- 14 Eylül 2017
- 68
- 92
- 3
- Konu Sahibi almila_turan1071
Bikaç aydır kafamı meşgul eden, cevabını bulamadığım bir konu var. Bundan birkaç ay öncesi zihnimde biri canlandı, doğum tarihinden, fiziki özelliklerinden, ideolojisine yaşadığı yerden annesinin, babasının memleketine, okuduğu bölümden, yaptığı işe hatta saçlarındaki beyazlara kadar bütün özellikleri ile kafamda bi portre oluştu sonra bu özellikler ile birebir şaşmadan uyuşan biri beni facebookdan ekledi. Titremeye başladım çok şaşırdım ve ona kimliği hakkında sorular sorarken teyit etmek için soruyordum oda nerden bildin gibi yanıtlar veriyordu. İlk defa başıma böyle bişey gelmişti, şaşkındım ve yaşadığım olayın manasını kavramak için ileride yüzyüze görüşme ihtimalimizi sordum, aramızda 5 saat var ben gelemem sende gelemezsin muabbet başka yöne kaydı diyerek beni engelledi, çok üzüldüm, başta çok ilgili ve sürekli yazarken birden değişti, benimle görüşmek istemedi. Fake hesapla kendimi buna 2 saat uzaklıkta ünv öğrencisi olarak tanıttım o hesabada gelirim görüşmekte tanışmakta mümkün benim için dedi. Sonra bunalıma girdim haliyle normalde takılmam ama yaşadığım esrarengiz bir olay olduğu için nedense çok taktım, kafamdan çıkmıyor birtürlü.. Sizce bunun manası nedir? Kafamda canlanan biri karşıma çıktı sonra neden birden bire kayboldu, burda almam gereken mesaj neydi bilmiyorum...