- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Yarın sabah erkenden sağlık ocağına gidin ilk kan verin gebelik icin baksınlar o sonuçla doktora gidersinizYaaaa inşallah inşallah şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorummmm yarın sabah son bir kere daha yapıp atarımmmm yine pozitifse kan vermeye direk
Çalışıyorum fakat ayarlamaya çalışacağım şans işe de yeni girmiştim daha 1 ay olmadıYarın sabah erkenden sağlık ocağına gidin ilk kan verin gebelik icin baksınlar o sonuçla doktora gidersiniz
Bence bekleyin kesin emin olmuş olursunuzYarın sabah ilk idrarla yapsam ilk idrar daha yoğun olur diyorlar ya denesem mi acaba
Belki geç döllenmedir attığınız teste göre hamilesiniz mutlaka yarın sabah ilk idrarla yapın ve bizi de bilgilendirinCanım adete 2 gün kala yaptırdım negatifti acele etmek istemiyorum ama nasıl duruyorum bi ben bi Allah biliyor geç döllenme sanırım
Hadi inşallahBelki geç döllenmedir attığınız teste göre hamilesiniz mutlaka yarın sabah ilk idrarla yapın ve bizi de bilgilendirinsonra hemen kan testine
AmiiinnnHadi inşallahtamamdır sabah atarım buraya canımmm hadi hayırlısı
Ayy olsunÇalışıyorum fakat ayarlamaya çalışacağım şans işe de yeni girmiştim daha 1 ay olmadı
Masa başı canım ama yol biraz uzak bilmiyorum eğer hamile olduğum kesinleşirse ileriki aylarda belki devam edemeyebilirim eşim de öyle düşünüyordu ilk olursa diye konuştuğumuzda ama hiç umrumda değil, İş bulunur Rabbim kucağımızı boş bırakmasınAyy olsunSabah ilk açılışta gidin kan verin çıkın hemen kısa sürüyor işiniz hayırlı olsun hamileyken de yapabilir misiniz masa bası mı?
Kan testi ile kesinleştiğinde daha farklı oluyor her şey yarın mutlaka bir kan verin en azından net olarak görmüş olursunuz önünüzüMasa başı canım ama yol biraz uzak bilmiyorum eğer hamile olduğum kesinleşirse ileriki aylarda belki devam edemeyebilirim eşim de öyle düşünüyordu ilk olursa diye konuştuğumuzda ama hiç umrumda değil, İş bulunur Rabbim kucağımızı boş bırakmasınnasıl sabredeceğim çıldırıyorum
Evet canımmm evet yarın vereceğim sabahki teste göre hadi hayırlısı bakalımmmKan testi ile kesinleştiğinde daha farklı oluyor her şey yarın mutlaka bir kan verin en azından net olarak görmüş olursunuz önünüzüay çok heyecanlı zamanlar bunlar hep
Canım testin pozitif gibi duruyor kaybettigim bebeğimde de test böyle cikmisti ama çizgi biraz daha koyuydu ama o zaman ben 5 haftaya girmişim megersem seninki daha yeni olabilir ben saat 10 gibi sağlık ocağına gidip kan vereceğim sende ver.mutlaka bugün yarın beraber öğreniriz artıkCanım senin için de dua edeceğim Rabbim en yakın zaman da bize de bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Gebeliğin daha çok yeni bence canım seninBir kaset test yapayım dedim onda çok hayalet çizgi çıktı
Canım kan versem çıkar mı o zaman geç döllenme oldu muhtemelen çünkü 17 sinde adet olmam gerekiyorduGebeliğin daha çok yeni bence canım senin
Canım mecburen işe geldim ama yarın için izin alıp bi kadın doğuma gitmeyi düşünüyorumCanım testin pozitif gibi duruyor kaybettigim bebeğimde de test böyle cikmisti ama çizgi biraz daha koyuydu ama o zaman ben 5 haftaya girmişim megersem seninki daha yeni olabilir ben saat 10 gibi sağlık ocağına gidip kan vereceğim sende ver.mutlaka bugün yarın beraber öğreniriz artık
Bence çıkarabilir canım sen yaptırCanım kan versem çıkar mı o zaman geç döllenme oldu muhtemelen çünkü 17 sinde adet olmam gerekiyordu
Tamam canim haber ver mutlaka olur muCanım mecburen işe geldim ama yarın için izin alıp bi kadın doğuma gitmeyi düşünüyorumbu sabah çizgi daha koyuydu inşallah yanılmıyorumdur
Canım bide benim adetimin üzerinden geçti böyle olsa dahi kimyasal gebelik olabilir mi ne gelen var me giden şu andaBence çıkarabilir canım sen yaptır
Vereceğim canımmTamam canim haber ver mutlaka olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?