• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bunları söyleyen erkek arkadaşıma nasıl davranmalıyım?

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.167
1.104
333
36
Sevgilimle bazı anlaşmazlıklar yaşıyoruz. Hayatıma fazla müdahale ediyor. Bundan dolayı bir tartışma yaşadık ve ben biraz ağır konuştum dün akşam. Şimdi cevap verip fevri davranmak İstemiyorum bu söylediklerini düşüncem dedi. Biraz önce konuştuğumuzda ise çok soğuk davrandı. Bundan sonra istediğini yap eve gidince bile haber verme dedi. Kiminle istiyorsan görüş ne istiyorsan instagramdan paylaş kimi istiyorsan ekle karışmıyorum dedi. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak artık dedi. İki ay sonra ciddi bir şeyler olacaktı aramızda. Onunla ilgili de acelesi yok artık dedi. Biliyorum beni cezalandırmak için yapıyor. Çünkü ben böyle devam edemem dediğimde sürekli lafı dolandırdı. Ben de kapatırken bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledim. Sen bilirsin dedi kapattık. Sevgisinden şüphem yok ama ya hep Ya hiç diyen biri. Akrep burcu  ters davranırsam o bin beterini yapar. Geri adım da atmak istemiyorum ama nasıl davranmalıyım?

Canını yakmissin belliki adamin ne yasanmis bilemem ama ben boyle konularda bazen kadinlari haklı bulamıyorum yani. Ara konus eger bisiler duzelecekse büyük sorun degilse ufak tefek şeylerden bitirmeyin ne diyem hakkında hayırlısı olsun

Ders vermeye çalışıyor.
Söylediği her şeye gayet rahat bir tavırla tamam de.
Kısasa kısas yap ve nasıl davranıyorsa,ne hissetiriyorsa aynısını uygula.

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak falan dedi. Ben de bu şekilde devam edemem diyerek kapattım. Ama öyle biri ki biraz yumuşak davransan dünyanın en iyi insanı oluyor, biraz sert davranırsan da o daha beter davranıyor. Zor biri. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Canını yakmissin belliki adamin ne yasanmis bilemem ama ben boyle konularda bazen kadinlari haklı bulamıyorum yani. Ara konus eger bisiler duzelecekse büyük sorun degilse ufak tefek şeylerden bitirmeyin ne diyem hakkında hayırlısı olsun

Haklı haksız meselesi değil aslında pek. Çok kıskanç biri ama ben artık 30 yaşındayım ve böyle şeylerin konu edilmesi beni rahatsız ediyor. Hala instagram profilime girip şu kim bunu sil vs denilmesi üzüyor beni. Aslında belki o kadar da önemli değil silerim gider belki ilkokuldan sonra hiç görüşmediğim bir arkadaşımdır rahatsız olduğu. Ama sorun kişinin önemli olup olmaması değil bu yaptığı bana saygısızlık gibi geliyor. Bilmiyorum açıkçası çok bunaldım nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum.

Haklı haksız meselesi değil aslında pek. Çok kıskanç biri ama ben artık 30 yaşındayım ve böyle şeylerin konu edilmesi beni rahatsız ediyor. Hala instagram profilime girip şu kim bunu sil vs denilmesi üzüyor beni. Aslında belki o kadar da önemli değil silerim gider belki ilkokuldan sonra hiç görüşmediğim bir arkadaşımdır rahatsız olduğu. Ama sorun kişinin önemli olup olmaması değil bu yaptığı bana saygısızlık gibi geliyor. Bilmiyorum açıkçası çok bunaldım nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum.
Anladım tabi bazi kısıtlamalar kötü eder insanı ama cok aşırı bi sıkıntı olmadıkça böyle boşuna canınızı sıkmayın. Üçgünluk dünya ya gelip geçer hersey.

