- Konu Sahibi Depresifshine
-
galiba senin paran çok cicim harcayacak yer arıyorsun..fındık gibi burnun var kız..ne estetiği allah aşkına?..bozdurma bence..zaten doktorlar her buruna ameliyat yapmaz.burnunu estetik yaptıranların bu işi yaptırdığı 100 metreden bakınca belli oluyor..çirkin oluyorlar bence..kemer kısmını yontuyorlar burun kanatlar geniş kalıyor..sonra pişman olma bak..pişman olan çok oluyorda o yüzden diyorum.Herkese meraba ben 21 yaşındayım ve burnum küçüklüğümden beri beni rahatsız ediyo profilden pek sorun yok ama önden pek hoşuma gitmiyo biraz geniş ve burnumda biraz yamukluk var ( genelde nişanlım bana patates burunlu der :) ) neyse ben gerçekten çok kararsız kaldım evlenmeden önce yaptıriyim diyorum. Sizce ?
Herkese meraba ben 21 yaşındayım ve burnum küçüklüğümden beri beni rahatsız ediyo profilden pek sorun yok ama önden pek hoşuma gitmiyo biraz geniş ve burnumda biraz yamukluk var ( genelde nişanlım bana patates burunlu der :) ) neyse ben gerçekten çok kararsız kaldım evlenmeden önce yaptıriyim diyorum. Sizce ?
evlenme hayaliyle yanıp tutuşan kızlar neden erken yaşta evlilik hayali kurar bu kızlar acaba bilimsel bir açıklaması varmı hep merak etmişimdir .
neyse burnun önden kötü yandan güzel karar senin bir erkek olarak yorum yaptım :)
Herkese meraba ben 21 yaşındayım ve burnum küçüklüğümden beri beni rahatsız ediyo profilden pek sorun yok ama önden pek hoşuma gitmiyo biraz geniş ve burnumda biraz yamukluk var ( genelde nişanlım bana patates burunlu der :) ) neyse ben gerçekten çok kararsız kaldım evlenmeden önce yaptıriyim diyorum. Sizce ?
cevap veriyorum sakin yaptirma.gayet guzel bi burnun var o kadar sikintya degmez. istedigin gibi olacaginin da garantisi yok. ben yaptirdim 6 ay once. fena degil diyorum. tam istedigim gibi olmadi henuz. belki sislikler inince icime siner. yine de kafana cok takiyosan mutsuzsan cok iyi arastirip ol. ama bence hic gerek yok.
slm bnde kısa olmayı dusunuorumm burun ameliyatı ama bıraz korkuorum sonrasında burun tıkanıklıgı ömur boyu sürer dıye siz olmusunuz memnunmusunz bi sıkıntı warmıı:)
Sakın yaptırma. Sonucu bir süpriz. Ayrıca en az 6 ay şişler gitmiyor. Koca topak bir burun oluyor. Yüzün tüm siması gülüşünüz değişiyor. Tüm hayatınız değişiyor fiziksel olarak. Pisikolojik olararak alt üst oluyorsunuz. Aynaya bakınca üzülüyor pişman oluyorsunuz. Televizyonda ölüm haberlerini izleyince ne gerek varmış diyorsunuz. Yeni burnunuzu begenmeme ihitmaliniz var. Bana öyle oldu. Sakın yaptırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?