• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bunu yapmalı mıyım?

Rabbim kolaylık versin de tüy gibi hafif gelsin annenizin bakımı size. Maalesef bir çözümüm yok yalnızca dua ediyorum size. İnşallah bir kolaylık bulursunuz.

Babanız hem annenize bakmak istemiyor hem de annenden ayrılmam diyor, belki de annenizin maaşından ayrılmak istemiyordur.

Çok geçmiş olsun...
Bence anneni alman en mantıklı karar, daha önceki konularına ve konuşmalarımıza bakarak söylüyorum babanı da alırsan evliliğin zarar görür gibi. İnşallah en doğru yolda ilerlersin kendin de zarar görmeden:KK43:

.als hastalığı bakımı kadar zor bir bakım görmedim ne yazık ki.allah yardımcınız olsun en güzeli annenizi yanınıza alıp bakıcı tutmanız.babanız da gelirse siz çok yıpranrısınız

Babanıza bir kaç ay bende kalsın yazın sende dinlen biraz deseniz kabul etmezmi?
Çok geçmiş olsun:KK42:

Günaydınlar,
Arkadaşlar benim annem als hastası. Şu an sadece gözleri hareket ediyor.
Ben çalıştığım için başka şehirdeyim ve evliyim. Babam annemle yaşıyor. bana 2 saat mesafede. Erkek kardeşim de bana 3 saat mesafede üniversite okuyor.
Anneme babam bakıyor. ben de haftasonları gidiyorum.
Babamın yaşı var ve de by pass falan oldu 4 sene önce.
Anneme bakmak istemiyor. bakıyor ama ister istemez sinirli ve kırıcı davranıyor. Yetemiyor yani. Yardımcı da tutmuyor.
Beni de her hafta iş çıkışı bekliyor. Cuma akşamı gidiyorum pazar dönüyorum. Bu defa kendi evime, eşime ve kendime hiç zaman ayıramıyorum. Cuma yola git pazar gel pazartesi yine iş. Cumartesi dönsem evimin de işi var desem hayırsız evlat oluyorum.

Ben de düşündüm ki annemi yanıma alayım. Seneye ocak gibi tayinim çıkacak o zamana kadar bir de yatılı bakıcı tutup evimde bakayım. Babam da kardeşimin yanına gitmek istiyor (kardeşim halamla kalıyor)
Annemin maaşı ve bakım parası var.

Babamın bizim eve gelmesini istemiyorum anlayacağınız. Annemi ve annemin maaşını versin kendisi halamların yanına gitsin istiyorum.
Bu teklifi sundum kendisine ben annenden ayrılamam dedi.

Bilmiyorum sizce doğru yapar mıyım?
Annemi yanıma almalı mıyım?

Canım kıyamam annene, ne zordur onun için hayat şimdi. al yanına ya babanı ikna etmeye çalış para mevzusunda, damar yap, araya başkalarını sok onlar da söylesin. ama bence o maaşı vermezse de al anneni, eminim Allah yine yardım eder sana

Back
X