizgi hic olmaz
Yaaaa inşallah inşallah şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorummmm yarın sabah son bir kere daha yapıp atarımmmm yine pozitifse kan vermeye direkAy varrrr bu testlerde silik çizgi hic olmazgebesiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?