Bazen ben de öyle düşünüyorum alttan alayım diyorum ama sonra birikiyor böyle patlıyorum bir yerde.
Olur tabi insan dayanamiyinca guzel bi cinnet oluyor ama ben hep hayata baska yönden bakmışım dir .
Üçgünluk dünya derim gelip geçici derim ha sorun olmazmi olur ya sessiz kalırım yada kıyameti kopartır herseyi oluruna bırakırım

Fedakarlık ve karşılıklı ödün verilmeden bi ilişki kurulmaz kurulsada hemen yıkılır unutmayın olur mu

Fedakarlık ve karşılıklı ödün verilmeden bi ilişki kurulmaz kurulsada hemen yıkılır unutmayın olur mu

Haklısınız ama hep benden fedakarlık bekliyor. Mesela birilerini silmemi istiyor. Tamam sileyim ama madem benim listemde hiç erkek olmayacak benden bunu istemen için önce sen de kendin uygulamalısın ki benden de isteyebilesin diyorum. Ben senden telefon mu esirgedim al istediğini sil diyor. Benim silmek istediğim biri yok zaten konu o değil. Bir türlü anlatamıyorum. Beni rahatsız eden şey bunların konu edilmesi. Kaç yaşında insanlarız karşılıklı birilerini silmek falan. Fedakarlık bununla ölçülmemeli bence.

Onunla görüşme, bunu sil, oraya gitme, bunu yapma :ukala:
Bu ne yahu. Sağlıklı bi ilişki değil ki bu.

Sevgiliyken bi cok erkegin oldugu arkadas grubumla tanistirdim esimi, ben onun kiz arkadaslariyla tanistim, oturup dugunumuze cagircaklarimizin listesini yaptik kizli erkekli, sosyal medya hesap sifrelerimiz birbirimizde yok mesela, arkadaslarimla cikmami kisitlamaz, o da istedigi saatte cikip arkadaslariyla hava alir. Inanin boylesi cok daha saglikli. Ha sevmiyor muyuz ? Cok seviyoruz 1 saat konusmayalim 2. Saat mutlaka yazariz, araşırız , buluşuruz.

Sevgilin tutumunu degistirmezse cok bunalirsin nefes alamazsin sonucta hayat sadece eşten ibaret degil hepimizin öncesi var. Bosver hic varma ustune hatasini anlasin sevmek esittir kisitlamak demek degil.

Bundan sonra istediğini yap eve gidince bile haber verme dedi. Kiminle istiyorsan görüş ne istiyorsan instagramdan paylaş kimi istiyorsan ekle karışmıyorum dedi.
Bunlar zaten normalde olması gereken şeyler. Her şeye karışması, her adımınızı takip etmesi gerekmiyor. Biraz rahat bıraksın ve güvensin bir zahmet.

AYnı benim erkek arkadaşım :) Sizin tepkileriniz de aynı benim tepkilerim. :D tek fark, sevgilim bu şekilde hiçbir şey eskisi gibi okmayacak falan demez sadece daha da ısrar eder. :D

Ama şöyle de bi şey var. Geçerli bir sebebi var mı? Bir de siz rahatsız olsanız bir kişiden o da sizin için siler mi? Yoksa karşı gelir mi? Eğer o da aynj fedakarlığı yapıyorsa bence eşitsiniz.

nekadar aptalca konular ama malesef hepsini yaşadık bizde ilişkilerimizde yapacağınız tek şey kıssasa kıssas başka türlü başa çıkmazsınız

Siz bence haklısınız.Sevgilinizin yaptığı size büyük hakaret.Şunu sil bununla konuşma sizi dindirmeyeçalışıor.Sevgi bu değil bence .Bu şekilde ilişki yaşayan hiç kimsede mutlu değil zaten.Kaç yaşındayız yahu.Çok sağlıksız bi ilişki bu.

Bazen ben de öyle düşünüyorum alttan alayım diyorum ama sonra birikiyor böyle patlıyorum bir yerde.
Sizin durumunuzu bire bir tarif edip öneriler getiren bir kitap önereceğim size, lütfen bir göz atın: Öfke Dansı. Eğer ilişki terapistine gitme şansınız varsa onu da es geçmeyin. Bu gibi davranışların altında hiç aklınıza gelmeyen ve çözülebilir meseleler yatıyor olabilir.

