sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Üslubunuz yanlış bir kere en baştan. Bunu şikayet edeyim mi nedir ya? Azıcık kelimelerinize dikkat edin.
Şikayet edecek bir şey yok ortada.

Ben de önemli bir şey sandım şikayet deyince! Yahu vazgeçin artık şöyle eften püften şeylerden doktorları şikayet etmeyi, minnet duyacağınız yerde şikayet etmeyi düşünüyorsunuz. Doktorların, hemşirelerin işleri gerçekten zor bir de sizin misafirlerinizle mi uğraşacaktı!

Biz sizi nereye şikayet etsek acaba o hemşire dakıkada kaç insanla uğraşıyor haberiniz varmı ayrıca çok kibar uyarmış ne var bunda kinlenecek

Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Çok terbiyesizsiniz parayı da boşa haketmiyor sonuçta sizin gibi ruh hastalarıyla uğraşıyor

Hadsizsiniz

Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Hastaya kalçasını açmasını istemedi mi?istedi.O arada misafirler kafasını çevirip gidebilirdi neden gitmediler?
Şikayetçi olun tabii hastaların dinlendiği, bakım yapıldığı saatte ziyarete geldiler hemşire hanım çay bile ikram etmedi ,tatlı bile vermedi diyin

Hem suçlu hem güçlü sizin yüzünüzden ülkede sağlıkçı doktor kimse kalmaz yakında elbirliği ile hükümet halk insanları soğuttunuz işlerinden.kadın işini yapacak sizin keyfinizi mi beklicek ananızın kalçasını çok düşünüyorsanız çıkarın ziyaretçileri o saatte yarım saat ne işiniz var hastahanede bir 10 dk uğrarsın geçmiş olsun der çıkarsın.diğer hastalar rahatsız oldu belki.hemşire sizin gibi haç kişi ile uğraşıyor çocuk gibi uyarılmayı beklemeyin.işini yapmış gayet düzgün şekilde sizi uyarmış işini aksatıp öteki hstaların günahınada girmeyin.birde kinlendim diyor ya

İnsanlar saatlerce yüzlerce kişiyi tedavi edip bir de sizin saçmalıklarınızla uğraşıyor. Demek ki size daha önce uyarıda bulunmuş ve siz takmamışsınız ki böyle sinirlenmiş. Asıl sizi şikayet etmek gerek. Bir defa denmiş çıksalardı o zaman kadın sizin misafirinizin keyfini mi bekleyecek başka hastaların sırasına mani oluyorsunuz.

o saatte ziyaret olmaz o yuzden haksizsiniz bazen hemsire ve doktorlara da hak veriyorum oyle yuzsuz insanlarla ugrasiyorlarki normal davranan insana da ters yapabiliyorlar o yuzden

Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizce
Gayet doğru, uyarmasına rağmen çıkmamış ziyaretçiler, o hastanın hastanede gözlem altında olmasının sebebi yakın takip ve ilaçlarının zamanında uygulanması zaten. Hemşire doktora içeride ziyaretçi var ilacını yapamadım diyemez, o da hesap veriyor. O saatte ziyaretçi olması abes, uyarılmanıza rağmen dikkate almamışsınız yerden göğe hatalısınız. Annenize enjeksiyon yapılırken dahi kımıldamadan mal gibi orda oturan ziyaretçilerinizi şikayet edin bir şikayet olacaksa illa, hemşirenin ne suçu var

Açtığın konuların neredeyse bütününde haksizsin.
Sanki kendi hatalarini yüzüne carpmamiz için özellikle böyle konular açıyorsun.
Laf duymak hoşuna gidiyor bana kalırsa..
Bilakis kendinden çok emin geliyor her defasında ilginç bir şekilde.

Ay sen önüne geciyorsun komik komik de o ayılar bön bön bakiyor mu niye ayaklanip cikmiyorlar dışarı iki dk bari ne tuhaf insanlar var ya. Laftan anlamayanlara hemsire ne yapsın on defa mi gelsin oraya. Nerden geldilerse geldiler gecenin bi yarisi saglam adam oturamaz onlarla hasta ziyareti mi olur o saatte mal bu insanlar ya.

Aksam 22.30 da gun mu yapıyonuz orda?Ne ıslerı var ?Hemsire sizi sikayet edebılse keske,giremesenız bıdaha devlet hastanelerıne.

Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru

Çıksaydı ziyaretçi de.
Zorla tutan mı var. Hemşire söylemiş kalçadan iğne vuracağım diye. Anneniz hazırlanana kadar beyefendi de gayet odadan çıkabilirdi. Ki o saatte ziyaretçi saati bile değil muhtemelen rica minnet alınmıştır.

doktorlar icin dogru/yanlis konusu degil bu. cinsiyete gore is yapmazlar cunku oyle gormezler genelde bu bir. ikincisi de zaten sizi uyarmis ve belli ki dinlememissiniz. sikayet edilecek bir durum yok, bosu bosuna kimseye sorun yasatmayin.
Şaka mısınız hasta mahremiyetinden haberiniz yok galiba. X hasta odadan çıkmadan y hastaya gel sırtını aç demez doktor. Hemşire bunu bildiği için yapmamış ve sonra laftan anlamıyorsunuz diye çıkışmış bunlara. başka seçenek bırakmadıkları için madem gitmiyorsunuz ben işimi yapacağım artık moduna girmiş doğal olarak. Eminim her gün böyle insanlarla uğraşıyordur sağlıkçılar.

Son düzenleme:
Anlayın dıye yapmıs.Oyle sacmalık mı olur 22.30 da ne ziyaretı?Hıc mı yol yordam gormeden ındınız sehre?

Icerı gırdı uyarı yaptı snra dırek arkanızı dönermsnz dedı anneme. Igneyı vurdu. Ben aniden önüne gectım erkek görmesin diye.
Okudukca gulesım gelıyor sınırden?Daha ne desın?Kırmızı kurdele mı kessın bıde onden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…