sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Hala iki dakika demez mi

Kinlenmek mi Elini kolunu sallayan gecenin yarısı gelsin o zaman ziyarete. Bunun kuralı var, saati var ve uyarmış sizi. Hiçbir yere şikayet etme hakkınız yok, bırakın insanlar işini yapsın ya

Annenizi tek elle küt diye ters çevirip pat diye kalçasını açıp yapma imkanı sıfır olduğuna göre siz o erkek ziyaretçinize neden çıkmadın diye kızmayı deneyin bence
Hayır ınanın hersey okdr ani oldukı.ıcerdekı hasta yakınının gitmesine frsat kalmadı ki. Hemen direk elinde ıgne hazırdı dırek vurdu gttı sıyırdı pijamasnı.10 saniye sürdü hersey

çıkın demiş daha ne yapsın kırmızı halı mı sersin onların minnoş minnoş kalmasını bekleyemez ama lütfen aaa

sohbet çok koyuydu herhalde, hastaya iğne vurucam olmuyor böyle dedikten sonra arkanızı dönermisiniz dediğinde ne hayal etti acaba erkek hasta yakınınız insan kalkar çıkar.

Ben hemşirenin yerinde olsam sizi şikayet ederim.

Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Ziyaret saati dışında ziyaretçi aldıysanız hata baştan sizde. O kurumun da belli bir düzeni var düzene siz uymalısınız hemşire sizin düzeninize uyamaz.

sohbet çok koyuydu herhalde, hastaya iğne vurucam olmuyor böyle dedikten sonra arkanızı dönermisiniz dediğinde ne hayal etti acaba erkek hasta yakınınız insan kalkar çıkar.
Tamam haklısında adamın cıkmasına fırsat kalmadık salise ıle vurdu ıgneyı

Ne güzel.. Dünya hep etrafınızda dönsün istiyorsunuz değil mi?

10 buçukta ziyaret zaten olmamalı hem insanları engelliyorsunuz hem de özür dileyeceğinize kinlenmişsiniz.

Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizce

kadın gelenlerin kim olduğunu bilemez ki uyarmış öncesinde.. o saatte de ziyaret olmaz yani herşeyin vakti var

Ne güzel.. Dünya hep etrafınızda dönsün istiyorsunuz değil mi?

10 buçukta ziyaret zaten olmamalı hem insanları engelliyorsunuz hem de özür dileyeceğinize kinlenmişsiniz.
Tamamda ben haklym demıyorm kı haksızım tamam ama bunun bedeli bumu olmalıydı. Intıkam alır gbı dırek ıgneyı vurmalar fln.. Hasta mahremiyeti diye birsey var sonucta

Kuralları işimize geldiği gibi kullanıyoruz.
Ziyaretçi saatinin dışında odaya ziyaretçi alınmış. İçeriye nasıl soktunuz? Hemşireler ya da kat görevlileri içeride ziyaretçi görmesine rağmen hoş görmüş ses çıkarmamış demek ki.
Hastanede rutin işler vardır. Hastaların standart kontrolleri, ilaçları, serumları vs. Ziyaretçi saatleri de bunun için vardır.
Ben hemşirenin daha önce hiç uyarı yapmadığını düşünmüyorum. Sinyalleri üstünüze alınmadınız bence. Belki hemşirenin o saat aralığında iğneyi yapması ardından başka servise gitmesi gerekiyordu.
Gözünüzü seveyim şikayet edip de insanları yormayın. Sizi de ziyaret saati dışında hastaneye ziyaretçi almaktan dolayı şikayet edebilecekleri ve ceza alabileceğiniz bir sistem olsa idi o zaman şikayet edin derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…