- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Insallah seninde ananın kıcı ortalığa acılır tatlım yaa sorun yok senin ıcın nasılda baksanaVay canım anamın kıçı ortalığa açılacak.
O zaman neden bu tantana, hemşire erkeklerin yanında iğne yapsın anana, yobaz olmamak bunu gerektiriyor ya haniOda senin yobazlıgın yapacak birsey yok kardes. Allah yardımcın olsun bu kafayla ısın zor
İyide saat 22.30 olmuşSıkıntı zaten bu degıl ki.. Ben haksız demiyorum haklı. Sadece hasta mahremiyetinı korumadan dırek ıcerde erkek varken ıgne yapmasına ben bozulduö
Hemsıre ye ben agzının payını verdım tıpkı sana verdgm gbı tatlm sen merak etme sıkma canımıHemşireye böyle uza şimdi desenize kendinizi karakolda bulun
Valla komiksiniz oldu bide sarılıp öpüp ugurlasin misafirleri kahve yapsın karpuz kessin
Dart tahtasina atar gibi uzaktan nisan alip yapmista olabilir bence, ne yetenekli insanlar var yavEvet kiyafetten sokmuş direkt. Öyle görünüyor. Ben ikna oldum. Senin bileceğin iş değil bu hemşire. Herkes kendi bildiği iş hakkında yorum yapsın.
Bu fikre sahip kişilerin kime oy verdiğini biliyorum ama ispatlayamam.Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Hepimiz inandıkHemsıre ye ben agzının payını verdım tıpkı sana verdgm gbı tatlm sen merak etme sıkma canımı
Hee ondan mı gelip bdv'de ağlıyorsun?Hemsıre ye ben agzının payını verdım tıpkı sana verdgm gbı tatlm sen merak etme sıkma canımı
Neyi şikayet edeceksiniz söylemiş o kadar kadın napsın cidden özel muamele istiyorsanız özele gitmelisinizannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Bence totosuna iğne diye fısıldadıDart tahtasina atar gibi uzaktan nisan alip yapmista olabilir bence, ne yetenekli insanlar var yav
Neyi şikayet edeceksiniz söylemiş o kadar kadın napsın cidden özel muamele istiyorsanız özele gitmelisiniz
İyide saat 22.30 olmuş
O erkek ziyaretci ne işi var orda?
Kadın iğne yapıcam demiş, kalkıp çıksaymış odadan? Hadi çıkamadı sırtını dönseydi?
Bence hasta mahremiyetin ziyade o saatde orda olmaları sorun
Yok seviyoruz biz göstermeyi. Tangalar, hipsterlar favorimiz.Insallah seninde ananın kıcı ortalığa acılır tatlım yaa sorun yok senin ıcın nasılda baksana
Hı hımm verdin. Kişki kırmıdın siylisiydiniz..Hemsıre ye ben agzının payını verdım tıpkı sana verdgm gbı tatlm sen merak etme sıkma canımı
keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım.
Bız 2 kısılık odada kalıyoruz. Sadece annem ve ben varız. Hasta ziyaretımıze gelen kisiler den bırı bayan bırı erkekKadınları erkek hastalarla aynı odaya koymuyorlar????
Annenizi tek elle küt diye ters çevirip pat diye kalçasını açıp yapma imkanı sıfır olduğuna göre siz o erkek ziyaretçinize neden çıkmadın diye kızmayı deneyin benceSıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizce
İyi ıyı arkanı saglam kolla ama sahip cık olrmu. Yoksa bı hemsıre ye ihtiyacın olablrYok seviyoruz biz göstermeyi. Tangalar, hipsterlar favorimiz.
Yaa demesene oyleInsallah senin ananınkınıde görürler haydı iyi geceler
Cahillik cok zor ya, medeniyeti yobazlik saniyorHem annesinin totosunu birileri gördü diye laf ediyor hem de sen böyle söyleyince o senin yobazlığın diyor.
Kafalar pırıl pırıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?