sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

En azından 2 dakika bekleyebilirdı onlar cıktık tan sonra gelsin yapsın ıgnesını. Hasta mahremıyetı diye birsey var sonucta dglmı
Devlet Hastanesi'nde doktorun hastaya bakma süresi bile 5 dakika. Sence o hemşirenin 2 dakika vakti var mıdır senin misafirlerinin keyfine ayıracak?
E benim öz ablam doğum yaptığında gayet dedi , "ziyaretci istemiyorum odamda/gazım vs var. Ameliyatlı insana ziyaretçi mi gelinir" diye. Erkek anası babası/kız anası babası ve bendeniz kardeş hariç bir Allah'ın kulu gitmedi hastaneye. Anneler babalar da az durdu, döndü. Sonra tekrar geldi tekrar az durdu döndü,sonra tekrar geldi tekrar az durdu,döndü (bize 40 dakika uzaklıkta ustelik,yakın değil).
Ben o gece refakatci kalmam gerektiğini düşündüm muhabbetlerden. Sonra beni de kovdu "ablam biz bebeğin ilk gununde başbaşa olmak istiyoruz,sen eve dön,gündüz gelirsin hem eşim dinlenir" dedi. Ben de gittim evime:)
Tanrı mi bu insanlar 'gelme' diyemeyesin, gelene 'git' diyemeyesin...
Ağlanacak haline gülmüşsün halbuki.
Yazık sana tatlım ya. Sen ne yap biliyor musun; bol bol kitap oku, idrak yollarında problem var çünkü. Hani kaldığımız katta birden fazla oda oluyor ya, numara ile ilerler hatta. Bu odaların bazıları çift, bazıları tek kişiliktir. Biz tek kişilik olan odada kalıyoruz, bilgin olsun .

Bol bol kitap okuyunca böyle yazdım. Ama cümle düşüklüğü ile yine çok anlaşılır olmadı ama olsun. İlk halinden iyidir

Buradaki mal kesinlikle hemşire hanım değil bence

Daha oncesinde soylemisse ve kalkmadilarsa sinirlenmekte hakli hemsire ayrica ziyaret saati disi birde aksamin bir vakti.. tek hastasi senin annen degildir ya.. valla bazen dr lara hemsirelere kiziyoruz bende dahil ama cidden bizim insanimiz dogru sozden anlamiyor, illa cirkeflik yapacaksin

Siz neden yapılan iyiliği suistimal ediyorsunuz o saatte ziyaret mi olur

"saka" degilim. kac senem hastanelerde gecti ben bile bilmiyorum ve oyle bir uygulamaya ben denk gelmedim. acikcasi ay oram gozukmesin, buram bilmem ne olmasin luksune de sahip degildim. aksamin 11inde ziyaretcim olmadigindandir belki de... ama cikarilan hasta da gormedim.

Hasta olarak ben de önemli bir durumdaysam takmam elbette. Ama doktorlar hastanın bir yerini başkalarının yanında açamazlar, etik değil. Ben rastladım buna. Önceki hasta çıkmadan diğerini muayeneye başlanmaz

Hakkaten ya geneli insani azarlar gibi konuşuyor ben de kızıyorum ama şekil A anlamiolar ki net net konusmazsan. Onu bile anlamiolar. Daha bi de şikayet edicem diyor. Hemşire igneyi vaktinde yapmasa kadinin agrisi artsa daha mi iyi bosaltsaniza odayi sıra gecesi gibi oturuosunuz gecenin bi körü. Ayrica madem o kadar samimi yakını - çünkü o saatte annemi babami istemem odadan kovarim ben olsam - nolmus teyzenin kıçını gordulerse annesi sayılır bi yerde.

Hasta olarak ben de önemli bir durumdaysam takmam elbette. Ama doktorlar hastanın bir yerini başkalarının yanında açamazlar, etik değil. Ben rastladım buna. Önceki hasta çıkmadan diğerini muayeneye başlanmaz
dedigim gibi, 2012 ya da 2013ten beri hastanelerdeyim ayni odada bulunan kisilerde bu uygulamaya rastlamadim. ziyaretciler ise ayri konu tabii ki, onda konu sahibi haric herkes ayni fikirde.

Ya sen isini yapmaya calisani gormezden gelirsen o da bildigini okur. Hem suclu hem guclu boyleleri.. birsey olsa ama dr soyle hemsire boyle der.. ee sen asosyal asosyal davraniyorsun.. kadin dogrulukla soylemis anlamamissiniz.. cocuk egitir gibi soyletmeseydiniz.

Genel olarak evet bir cok hemsire dr belki insanlqri hor goruyor agresif davraniyor ama..burda yapacak birsey kalmamis. Poposunu gordulerse yapacak birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…