- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Yanı beklenirkonu sahibi en son "sizin ananiza yapilsa hos mu?" demekle mesguldu, sikayet yerine sovuyordu
Ban yemek ne demek?Konu sahibi ban yemeseydi keşke de bütün sorulara bi cevap verseydi
Acaba ne diyecekti bizi nereye şikayet edecekti
Üyeliği gri olmuş. Cevap yazamaz.Ban yemek ne demek?
Site yonetimi tarafindan engellenmek.Ban yemek ne demek?
şikayet edilecek kişiler konu sahibi ve gelen misafirleri sadeceKonu sahibi odadaki erkekten bir misafir bir hasta olarak bahsediyor. Önce kim olduğuna karar verin lütfen. Ayriyeten odaya hemşire gelince misafiri izin kendiliğinden çıkması daha mantıklı. Sadece insanları galeyana getirmek için açılmış başlık.
Üyeliği gri olmuş. Cevap yazamaz.
Hımm... Teşekkür ederim açıklama için.Site yonetimi tarafindan engellenmek.
Evet Sağlıkçılar sizin laftan sözden anlamayan ziyaretçileriniz için eğitim alıyorlar zaten(!) önce hasta gelirmiş cümleye bak ya neresiyle geleceğini şaşırıyor insanSiz cok anlayıslıymssnz gercekten bravo. Ama ben saglık calısanına saygı duyuyorsam anlayıs gösteriyorsam ozmn oda bana göstercek. Cnku ben hastaneye gule eglene gelmıyorm hastayım ve moralm bozuk gelıyorm bole bı durumda aynı hassasiyeti saglık calisanından beklerim.. Oyle olmasa doktorlar hemsıre ler nerden turlu turlu seminerlerlere egıtımlere katılıyor sızce.. Cnku bunun egıtımı mutlaka verilmeli.. Once hasta.. Sonra saglık calısanı gelır bunu unutmayın....
ben hiç merak etmedim mesela ,merak edecek bi durum yokEvet Sağlıkçılar sizin laftan sözden anlamayan ziyaretçileriniz için eğitim alıyorlar zaten(!) önce hasta gelirmiş cümleye bak ya neresiyle geleceğini şaşırıyor insanmüşteri her zman haklıdır diyorsunuz yani. Eğitim durumunuzu çok merak ettim keşke biraz da siz eğitim alsaydınız
Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Siz şimdi çok cahil olduğunuz için bilmiyorsunuz ben açıklamak isterim. Okul sekiz dönem. Biz yedi dönem, hasta odasında verilen akraba buluşma partilerine nasıl dört dörtlük hizmet edilir bunun için eğitim alıyoruz. Hele bu akrabalar çok uzaktan zahmet edip gelmişse ekstra hizmet gerekiyor. Yeteriz kalmamak için üstüne sertifika falan da alıyoruz. Hasta ziyaretçilerine ay aman pardon misafire hizmet kendimizden bile önce gelir çünkü. Geriye kalan bir dönem de anatomi, fizyoloji, farmakoloji vs. öyle şeyler işte fazla geliyor zaten o bir dönem bile. Neyse cahilliğiniz az aydınlandı ise ben biraz kek börek tarifi öğreneceğim, vaktim yok. Ziyaretçilere ikram etmem lazım da.Evet Sağlıkçılar sizin laftan sözden anlamayan ziyaretçileriniz için eğitim alıyorlar zaten(!) önce hasta gelirmiş cümleye bak ya neresiyle geleceğini şaşırıyor insanmüşteri her zman haklıdır diyorsunuz yani. Eğitim durumunuzu çok merak ettim keşke biraz da siz eğitim alsaydınız
Aklı yok fikri var olayı… fakülteye ilk adım attığınızda size öğretilen ilk şey “önce kendin” “önce kendini koru” sonra hastan gelir. Hem fiziken hem ruhen sağlıklı olmadan sağlık bakımı veremezsin çünkü. Ama sen ve senin gibiler insanda ne sabır bırakıyor ne mutluluk. Ve senden milyonlarca var olduğuna göre işimiz cidden çok zor. Sabah bir hastaya “günaydın nasılsınız” dedim cevap “hastayım görmüyon mu” valla mesleğimi çok seviyorum ama gerçekten duygusal tatmini çok az. Yıldım.. birde gitmiş kadına misafirlerimi niye kovdun demiş te allamSiz cok anlayıslıymssnz gercekten bravo. Ama ben saglık calısanına saygı duyuyorsam anlayıs gösteriyorsam ozmn oda bana göstercek. Cnku ben hastaneye gule eglene gelmıyorm hastayım ve moralm bozuk gelıyorm bole bı durumda aynı hassasiyeti saglık calisanından beklerim.. Oyle olmasa doktorlar hemsıre ler nerden turlu turlu seminerlerlere egıtımlere katılıyor sızce.. Cnku bunun egıtımı mutlaka verilmeli.. Once hasta.. Sonra saglık calısanı gelır bunu unutmayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?