Sizce burnumu yaptırmalı mıyım? ( resimi )

galiba senin paran çok cicim harcayacak yer arıyorsun..fındık gibi burnun var kız..ne estetiği allah aşkına?..bozdurma bence..zaten doktorlar her buruna ameliyat yapmaz.burnunu estetik yaptıranların bu işi yaptırdığı 100 metreden bakınca belli oluyor..çirkin oluyorlar bence..kemer kısmını yontuyorlar burun kanatlar geniş kalıyor..sonra pişman olma bak..pişman olan çok oluyorda o yüzden diyorum.
 

sonra pişman olma ihtimali de var bunu unutmaylım her ameliyatı bir riski var
ihtiyacı olanlar çaresizlikten yapıyorlar , sende bir sorun göremedim gayet iyisın
 
aslında yüzün de büyük gözler iri dudakların dolgun dar küçük burun gitmez sana bunu da unutma güzel burun derken yüzün göruntusu bozma derim :13:
 

bence kesinlikle gerek yok yaptırmanıza..dogrusu ben de sizinki gibi bir burnum olmasını isterdim :)
 

bence burnun çok guzel gercekten , benım boyle bir burnum olsaydı ameliyat olmazdım, ameliyat çok kolay bişi değil, ben oldum 4.gunumdeyim benım ameliyat sonrası dönemim oldukça sıkıntılı geçiyor
 

Bence cok hos bir burnun var, cokta güzelsin canim. Ama seni mutsuz ediyorsa istersen arastir ol. Zaten herkeste bundan dolayi yaptirmiyormu. Benim burnum kemerli ve kendi düsüncemle büyük o yüzden bende kompleks yapiyor. Estetik ameliyatla mutlu olabilecegimi düsünüyorum bu yüzdende yaptiracagim
 

slm bnde kısa olmayı dusunuorumm burun ameliyatı ama bıraz korkuorum sonrasında burun tıkanıklıgı ömur boyu sürer dıye siz olmusunuz memnunmusunz bi sıkıntı warmıı:)
 
slm bnde kısa olmayı dusunuorumm burun ameliyatı ama bıraz korkuorum sonrasında burun tıkanıklıgı ömur boyu sürer dıye siz olmusunuz memnunmusunz bi sıkıntı warmıı:)

Sakın yaptırma. Sonucu bir süpriz. Ayrıca en az 6 ay şişler gitmiyor. Koca topak bir burun oluyor. Yüzün tüm siması gülüşünüz değişiyor. Tüm hayatınız değişiyor fiziksel olarak. Pisikolojik olararak alt üst oluyorsunuz. Aynaya bakınca üzülüyor pişman oluyorsunuz. Televizyonda ölüm haberlerini izleyince ne gerek varmış diyorsunuz. Yeni burnunuzu begenmeme ihitmaliniz var. Bana öyle oldu. Sakın yaptırmayın.
 

Sakın yaptırma. Kesinlikle ihtiyacın yok birr.. Ayrıca sonucu bir süpriz. En az 6 ay şişler gitmiyor. Koca topak bir burun oluyor. Yüzün tüm siması gülüşünüz değişiyor. Sevgiliniz bile soğuyabilir sizden bu şişlik ve depresyon zamanında. Huyunuz değişiyor. Öpüşemiyorsunuz. Tüm hayatınız değişiyor fiziksel olarak. Pisikolojik olararak alt üst oluyorsunuz. Aynaya bakınca üzülüyor pişman oluyorsunuz. Televizyonda ölüm haberlerini izleyince ne gerek varmış diyorsunuz. Yeni burnunuzu begenmeme ihitmaliniz var. Bana öyle oldu. Sakın yaptırmayın.
 
Bence de kesinlikle yaptirmamalisin. Ben burnunda hic bir sorun goremedim. Cogu insan senin suanki burnuna yakin bir burna sahip olabilmek icin bicak altina yatiyor ama sonuç husran oluyor. Ameliyat sonrasindaki surec ise cok sıkıntı. Burnunu tam anlamıyla kendine ait gibi hissedemiyorsun bir daha. Neyse bunlar bir yana bence senin burnunda sorun yok, hatta cogu ameliyatli burundan bile guzel duruyor.
 

oww baya korkuttun benıı yaa siz yaptrdınızmı burununuzu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…