Arkadaşlar dün ayrıldık.

İnsanlar bir konu hakkında büyük kavgalar edip zaman zaman çözüme de ulaşabiliyor. Ama biz tam bir yıldır yani ilişkinin başından beri hep aynı konu yüzünden kavga ettik ve bir arpa boyu yol alamadık.

Aşırı derecede bencil. Sadece kendi isteklerini dayatıyor. Örneğin instagramdaki tüm erkekleri sil diyor. Neden diyorum ben hoşlanmıyorum diyor. Sende de kızlar ekli diyorum al telefonumu sil ben sana silme demem ki diyor. İyi de benim böyle bir talebim yok ki ikimizin de arkadaşları olabilir. Herhangi bir aldatma vs olacaksa ben silsem de olur.

Ve yine söylüyorum 30 yaşındayım. Liseli gibi onu sil bunu giyme vs. Katlanamıyorum gerçekten. Dün kendimi güzelce ifade eden bir mesaj yazdım. Artık bunlara dayanamadığımı ama konuşamadığımızı belirttim. Ben böyleyim diyerek ilişkiyi çıkmaza soktuğunu söyledim. Madem ki bu dilden anlıyorsun ben de böyleyim ve değişmeyeceğim dedim.

En son geldiğimiz nokta ayrılık oldu. Telefonda bitirmek istemem ama artık toparlayacak gücüm de yok, uygun olduğunda söylersen konuşuruz dedim. Gerek yok çokta önemli değil dedi. Onu çok iyi tanıyorum aşırı derecede öfkeliydi bence. Benim canımı acıtmak icin söylediğine eminim.

Evlenme teklif etmişti tek taş yüzükle. Yüzüğü konu etmek istemezdim ama bir şeylerde ciddi olduğumun farkına varmasını istiyorum. Yüzüğü vermek isterdim ama öyle diyorsan kardeşinin arkadaşına bırakırım oradan alırsın dedim. Bizim orada kardeşinin arkadaşı çalışıyor yolumun üzerinde. Oraya bırakacağımı söyledim. Bi 10 saniye kadar sessiz kaldı ve tamam dedi. Böylece ayrıldık.

Sabah baktım Twitter’dan beni engellemiş ama whatsapp ve instagramdan engellememişti. Şöyle düşündüm Twitter’ı ben gizli kullanmıyordum ben. Kızmıştı gizlemişti hesabımı. Gizliliğini tekrar kaldırdım diye sinirlendi engelledi diye düşündüm.

Sonra iş çıkışımda babam almaya geldi ve bahsettiğim yere yüzüğü bırakamadım. Ona da mesaj attım. Yüzüğü bugün bırakamadığımı en geç Cuma günü bırakacağımı söyledim tamam yazdı. Ve sonra baktım ki her yerden sildi beni çocuk gibi. Whatsapp instagram. İnstagramdan engellemiş bir de. Hiçbir şey yapmadım ben de.

Ve şimdi ben buraya yazarken o da bana whatsapptan yazdı. Yüzüğü oraya bırakmanı doğru bulmuyorum. Kimsenin bu konu hakkında bir şey bilmesini istemiyorum. Sana zahmet olmayacaksa müsait olduğun bir gün hastanenin orda bir yere bırakabilirsen ben de ordan alırım olur mu yazmış.

Sanki kan davalıyız. Yüz yüze gelemiyoruz. Bir yere bırakacağım ama nasıl bir yer acaba kaldırım taşı falan mı? Gerçekten çocuk gibi. Sırf istediği olmadı diye yaptığı şeyler gerçekten artık sabrımı taşırdı. Bir ay sonra aileler tanışacak isteme olacaktı ama Gerçekten çok yoruldum artık. Mesaja da cevap vermedim sizce nasıl davranmalıyım?

Çok uzun oldu biliyorum ama gerçekten sağlıklı düşünemiyorum şu an.

Back
X