Sizce bu test negatif mi pozitif mi

Gayet güzel geç döllenme olmuş bir hafta bekle tekrar kan ver yükseldiğini göreceksin. Darısı başıma bende akşam gidicem umarım vardır biseyler bende de
Ahh teşekkür ederim canımmm inşallah kimyasal felan değildir en çok korkum o yarın kan vereceğim bakalım canım lütfen haberdar et dualarım seninle olsun güzel haberi ver bize de

Bundan bile daha silik bir çizgiyle öğrendim, hatta değerim 9'du. Geç döllenme olmuş. Şimdi kızım 3 yaşında, rabbim size de nasip etsin

Heyecan yapma canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ama bu ay olmaz sonraki ay olur Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin bekliyorum haberlerini

Heyecan yapma canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ama bu ay olmaz sonraki ay olur Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin bekliyorum haberlerini
1 yıldır uğraşıyoruz ilk defa bu kadar yaklaştık bu arada 3. Çocuk olacak ama nedense ikinci çocuğuma da çok zor hamile kaldım ve buna çok zor hamile kalıyorum tabi hamileysem ilki çok kolay olmuştu nerdeyse ilk hafta hamile kalmıştım

Sen bı kaç gün sonra tekrar test yap kesin çıkar çizgi var geç cikmadiysa hamişsin hemenmi cikdi çizgi?

Normalde akşamları yapıyorum en son bugün sabah yapmak istedim bu son olan dı
Dıgerlerı negatif ama bu son attığınız pozitif bugünü ve 3 günü degerlendırın ama testı bırakmayın çatlamayı görünce bırabılırsınız c cızgısı sılıklestıgınde catlama olmuş demektir

Bende ayniyim 17 bat ama daha tık yok kan vermedim ama testler negatif şu 3 4 gündür yumurtanın akında beyaz bisey olur ya öyle bi akinti oluyo iki parmağımın arasinda uzuyor neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…