- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Icerde Baska hasta yokkı. Tek kısılık odada kalıyoruz annemle, sadece annemle ben varız3.ye soruyorum odada diğer hastalar ne durumda? Onlar çok mu memnun uyuyacaklari saatte elin adamı ile aynı odada olmaya? Kaç kişiyi rahatsız ettiniz hasta insanlar o saatte sizi mi dinlemek zorunda?
Ameliyat oldugumda yanima ayip olur diye erkek yakinlarim girmedi, kimsede totomu gormemis oldu. Sizede tavsiye ederimYa duyar kasma. Hemen bı acıtasyon.. Konuyu nerden nereye cekıyorsun resmen algı operasyonu yapıyorsun ama yemezler.. Icerde bir kadın bı erkek vardı hasta zıyaretcı sı olarak.. Bilip bilmeden bos yapma.. Ozmn senın de ıcerde erkek hasta yakının varken hemsıre gelsin ananın kıcını acsn ıgne yapsın, bak bakalm ozmn knsablyomsn bole.. Uza smdı
Bızm katta herkes taburcu oldu kimse yoktu bızden Baska bu 1. 2.sıde hemsıre hem ıcerde erkek zıyaretcı var ıgne yapmam lazm lutfen deyıp bunun pesine dırek pijamasnı sıyırıp ıgne vurmasına ne diyorsunuz? En azından 2 dakika bekleyebilirdı onlar cıktık tan sonra gelsin yapsın ıgnesını. Hasta mahremıyetı diye birsey var sonucta dglmı
Dıj güjler var bi de.Algı operasyonu mu?
Yaşananları abartma seviyen
Oda senin yobazlıgın yapacak birsey yok kardes. Allah yardımcın olsun bu kafayla ısın zorAmeliyat oldugumda yanima ayip olur diye erkek yakinlarim girmedi, kimsede totomu gormemis oldu. Sizede tavsiye ederim
Saat 22.30 de ne ziyareti?annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Iyyy konuşmaya bak.Ya duyar kasma. Hemen bı acıtasyon.. Konuyu nerden nereye cekıyorsun resmen algı operasyonu yapıyorsun ama yemezler.. Icerde bir kadın bı erkek vardı hasta zıyaretcı sı olarak.. Bilip bilmeden bos yapma.. Ozmn senın de ıcerde erkek hasta yakının varken hemsıre gelsin ananın kıcını acsn ıgne yapsın, bak bakalm ozmn knsablyomsn bole.. Uza smdı
Icerde Baska hasta yokkı. Tek kısılık odada kalıyoruz annemle, sadece annemle ben varız
Bedduası da seninde ananın kıçını açsınlr gör gününü demiş hahahaah deli herhaldeAlgı operasyonu mu?
Yaşananları abartma seviyen
Evet kiyafetten sokmuş direkt. Öyle görünüyor. Ben ikna oldum. Senin bileceğin iş değil bu hemşire. Herkes kendi bildiği iş hakkında yorum yapsın.Igne yapmam lazim diyip zort diye kasigina soktu herhal igneyi
Aglama o zaman burada annemin mabadini gördüler diye.Oda senin yobazlıgın yapacak birsey yok kardes. Allah yardımcın olsun bu kafayla ısın zor
Sıkıntı zaten bu degıl ki.. Ben haksız demiyorum haklı. Sadece hasta mahremiyetinı korumadan dırek ıcerde erkek varken ıgne yapmasına ben bozulduöSaat 22.30 de ne ziyareti?
Birde güzellikle söyleseydiniz demişsiniz.
Kadın işini yapmış sizin misafirinizimi düşüncek birde
Şikayet edin tabii, geç kalmayın.
Ama burda anlatığınız gibi saati vererek ve hemşire hanımın cümleriyle yazın
Gelen cevabı burada paylaşın, çok merak ettim
Şaka gibi ya
hasta mahremiyetine yakinlariniz mahremiyet icin olusturulmus saatlere uyarak baslayabilir, ama yok. onlara gelince kiramadim, hemsireye gelince nereye sikayet edeyim. Ayrica hemsire girerken uyarmis, uyaridan anlasiliyor ki oncesinde de uyarmis. Daha ne yapsin ya diz cokup nolur gidin igne yapicam mi desin? Bir de yapmayin Allah askina sirtustu yatarken ben bile pijamami indiremiyorum hemsire nasil indirmis saniyesinde? Iceri girip konusmak enjektoru cekmek hastayi cevirmek igneyi yapmak en az 3 4 dk surer. Yakinlariniz da ciksaydi bi zahmet. Ha zaten bu sure de onemli degil oncesinde cikmamilardi. Hala inatlasiyorsunuz kurallara uymayan sizsiniz kizilacak birisi varsa da hastaneyi ev sanan kural tanimaz yakinlarinizBızm katta herkes taburcu oldu kimse yoktu bızden Baska bu 1. 2.sıde hemsıre hem ıcerde erkek zıyaretcı var ıgne yapmam lazm lutfen deyıp bunun pesine dırek pijamasnı sıyırıp ıgne vurmasına ne diyorsunuz? En azından 2 dakika bekleyebilirdı onlar cıktık tan sonra gelsin yapsın ıgnesını. Hasta mahremıyetı diye birsey var sonucta dglmı
Vay canım anamın kıçı ortalığa açılacak.Bedduası da seninde ananın kıçını açsınlr gör gününü demiş hahahaah deli herhalde
Insallah senin ananınkınıde görürler haydı iyi gecelerAglama o zaman burada annemin mabadini gördüler diye.
Acaba ziyaret saatimiydi?annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Konu açıp mal mal kendinizi haklı bulup sizin kuralları bilmeyişinizin Onun suçu gibi yansıtmanız Çok mal mal gibi.oda kendnı mal mal savundu
Hem annesinin totosunu birileri gördü diye laf ediyor hem de sen böyle söyleyince o senin yobazlığın diyor.Ameliyat oldugumda yanima ayip olur diye erkek yakinlarim girmedi, kimsede totomu gormemis oldu. Sizede tavsiye ederim
Ya duyar kasma. Hemen bı acıtasyon.. Konuyu nerden nereye cekıyorsun resmen algı operasyonu yapıyorsun ama yemezler.. Icerde bir kadın bı erkek vardı hasta zıyaretcı sı olarak.. Bilip bilmeden bos yapma.. Ozmn senın de ıcerde erkek hasta yakının varken hemsıre gelsin ananın kıcını acsn ıgne yapsın, bak bakalm ozmn knsablyomsn bole.. Uza smdı
Üsluba bakYa duyar kasma. Hemen bı acıtasyon.. Konuyu nerden nereye cekıyorsun resmen algı operasyonu yapıyorsun ama yemezler.. Icerde bir kadın bı erkek vardı hasta zıyaretcı sı olarak.. Bilip bilmeden bos yapma.. Ozmn senın de ıcerde erkek hasta yakının varken hemsıre gelsin ananın kıcını acsn ıgne yapsın, bak bakalm ozmn knsablyomsn bole.. Uza smdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?