- 23 Nisan 2022
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.058
- 43
- 34
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Hala iki dakika demez miTamam ama mevzu o degılkı ben ztn haksız demiyorum haklı, sadece hasta mahremiyetinı korumadgı ıcın snırlendm ben.. Icerde erkek zıyaretcı var diyor pesine ıgne yapıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 2 dk beklseydı cıksalardı ole yapsalar dı igneyı
Kinlenmek miannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Hayır ınanın hersey okdr ani oldukı.ıcerdekı hasta yakınının gitmesine frsat kalmadı ki. Hemen direk elinde ıgne hazırdı dırek vurdu gttı sıyırdı pijamasnı.10 saniye sürdü herseyAnnenizi tek elle küt diye ters çevirip pat diye kalçasını açıp yapma imkanı sıfır olduğuna göre siz o erkek ziyaretçinize neden çıkmadın diye kızmayı deneyin bence
nEİyi ıyı arkanı saglam kolla ama sahip cık olrmu. Yoksa bı hemsıre ye ihtiyacın olablr
çıkın demiş daha ne yapsın kırmızı halı mı sersin onların minnoş minnoş kalmasını bekleyemez ama lütfen aaaTamam ama mevzu o degılkı ben ztn haksız demiyorum haklı, sadece hasta mahremiyetinı korumadgı ıcın snırlendm ben.. Icerde erkek zıyaretcı var diyor pesine ıgne yapıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 2 dk beklseydı cıksalardı ole yapsalar dı igneyı
sohbet çok koyuydu herhalde, hastaya iğne vurucam olmuyor böyle dedikten sonra arkanızı dönermisiniz dediğinde ne hayal etti acaba erkek hasta yakınınız insan kalkar çıkar.Hayır kesinlikle demedı.. Dırek ıcerı geldı solycklrnı soledı uyarı yaptı, snra hastaya kalca dan ıgne vurcm ıcerde erkek var olmuyor bole gbısınden soledı bunu der demezde anneme arkanızı dönermsnz dedı kalca dan ıgne vurmak için
Limonlu soda ıcın ıyı gelır mıgde bulantınızaYaşadığınız kafa ve üslubunuz midemi bulandırdı
Ben hemşirenin yerinde olsam sizi şikayet ederim.annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
bu yetenekte bi hemsire varsa sikayet yerine tesekkur dilekcesi yazsin zatenAnnenizi tek elle küt diye ters çevirip pat diye kalçasını açıp yapma imkanı sıfır olduğuna göre siz o erkek ziyaretçinize neden çıkmadın diye kızmayı deneyin bence
Ziyaret saati dışında ziyaretçi aldıysanız hata baştan sizde. O kurumun da belli bir düzeni var düzene siz uymalısınız hemşire sizin düzeninize uyamaz.Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Bana o hemşire iğne vursun ya. O hemşire kurs açsın bütün hemşirelere öğretsin.bu yetenekte bi hemsire varsa sikayet yerine tesekkur dilekcesi yazsin zaten
Sizin gibilerin azalarak tükenmesi tek şifa kaynağımLimonlu soda ıcın ıyı gelır mıgde bulantınıza
Tamam haklısında adamın cıkmasına fırsat kalmadık salise ıle vurdu ıgneyısohbet çok koyuydu herhalde, hastaya iğne vurucam olmuyor böyle dedikten sonra arkanızı dönermisiniz dediğinde ne hayal etti acaba erkek hasta yakınınız insan kalkar çıkar.
Ne güzel.. Dünya hep etrafınızda dönsün istiyorsunuz değil mi?annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizce
Tamamda ben haklym demıyorm kı haksızım tamam ama bunun bedeli bumu olmalıydı. Intıkam alır gbı dırek ıgneyı vurmalar fln.. Hasta mahremiyeti diye birsey var sonuctaNe güzel.. Dünya hep etrafınızda dönsün istiyorsunuz değil mi?
10 buçukta ziyaret zaten olmamalı hem insanları engelliyorsunuz hem de özür dileyeceğinize kinlenmişsiniz.
Sana bir tdk sözlüğü, bir hediye etmek şart oldu.Limonlu soda ıcın ıyı gelır mıgde bulantınıza
Kac yillik hemsireyim boyle saliseyle igne yapani gormedim. Nasil oluyor anlatsana biraz, mesela ameliyatli biri nasil hemen donebildi arkasınıTamam haklısında adamın cıkmasına fırsat kalmadık salise ıle vurdu ıgneyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?