- 9 Ağustos 2020
- 201
- 136
- 33
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Ahh teşekkür ederim canımmm inşallah kimyasal felan değildir en çok korkum o yarın kan vereceğim bakalımGayet güzel geç döllenme olmuş bir hafta bekle tekrar kan ver yükseldiğini göreceksin. Darısı başıma bende akşam gidicem umarım vardır biseyler bende de
Şimdi gidiyorum kan vermeye bakalım ne olacak off çok heyecanliyimAhh teşekkür ederim canımmm inşallah kimyasal felan değildir en çok korkum o yarın kan vereceğim bakalımcanım lütfen haberdar et dualarım seninle olsun güzel haberi ver bize de
Ay canımmm inşallah inşallah umut oldunuz bana inşallhhhhBundan bile daha silik bir çizgiyle öğrendim, hatta değerim 9'du. Geç döllenme olmuş. Şimdi kızım 3 yaşında, rabbim size de nasip etsin
1 yıldır uğraşıyoruz ilk defa bu kadar yaklaştık bu arada 3. Çocuk olacak ama nedense ikinci çocuğuma da çok zor hamile kaldım ve buna çok zor hamile kalıyorum tabi hamileysem ilki çok kolay olmuştu nerdeyse ilk hafta hamile kalmıştımHeyecan yapma canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ama bu ay olmaz sonraki ay olur Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin bekliyorum haberlerini
Sen bı kaç gün sonra tekrar test yap kesin çıkar çizgi var geç cikmadiysa hamişsin hemenmi cikdi çizgi?Kızlar merhaba, 20 Ekim sat. 17 Kasım bat fakat hala olmadım. Sabahları sadece kasıklarım ağrıyor olacakmışım gibi sonra geçiyor. 15nde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı. Adet olamadım bir türlü bir test yapayım dedim bu şekilde çıktı ama çok silik ne zaman birdaha test yapayım. O kadar istiyoruz ki Mevlam biliyortest kuruma çizgisine benziyor mu, görmeye çalışacağım diye kör oldum,
Sizin adetiniz kaç gün gecikmisti test yaptfiginizdaBundan bile daha silik bir çizgiyle öğrendim, hatta değerim 9'du. Geç döllenme olmuş. Şimdi kızım 3 yaşında, rabbim size de nasip etsin
Görsel atın bakalımMerhaba hayırlı akşamlar ovulasyon testini anlayan varmı
Görsel atın bakalım
Normalde akşamları yapıyorum en son bugün sabah yapmak istedim bu son olan dıGörsel atın bakalım
Dıgerlerı negatif ama bu son attığınız pozitif bugünü ve 3 günü degerlendırın ama testı bırakmayın çatlamayı görünce bırabılırsınız c cızgısı sılıklestıgınde catlama olmuş demektirNormalde akşamları yapıyorum en son bugün sabah yapmak istedim bu son olan dı
Bende ayniyim 17 bat ama daha tık yok kan vermedim ama testler negatif şu 3 4 gündür yumurtanın akında beyaz bisey olur ya öyle bi akinti oluyo iki parmağımın arasinda uzuyor neden acabaKızlar merhaba, 20 Ekim sat. 17 Kasım bat fakat hala olmadım. Sabahları sadece kasıklarım ağrıyor olacakmışım gibi sonra geçiyor. 15nde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı. Adet olamadım bir türlü bir test yapayım dedim bu şekilde çıktı ama çok silik ne zaman birdaha test yapayım. O kadar istiyoruz ki Mevlam biliyortest kuruma çizgisine benziyor mu, görmeye çalışacağım diye kör oldum,
AynıBende ayniyim 17 bat ama daha tık yok kan vermedim ama testler negatif şu 3 4 gündür yumurtanın akında beyaz bisey olur ya öyle bi akinti oluyo iki parmağımın arasinda uzuyor neden acaba
Tamamdır teşekkür ederim çokDıgerlerı negatif ama bu son attığınız pozitif bugünü ve 3 günü degerlendırın ama testı bırakmayın çatlamayı görünce bırabılırsınız c cızgısı sılıklestıgınde catlama olmuş demektir
1 haftaSizin adetiniz kaç gün gecikmisti test yaptfiginizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?