sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

konu sahibi en son "sizin ananiza yapilsa hos mu?" demekle mesguldu, sikayet yerine sovuyordu
Yanı beklenir
Tabi ki hastane onun babasının cifligi ya onun dediği olucak
Sõver de herşeyi de yapar
Bide gitmiş hemşire ye cemkirmis
Anasının başı kalabalık hemşire iğne yapmış kalçası görünmüş
Hemşire uyarmış boşaltın burayı diye sanki hemşire milleti topladı kalçası görünsün diye
Ne tuhaf laflar ne ilginç insanlar

Hemşire uyarıda bulunmuş akşamın bir vakti oda ona göre planlamış işini. Bence siz biraz daha onun dilindde gidebilirdiniz

Konu sahibi odadaki erkekten bir misafir bir hasta olarak bahsediyor. Önce kim olduğuna karar verin lütfen. Ayriyeten odaya hemşire gelince misafiri izin kendiliğinden çıkması daha mantıklı. Sadece insanları galeyana getirmek için açılmış başlık.

şikayet edilecek kişiler konu sahibi ve gelen misafirleri sadece kendini ihbar etsin

Takmışsınız bir "misafirlerimiz uzaktan gelmişti" ye..devletin hastahanesi sizin misafir ağırlama yeriniz mi? Anneniz hasta değilse alın evinize misafirlerinizle oturun çayınızı kahvenizle.Ha anneniz hastaysa o saatte bir oda dolusu insanın işi ne ? Sanki pikniğe ,gezmeye gidilmiş de yeni gelmişkerdi,uzaktan gelmişti hesabını yapıyorsunuz.Sizi mi bekleyecek hemşire?

Evet Sağlıkçılar sizin laftan sözden anlamayan ziyaretçileriniz için eğitim alıyorlar zaten(!) önce hasta gelirmiş cümleye bak ya neresiyle geleceğini şaşırıyor insan müşteri her zman haklıdır diyorsunuz yani. Eğitim durumunuzu çok merak ettim keşke biraz da siz eğitim alsaydınız

Şimdi eski konularınızı gördüm de, size büyü ile ilgili konu açmak yasak denmiş ama siz yine de umursamayıp konunuz kapatıldıkça açıp durmuşsunuz. Kuralların sizi bağlamaması gerektiğini düşünen bir yapınız var sanırım ve bu hayatınızın her alanında böyle. Kendine ayrıcalık tanınması gerektiğini düşünmek hastalıklı bir düşünce ve inanın sizin ne düşündüğünüz dünyanın umurunda bile değil.Anlık milleti sinir ettiğinizle kalırsınız ama birgün bu çarpık düşünce tarzınızın cezasını çok fena çekebilirsiniz.

ben hiç merak etmedim mesela ,merak edecek bi durum yok

Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru

Erkek ziyaretçi arkasını dönmeliydi. Siz neden hastanın kalçasını kapattınız? Gelen misafir annenizin kalçasına hallenecek kadar karaktersiz mi ? Hasta ziyareti kısa sürer. Gelen misafirler adapsızlık yapmış hemşire değil!

Siz şimdi çok cahil olduğunuz için bilmiyorsunuz ben açıklamak isterim. Okul sekiz dönem. Biz yedi dönem, hasta odasında verilen akraba buluşma partilerine nasıl dört dörtlük hizmet edilir bunun için eğitim alıyoruz. Hele bu akrabalar çok uzaktan zahmet edip gelmişse ekstra hizmet gerekiyor. Yeteriz kalmamak için üstüne sertifika falan da alıyoruz. Hasta ziyaretçilerine ay aman pardon misafire hizmet kendimizden bile önce gelir çünkü. Geriye kalan bir dönem de anatomi, fizyoloji, farmakoloji vs. öyle şeyler işte fazla geliyor zaten o bir dönem bile. Neyse cahilliğiniz az aydınlandı ise ben biraz kek börek tarifi öğreneceğim, vaktim yok. Ziyaretçilere ikram etmem lazım da.

Aklı yok fikri var olayı… fakülteye ilk adım attığınızda size öğretilen ilk şey “önce kendin” “önce kendini koru” sonra hastan gelir. Hem fiziken hem ruhen sağlıklı olmadan sağlık bakımı veremezsin çünkü. Ama sen ve senin gibiler insanda ne sabır bırakıyor ne mutluluk. Ve senden milyonlarca var olduğuna göre işimiz cidden çok zor. Sabah bir hastaya “günaydın nasılsınız” dedim cevap “hastayım görmüyon mu” valla mesleğimi çok seviyorum ama gerçekten duygusal tatmini çok az. Yıldım.. birde gitmiş kadına misafirlerimi niye kovdun demiş te allam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…