sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Benden cay ıcın de desın beklerken oldu.

Kusura bakmayın ama şikayet edilmesi gereken asıl sizsiniz. Kızımın tedavisi boyunca babası bile hiç o saatte ziyarete gelmedi. Hastane ziyaret saati denen birşey var. Ayrıca ilaçlarında saatleri var. Annenizin poposunun gözükmesini çok dert ediyorsanız, ziyaret saati hariç kimseyi almayın.

Saat on bucuk da hastane ziyareti nedir, birde hemşireyi şikayet edecekmiş. Valla Allah sabır versin sağlık çalışanlarına...

Dalga mı geçiyorsunuz? Hasta ziyareti yarım saat olur mu? Birde uzaktan geldiler diye savunma yapıyorsunuz, gün mü yapıyorsunuz hanımefendi
Hemşire sizi şikayet etmeli asıl.

Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Uzaktan mancınıkla atmadı ya iğneyi
İğneyi çıkardığında çıksaydı erkek ziyaretçi.
Aklı mı yok o ziyaretçilerin?
Kaç IQ ya sahipsiniz cidden ya?
Hemşire sizi de kovsaymıi keşke
Yüzsüz yüzsüz şikayet edeyim mi demişsiniz bir de ...

Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizce
Ziyaretçileriniz hasta ziyaretinin 5 dakika olduğunu bilseydi bu duruma da gerek kalmazdı ama işte savunduğunuza göre anlayabileceğinizi pek sanmıyorum.

Kendisi mahkemede kocasının aldattığını söylerse tazminat alacağını düşünüyordu , kanıta gerek yokmuş çünkü kadının beyanı esasmış. Şaşırmamak lazım.

bence edin şikayetinizi ..

hatta sadece oralara değil ,iç işleri bakanlığına ,aile ve sosyal politikalar bakanlığına , çevre ve şehircilik bakanına , bir de dış işleri bakanlığına şikayet edersiniz daha çok sonuç alırsınız ,neticede annenizin götünü iğne yapmak için açmaması gerekiyordu ,haddini bilsin ! hkşşşfftıpş

Ay nolur şu forumda bir günlüğüne Arınma Gecesi olsun
Küfür hakaret serbest olsun
Herkes hıncını alsın
Valla ban sayısı azalır.

Yorumları okudumça çıldırıyorum.
Gelen erkek bey amca kalkmaya tenezzül etmemiş. Dikmiş gözlerini bakmış hanım ablanın kıçına. Ama sorun hemşire. Vay anamın totosunu açtı erkek gördü.

Kızman gereken o erkek ya?

Burası hangi devlet hastanesiymiş gece 10:30 ziyaretci almış alt kattan bırakmışlar
Ya ben annem hastanede yatarken kantine indim
Tekrar odaya çıkacaktım refakatçi kartını unutmusum almadılar
Yukarı servisi aradılar sordular da öyle aldılar.

Hadi sizin ziyaretçileri aldılar eğer ben yan yataktaki refakatçi olayım o saatte uyuyacam odadaki hastalar uyuyacak sizin yakınlarınızın dirdirini dinleyecek değilim hemşireden evvel ben derim yeter bu kadar dışarda konuşun diye

Orası hastane kuralları var babanızın cifligi değil
Kalçadan iğne yapmış sizin keyfinizi bekleyip gitsinler oyle yapayım mi diyecek
Toplu olan yerlerin kuralları vardır buna uymayan siz bide ahkam kesen siz

Oldu canım daha neler

Konu ortalığı karıştırmak amaçlı açılmış gibi geldi.

Geçen yıl annem yattı devlet hastanesinde 10 gün.

Her iğne yapılacağı zaman yatağın tepesinde perdeler olur hemşire iğne yaparken oda boş dolu fark etmeksizin perdeyi çekip yaptı iğnesini.

Ayrıca akşam saat: 20:00 sonrası güvenlik tüm odaları dolaşıp refakatçiler hariç herkes odayı boşaltsın diye uyarı yapıp, ziyaretçileri gönderiyordu. O saatte devlet hastanesinde sanmıyorum ki ziyaretçi kabul edilsin.

Ne zaman ki her hastaya özellikle hastanede ziyarete gitmememiz gerektiğini öğreniriz, o zaman böyle saçma sapan konular açılmaz.
Kişi zaten hasta, vücut direnci en düşük durumda, neden dışarıdan mikrop getirirsin ki? Ziyaretçi kabul edebilecek bir durumda olsa zaten taburcu edilmiş ve evinde olur. Ama yok, illa gidecek gece 22:30' da olsa gidecek, hastalar rahatsız olur mu, benden mikrop kapar mı düşüncesi yok. Kalkmış bir de burada Sağlık Bakanlığına şikayet edeyim mi diye soruyor, Sağlık Bakanlığı az gelir, Dünya Sağlık Örgütüne şikayet et.

Kadıncağız “güzel dille uyardığım için mi umursamıyorsunuz?” Demiş. Ve konu sahibi hala öncesinde uyarmadığını iddia etmiş. Enjeksiyon bölgesi dediğimiz yer için pijamayı da komple sıyırmak gerekmiyor bu arada. Yani suçlayacağım diye her yönü denemişsin ama olmamış arkadaş. Bir insana iftira atmak işini zorlaştırmak ne kadar basit olmuş.

Babamızın hayrına maaş almıyoruz zaten aldığımız maaş babamızın hayrına bile yetmiyor. Hele sizin gibi iq sorunu olanlara uğraşmaya hiç yetmiyor. Bu ülkede kovid zamanı millet anasından babasından kaçarken bizler hasta odalarından çıkamadık. Siz ve sizin gibilere hiçbir meslektaşımın emeği helal olmasın

30 dk ziyaret olmaz uzun o kadar süre, eve de gelebilirdi akrabanız ,geçmiş olsun için

Ne yapsın 10 saat odada dikelip keyfinizi mi beklesin

Sıkıntı zaten bu degıl ki.. Ben haksız demiyorum haklı. Sadece hasta mahremiyetinı korumadan dırek ıcerde erkek varken ıgne yapmasına ben bozulduö
Siz her şeyi kendinize hak görün, insanların işini yapmasına engel olun, toplu yaşam kurallarını hiçe sayın, karşınızda zor şartlarda görevini yapan insana saygısızca davranın, sonra ama ben buna bozuldum. Siz kendi annenizin sağlığını düşünmemişsiniz ki hemşire mahremiyetini düşünsün(ki uyarmış da). Biraz medeniyet ya. Sabah sabah sinirim bozuldu. Normalde insanlara tahammülü fazla biriydim, hatta fazla hümanist görürlerdi beni. Ama bitti sizler gibiler yüzünden insandan nefret eder hale geldim.

Edemezsin cnku bastan hemsıre bırsey demedı o saatte girilmesıne. En bastan uyaracaktı ozmn
Niye siz herşeyi uyarıyla mi biliyorsunuz
O uyarmasa sabaha yatıya mi kalicaklardi ziyaretçiler
Ek yatak açacaktı hemşireler aman uzaktan misafir gelmiş diye dimi
Siz nerde yaşıyorsunuz hangi dağ hangi bağ da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…