Sizce burnumu yaptırmalı mıyım? ( resimi )

Depresifshine

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
866
92
18
35
İstanbul
Herkese meraba ben 21 yaşındayım ve burnum küçüklüğümden beri beni rahatsız ediyo profilden pek sorun yok ama önden pek hoşuma gitmiyo biraz geniş ve burnumda biraz yamukluk var ( genelde nişanlım bana patates burunlu der :) ) neyse ben gerçekten çok kararsız kaldım evlenmeden önce yaptıriyim diyorum. Sizce ?

Eklentiler

• $image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 362
  • $image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 364
  • $image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 338
  • $image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 366
  • $image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 333
Son düzenleme:
bence de hoş duran bir burnun var. sonuçta cerrahi bir işlem bu. bu işlemi gerektirecek bir burun yapın yok açıkcası. ama tabiki bu senin kendini iyi hissetmene bağlı, yaptırmak istersen de çok aşırı sıkıntılı bir süreç olmadığı yazılıyor.

burnun gayet güzel bence, Allah vergisi hadi çok çok rahatsız edici bir görüntü olsa neyse de , bence burnun gayet normal..o kadar zahmete girmeye değmez..

Canım seninde benim gibi sorunun ..
Kemikli değil ama ön profilden kötü duruyor..
Ben araştırdım ama burda kızlardanda yardım istedim..
Burun ucu estetiği hem yarı fiyatından az hem morarma olmuyor hemde 20 dakika sürüyor ameliyat..
Mutlu olacaksan yaptır bence ben yaptıracağım kesin kararlıyım

cevap veriyorum sakin yaptirma.gayet guzel bi burnun var o kadar sikintya degmez. istedigin gibi olacaginin da garantisi yok. ben yaptirdim 6 ay once. fena degil diyorum. tam istedigim gibi olmadi henuz. belki sislikler inince icime siner. yine de kafana cok takiyosan mutsuzsan cok iyi arastirip ol. ama bence hic gerek yok.

Yani aynaya bakınca çokda mutsuz değilim ama düğünümde de bu burunla gezmek istemiyorum :) en iyi kararımı bi doktorla konuştuktan sonra vericem galiba :)))

6 ay önceyaptırdın demek geçmiş olsun canım güle güle kullan :) çok ağrın sızın oldu mu ?

6 ay önceyaptırdın demek geçmiş olsun canım güle güle kullan :) çok ağrın sızın oldu mu ?

Sagol canim. Nerdeyse hic agrim sizim olmadi. ameliyat gunu agri kesicinin etkisi gecince cok hafif sizlamaya basliyodu ki bir tane majezikle o da gecti. sonraki gunler hic agrimadi zaten. sadece 2-3 gun burundan hic nefes alamiyosun o baya bi sikintili oldu benim icin. onun disinda psikolojik sikintisi oluyor biraz. istedigin gibi olup olmamasi, sislikler ve yeni yuzune alisma kismi sabir istiyor.

Son düzenleme:
bencede sakın yaptırma gayet güzel burnun herkezin burnuyla aynı oluyor,kendi yüzüne yakışıyor zaten

bence güzel burnun var güzelim

oyy kuzum sen patates burun görmemişsin tilili walla hiç olma bencede burnun gayet hoş..hiç kafana takıpta kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…