Sizce bu test negatif mi pozitif mi

Yaaaa inşallah inşallah şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorummmm yarın sabah son bir kere daha yapıp atarımmmm yine pozitifse kan vermeye direk
Yarın sabah erkenden sağlık ocağına gidin ilk kan verin gebelik icin baksınlar o sonuçla doktora gidersiniz

Canım adete 2 gün kala yaptırdım negatifti acele etmek istemiyorum ama nasıl duruyorum bi ben bi Allah biliyor geç döllenme sanırım
Belki geç döllenmedir attığınız teste göre hamilesiniz mutlaka yarın sabah ilk idrarla yapın ve bizi de bilgilendirin sonra hemen kan testine

Ayy olsun Sabah ilk açılışta gidin kan verin çıkın hemen kısa sürüyor işiniz hayırlı olsun hamileyken de yapabilir misiniz masa bası mı?
Masa başı canım ama yol biraz uzak bilmiyorum eğer hamile olduğum kesinleşirse ileriki aylarda belki devam edemeyebilirim eşim de öyle düşünüyordu ilk olursa diye konuştuğumuzda ama hiç umrumda değil, İş bulunur Rabbim kucağımızı boş bırakmasın nasıl sabredeceğim çıldırıyorum

Kan testi ile kesinleştiğinde daha farklı oluyor her şey yarın mutlaka bir kan verin en azından net olarak görmüş olursunuz önünüzü ay çok heyecanlı zamanlar bunlar hep

Canım senin için de dua edeceğim Rabbim en yakın zaman da bize de bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Canım testin pozitif gibi duruyor kaybettigim bebeğimde de test böyle cikmisti ama çizgi biraz daha koyuydu ama o zaman ben 5 haftaya girmişim megersem seninki daha yeni olabilir ben saat 10 gibi sağlık ocağına gidip kan vereceğim sende ver.mutlaka bugün yarın beraber öğreniriz artık

Canım mecburen işe geldim ama yarın için izin alıp bi kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum bu sabah çizgi daha koyuydu inşallah yanılmıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…