bence eşler herşeyi rahatlıkla paylaşabilmeli...madem evlendiniz ufacık bir şey bile paylaşılmalı yani hesap verme anlamında değil de... içini dökme dertleşme anlamında... ve madem annene destek olmak istiyorsun bence eşine söyle ama durumu olmadığı için değil, sadece elbisenin üstüne ceket alasım var beraber alalım mı falan de... annem bizim düğünde giymişti değişiklik olsun biraz falan dersin
uygun bir dille anlat bence eşine... hem artık senin annen onun da annesi, aile oldunuz
eşinden çekinmen doğru değil gibi geldi:44:daha yeni evlisin tamam da bu adamla bir ömür geçireceksin eğer sen habire acaba ne düşünür deyip gizlersen açık olmazsan aranızdaki bağ nasıl kuvvetlenecek?
evet haklısın bu konuda... ben de çalışmıyorum evdeyim ailemden bile isteyemem bu konuda haklısın insan başkasının eline bakınca ister istemez çekiniyordoğru söylüyorsun,artık biraz daha net olmam lazım fakat henüz alışma evresindeyim.
bir de ben henüz çalışmadığım için,evlenir evlenmez maddi yönden eşimin eline bakmak çekindirdi beni biraz.
eşim asla sakınan bir insan değildir ama genede çekiniyorum istemsiz.
zamanla alışacağım sanırım.
Söylemek zor gerçekten eşinizde olsa.Ben olsam kesinlikle söyleyemezdim,ya ileride bir tartışmada yada huzursuzluk yaşandığında yaptığı iyiliği söyleyerek rencide eder mi acaba diye düşünürdüm.
sonuçta senin eşin tabiki söylemelisin.ve de nasıl alıştırıran öyle gider.eşine anneme bir ceket almak istiyorum, benim düğünümde giydiği kıyafeti giyecekmiş malum sıkışıklar bu aralar ama benim içime sinmedi aşkım dünürlerin içinde mahçu olmasına gönlüm razı olmuyor deyin.ki anlayışla karşılayacaktır....öyle eşinize karşı mahçuta görünmeyin.
evet haklısın bu konuda... ben de çalışmıyorum evdeyim ailemden bile isteyemem bu konuda haklısın insan başkasının eline bakınca ister istemez çekiniyor
Canımm bence hiç öle düşünme, çekinme eşininde durumu iyiyse versin parayı git al annecin mutlu olsun, hiç kıyamam annelere hem bayram hediyesi gibi olur ayrıca kocan eminim iyi bir insandır ama sen genede annene alcagın şeyi söylerken maddi durumunu karıştırma hem bayram hediyesi olarak hem de abimin düğünü için öle içimden geldi falan die güzel bi dille söle kesinlikle anneni acındırma erkek sonuçta en iyisi bile bi gün pat die beklemediğin bişey söler canını sıkar.
eşimi tanıyorum.yeri geldi tartıştık yeri geldi kavga ettik.bugüne kadar hiç bir tartışmada benim bir kusurumu yüzüme vurmadı ya da başa kakma durumu.
aksine kusurlarımı örttü her seferinde.bundan çekinmiyorum ama nasıl derim anneme kıyafet alalım diye onu düşünüyorum.annemi çok sever eşim,kabulde eder ama ben çok utanacağım derken: (
doğru söylüyorsun,eşimin problem çıkartmasından ziyade nasıl derim diye düşünüyorum.zira eşimle annem birbirlerini çok severler.
acaba bununla birlikte kayınvalidemede bişeyler almayı teklif etsem nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?