- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Benden cay ıcın de desın beklerken oldu.Bızm katta herkes taburcu oldu kimse yoktu bızden Baska bu 1. 2.sıde hemsıre hem ıcerde erkek zıyaretcı var ıgne yapmam lazm lutfen deyıp bunun pesine dırek pijamasnı sıyırıp ıgne vurmasına ne diyorsunuz? En azından 2 dakika bekleyebilirdı onlar cıktık tan sonra gelsin yapsın ıgnesını. Hasta mahremıyetı diye birsey var sonucta dglmı
Dalga mı geçiyorsunuz? Hasta ziyareti yarım saat olur mu? Birde uzaktan geldiler diye savunma yapıyorsunuz, gün mü yapıyorsunuz hanımefendiannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Uzaktan mancınıkla atmadı ya iğneyiHayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Ziyaretçileriniz hasta ziyaretinin 5 dakika olduğunu bilseydi bu duruma da gerek kalmazdı ama işte savunduğunuza göre anlayabileceğinizi pek sanmıyorum.Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizce
Kendisi mahkemede kocasının aldattığını söylerse tazminat alacağını düşünüyordu , kanıta gerek yokmuş çünkü kadının beyanı esasmış.Uzaktan mancınıkla atmadı ya iğneyi
İğneyi çıkardığında çıksaydı erkek ziyaretçi.
Aklı mı yok o ziyaretçilerin?
Kaç IQ ya sahipsiniz cidden ya?
Hemşire sizi de kovsaymıi keşke
Yüzsüz yüzsüz şikayet edeyim mi demişsiniz bir de ...
Katipsondanbir sen misin yoksa başka katip miKendisi mahkemede kocasının aldattığını söylerse tazminat alacağını düşünüyordu , kanıta gerek yokmuş çünkü kadının beyanı esasmış.Şaşırmamak lazım.
e oncesinde cikin demis cikmamislar, zorla cikarsa bu sefer de kovdu diyecekseniz.
demiş ki zatenYarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu..
Niye uyarsın? Aklınız zekanız yok mu? Koyun musunuz çoban gelip sizi gütsün?Edemezsin cnku bastan hemsıre bırsey demedı o saatte girilmesıne. En bastan uyaracaktı ozmn
Hayır kesinlikle demedı.. Dırek ıcerı geldı solycklrnı soledı uyarı yaptı, snra hastaya kalca dan ıgne vurcm ıcerde erkek var olmuyor bole gbısınden soledı bunu der demezde anneme arkanızı dönermsnz dedı kalca dan ıgne vurmak için
Siz her şeyi kendinize hak görün, insanların işini yapmasına engel olun, toplu yaşam kurallarını hiçe sayın, karşınızda zor şartlarda görevini yapan insana saygısızca davranın, sonra ama ben buna bozuldum. Siz kendi annenizin sağlığını düşünmemişsiniz ki hemşire mahremiyetini düşünsün(ki uyarmış da). Biraz medeniyet ya. Sabah sabah sinirim bozuldu. Normalde insanlara tahammülü fazla biriydim, hatta fazla hümanist görürlerdi beni. Ama bitti sizler gibiler yüzünden insandan nefret eder hale geldim.Sıkıntı zaten bu degıl ki.. Ben haksız demiyorum haklı. Sadece hasta mahremiyetinı korumadan dırek ıcerde erkek varken ıgne yapmasına ben bozulduö
Niye siz herşeyi uyarıyla mi biliyorsunuzEdemezsin cnku bastan hemsıre bırsey demedı o saatte girilmesıne. En bastan uyaracaktı ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?