- Konu Sahibi Depresifshine
-
Canım seninde benim gibi sorunun ..
Kemikli değil ama ön profilden kötü duruyor..
Ben araştırdım ama burda kızlardanda yardım istedim..
Burun ucu estetiği hem yarı fiyatından az hem morarma olmuyor hemde 20 dakika sürüyor ameliyat..
Mutlu olacaksan yaptır bence ben yaptıracağım kesin kararlıyım
6 ay önceyaptırdın demek geçmiş olsun canım güle güle kullan :) çok ağrın sızın oldu mu ?cevap veriyorum sakin yaptirma.gayet guzel bi burnun var o kadar sikintya degmez. istedigin gibi olacaginin da garantisi yok. ben yaptirdim 6 ay once. fena degil diyorum. tam istedigim gibi olmadi henuz. belki sislikler inince icime siner. yine de kafana cok takiyosan mutsuzsan cok iyi arastirip ol. ama bence hic gerek yok.
6 ay önceyaptırdın demek geçmiş olsun canım güle güle kullan :) çok ağrın sızın oldu mu ?
bence güzel burnun var güzelimHerkese meraba ben 21 yaşındayım ve burnum küçüklüğümden beri beni rahatsız ediyo profilden pek sorun yok ama önden pek hoşuma gitmiyo biraz geniş ve burnumda biraz yamukluk var ( genelde nişanlım bana patates burunlu der :) ) neyse ben gerçekten çok kararsız kaldım evlenmeden önce yaptıriyim diyorum. Sizce ?
Burnun gayet güzel ameliyata ihtiyacın yok bence.
burnun gayet güzel bence, Allah vergisi hadi çok çok rahatsız edici bir görüntü olsa neyse de , bence burnun gayet normal..o kadar zahmete girmeye değmez..
patates burun mu çok şaşırdım hiç geniş durmuyor gayet güzel bi burun
bence ameliyat olma canım gayet güzel kemerin yok çok güzel burnun bence olma
bencede olma ne gerek var yakısıyor kı burnun san
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?