sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

3.ye soruyorum odada diğer hastalar ne durumda? Onlar çok mu memnun uyuyacaklari saatte elin adamı ile aynı odada olmaya? Kaç kişiyi rahatsız ettiniz hasta insanlar o saatte sizi mi dinlemek zorunda?
Icerde Baska hasta yokkı. Tek kısılık odada kalıyoruz annemle, sadece annemle ben varız

Ameliyat oldugumda yanima ayip olur diye erkek yakinlarim girmedi, kimsede totomu gormemis oldu. Sizede tavsiye ederim

o saatte ziyaret olmayacagini herkesin bilmesi gerekir. hastane kurali diye bir sey var sonucta degil mi?
ayrica sizi iki dakika beklesin, diger hastayi uc dakika beklesin vs diye bir sey yok. tonlarca isi var onlarin. kimsenin misafirini, keyfini, nazini bekleyemezler.

Saat 22.30 de ne ziyareti?
Birde güzellikle söyleseydiniz demişsiniz.
Kadın işini yapmış sizin misafirinizimi düşüncek birde
Şikayet edin tabii, geç kalmayın.
Ama burda anlatığınız gibi saati vererek ve hemşire hanımın cümleriyle yazın
Gelen cevabı burada paylaşın, çok merak ettim
Şaka gibi ya

Iyyy konuşmaya bak.

Igne yapmam lazim diyip zort diye kasigina soktu herhal igneyi
Evet kiyafetten sokmuş direkt. Öyle görünüyor. Ben ikna oldum. Senin bileceğin iş değil bu hemşire. Herkes kendi bildiği iş hakkında yorum yapsın.

Sıkıntı zaten bu degıl ki.. Ben haksız demiyorum haklı. Sadece hasta mahremiyetinı korumadan dırek ıcerde erkek varken ıgne yapmasına ben bozulduö

hasta mahremiyetine yakinlariniz mahremiyet icin olusturulmus saatlere uyarak baslayabilir, ama yok. onlara gelince kiramadim, hemsireye gelince nereye sikayet edeyim. Ayrica hemsire girerken uyarmis, uyaridan anlasiliyor ki oncesinde de uyarmis. Daha ne yapsin ya diz cokup nolur gidin igne yapicam mi desin? Bir de yapmayin Allah askina sirtustu yatarken ben bile pijamami indiremiyorum hemsire nasil indirmis saniyesinde? Iceri girip konusmak enjektoru cekmek hastayi cevirmek igneyi yapmak en az 3 4 dk surer. Yakinlariniz da ciksaydi bi zahmet. Ha zaten bu sure de onemli degil oncesinde cikmamilardi. Hala inatlasiyorsunuz kurallara uymayan sizsiniz kizilacak birisi varsa da hastaneyi ev sanan kural tanimaz yakinlariniz

Acaba ziyaret saatimiydi?

Ameliyat oldugumda yanima ayip olur diye erkek yakinlarim girmedi, kimsede totomu gormemis oldu. Sizede tavsiye ederim
Hem annesinin totosunu birileri gördü diye laf ediyor hem de sen böyle söyleyince o senin yobazlığın diyor.
Kafalar pırıl pırıl

Hemşireye böyle uza şimdi desenize kendinizi karakolda bulun
Valla komiksiniz oldu bide sarılıp öpüp ugurlasin misafirleri kahve yapsın karpuz kessin

Üsluba bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…