- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
- 33
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Canım kafanı kötü düşüncelerle yorma gebesin ztn belli gayet bi kan tahlili ver bide kadın doğum polikliniğine git netleştir hakkında hayırlısı olsunCanım bide benim adetimin üzerinden geçti böyle olsa dahi kimyasal gebelik olabilir mi ne gelen var me giden şu anda
Gözün aydın canim çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler kucağına sağlıcakla almak nasip olsunBir kaset test yapayım dedim onda çok hayalet çizgi çıktı
Yaaa hadi inşallah
Amin canım benim inşallah inşallahGözün aydın canim çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler kucağına sağlıcakla almak nasip olsun
Haklısın canım hemen gidip en kötüsünü düşünüyorumCanım kafanı kötü düşüncelerle yorma gebesin ztn belli gayet bi kan tahlili ver bide kadın doğum polikliniğine git netleştir hakkında hayırlısı olsun️
CanımmmmGözün aydın canim çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler kucağına sağlıcakla almak nasip olsun
Regliniz ne kadar geçtiKozlar lütfen bakın değer çok mu düşük moralim bozuldu
Tahminime göre 17 ya da en geç 20snde olmam gerekirdi canımRegliniz ne kadar geçti
İnşallah canım, geç döllenmenin herhangi bir zararı var mı acabadeğerden şimdi anlaşılmaz doktor bunu anlayacaktır. çünkü adetten cok sonra gelişen durum yani güne göre hesap edemeyiz. inşallah geç ama sağlıklı döllenmedir
Hiç bir zarari yok sadece gec yumurtlama olmus anlamina gelir hayirli olsun insallahİnşallah canım, geç döllenmenin herhangi bir zararı var mı acaba
hayırr korkma bosuna. ne zaman oldugu değil yumurta ve spermin kalitesi sonrasında da rahme iyice yerleştigi önemli. geç olsun güç olmasın yaniiii :)))İnşallah canım, geç döllenmenin herhangi bir zararı var mı acaba
Ya canım çok teşekkürler. Yarın tekrar kan vereceğim ama şu an kasıklarım sanki adet olacakmış gibi ağrıyor neden olabilir ki acaba?hayırr korkma bosuna. ne zaman oldugu değil yumurta ve spermin kalitesi sonrasında da rahme iyice yerleştigi önemli. geç olsun güç olmasın yaniiii :)))
Gayet güzel geç döllenme olmuş bir hafta bekle tekrar kan ver yükseldiğini göreceksin. Darısı başıma bende akşam gidicem umarım vardır biseyler bende deKızlar 38,94 çıktııııııı
Canım benimde hiç çift çizgi çıkmazdı test bozuk değil ise gerçekten beta yükselmiştir ki çizgi çıkmıştırValla bende aynı dertten muzdarip im benimde habire ikinci silik çizgi çıkıyor ama bence gebelik olmasa hiç çizgi çıkmaz yaa çünkü benim oncekielrde hiç çizgi çıkmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?