sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Oda senin yobazlıgın yapacak birsey yok kardes. Allah yardımcın olsun bu kafayla ısın zor
O zaman neden bu tantana, hemşire erkeklerin yanında iğne yapsın anana, yobaz olmamak bunu gerektiriyor ya hani

Sıkıntı zaten bu degıl ki.. Ben haksız demiyorum haklı. Sadece hasta mahremiyetinı korumadan dırek ıcerde erkek varken ıgne yapmasına ben bozulduö
İyide saat 22.30 olmuş
O erkek ziyaretci ne işi var orda?
Kadın iğne yapıcam demiş, kalkıp çıksaymış odadan? Hadi çıkamadı sırtını dönseydi?
Bence hasta mahremiyetin ziyade o saatde orda olmaları sorun

Neyi şikayet edeceksiniz söylemiş o kadar kadın napsın cidden özel muamele istiyorsanız özele gitmelisiniz

Hemsıre ye ben agzının payını verdım tıpkı sana verdgm gbı tatlm sen merak etme sıkma canımı
Hı hımm verdin. Kişki kırmıdın siylisiydiniz..

Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizce
Annenizi tek elle küt diye ters çevirip pat diye kalçasını açıp yapma imkanı sıfır olduğuna göre siz o erkek ziyaretçinize neden çıkmadın diye kızmayı deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…