Sizce bu test negatif mi pozitif mi

Test sonucum çıktı kızlar 24.51 iyimi sizce nasıl
Canımmmm bence gebelik var ama daha benimki gibi çok küçük çok sevindim adınıza şimdi 2 günde bir kan verelim değerlerimizin yükseldiğini görelim Allah’ın izniyle ben bugün vereceğim haber veririm sana da inş yükselmiştir canımm senin de böyle adet olacakmış gibi kasıkların ağrıyor mu

Kasik ağrım iki gün öncesine nazaran çok az hatta yok gibi. Ben onu araştırdım iki günde bir kan vermek anne adayını çok yorar biraz bekleyip bir hafta sonra vermek daha sağlıklı olur yazıyordu ben bir hafta bekleyeceğim zaten artık gebelik var sağlıklı yada kimyasal oda Allah'ın takdiri

Hanımlar testi gene şimdi yaptım ovulasyon testi C çizgisi silik oluyor sanki bir bakabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20221126_175555.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 60
Merhabalar kızlar güncel takipteyim konunun yeni hesap açtım bende aynı durumu yaşıyorum En son adet tarihim 19 Ekim normalde adet düzensizliğim oluyor 32 35 günde oluyorum adetim gecikti pazar günü kan testi verdim 1.20 çıktı doktora gittim 3 güne bir testi tekrarlamamı söyledi bekliyorum bakalım geç döllenme olabilir dedi

Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221204_072106.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…