Sizce burnumu yaptırmalı mıyım? ( resimi )

Bence cok guzel bir hatunsun. Sakin yaptirma bence. Burnun cok yakisiyor yuzune ve ben de arkadasim gibi yapilmis hali zannettim keske onceki halini de koysaymis dedim ;-)

Bende sakın burnuna elletme diyeceğim.
Gayet güzel bir burnun var ..
Estetikle bu burunun bozulma ihtimali de var... o sevgiline de söyle hayatında patates burun neymiş görmemiş galiba...
Kıskanıyordur da öyle diyordur :))

Gerçekten doğal haliyle çok güzel burnun...

Merhabalar..
Bugun uye oldum siteye ve nasil oldugunu ogrenmeye calisiyorum..
Burun estetigi olmayi dusunuyorum ve sizlerin yorumlarina bakiyorum..
Arkadas olarak eklemem mi gerekiyor herkesi bilgi verirseniz sevinirim...
Resimlerinizi gormek istiyorum ama nasil olucak..
Lutfen bilgiii....

Son düzenleme:
Bence burnun gayet güzel görünüyor, tabi seni rahatsız ediyor ise o ayrı eninde sonunda yaptıracaksındır eminim, nasıl bir değişiklik düşünüyorsun?

Burun deliğini biraz daraltırim diyorum önden geniş duruyor sanki normal durunca pek geniş degilse gülünce kocaman oluyo sanki :) bide burnumda kimsenin farketmediği ama benim gördüğüm vede elimle baktığım zaman hissettiğim bi çıkıntı var onu yaptırırım diyorum :)

Bence burnun cok guzek sakın bıcak altına yatma yanı

Bence burnun cok guzel
sakın bıcak altına yatma yanı

evlenme hayaliyle yanıp tutuşan kızlar neden erken yaşta evlilik hayali kurar bu kızlar acaba bilimsel bir açıklaması varmı hep merak etmişimdir .

neyse burnun önden kötü yandan güzel karar senin bir erkek olarak yorum yaptım :)

Acaba erkeklerde neden kadınlar için yapılmış bir siteye girer bununda bilimsel bi açıklaması varsa söyleyin birde 3 yıl falan var evlenmeme 24 yaşın gayet iyi olduğunu düşünüyorum ki iyi bir mesleğim var maaşım iyi yani belli bir olğunluğa eriştiğmi düşünüyorum evlilik için böyle küçümsemeyi doğru bulmadım sizin bir erkek olarak yorum yapmanızı doğru bulmadığım gibi

Bence hiç ihtiyacın yok. kolay bir ameliyat ama usta ellerde sonuçlar güzel oluyor. ayrıca iyileşme sürece uzun. görüntünün oturması da uzun sürüyor. tıkanıklık yok ise dokunma burnuna derim. ayrıca bu buruna ameliyat olmak zorunda değilsin. burun eğriliğin yok. buna benzer bir burnu doktorum dolgu ile düzeltmişti ama seninkine uygulanabilir mi bilmiyorum. birşey diyemem

görüştüğün hiç doktor oldu mu peki ne dediler

ne gerek var gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…