Tatlım her ikisi de çok guZel ... Sade ve iç açıcı.. Açık renkler her zaman insanın icini acar huzur verir.. Bence çok guZel secimler yapmışsınız güle güle kullanmanı dilerim..
sehpa ve y. odası aynı renk olmalı bence. Sehbanın içinde beyaz tonu olsa dah uyumlu olur takıma. Hepsi ayrı ayrı güzel. sadece sehpa uymamış
İkilinin birbiriyle uyumu guZel ama salonum küçük demişsin.. Bu koltuklar oldukça büyük salon ister çünkü ebatları büyük.. Belki okunuşa sıkıntı cekebilirsin.. Belki tekli koltukları berjer gibi olanlardan tercih etmek zorunda kalabilirsiniz o zmandir çünkü herkesler daha küçük.. Ben öyle yapmak zorunda kalmıştım çünkü bu koltuklardan sigdiracak salon bulamamistim evlenmeden önce ev bakarken:)) sana tavsiyem koltukların enini boyunu olc almadan önce..sonra evin boş salonuna gidip elinde şerit metre ile salonu olc tart bakalım sığacak mı koltukla+salon takımı...
canım bunlar çok açık renk bizimde vardı böle açık renk koltuğumuz 2 yıl kullanabildik ve temzliği çok yorucu oluyor... ne kadar temizlersen temizle bi süre sonra köşe noktalarının rengi değişiyor.
koltuk bu bence
1. halı daha spo
2. halı daha oryantel
bence 1. halı
halıda 2. resim daha çok uyum sağlar gibi geldi. 1. halı tüm evi aynı renk yapacak gibi. güle güle kullanın
benden küçük bir tavsiye gördüğüm kadarıyla açık renk koltuk düşünüyorsun onun için mutlaka kumaşı silinebilen leke tutmayan antilop kumaş olanları tercih et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?