Sizce çağırmalı mıyım ?

Ne yapmalıyım?

• Çağır

• Çağırma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Herkese iyi akşamlar
Direk konuya geçeyim kızlar; Üniversitede çok samimi olmasamda çokça vakit geçirdiğimiz bir kız arkadaşım var.İkimizin düğünü yakın zamanda ancak onunki benimkinden önce olacak.
Aylar önce konuştuğumuz zaman ben onu düğünüme çağırmıştım bekliyorum diye o da tamam çok gelmek istiyorum dedi.Benim düğünümde sanat camiasıdan insanlarda olacağı için çok gelmek istiyor çevremdeki insanlar.
Onun düğünü bu ay sonunda baktım hep hikayesinde kına davetiyesini dağıtmaya başlamış ve bana asla yazmadı.Fakat şöyle bir durum var.Onun yaşadığı şehirde benim eski erkek arkadaşım oturuyor gerçi evlendi şimdi.Ortak arkadaşları var fakat şahsen tanışmıyorlar.Yani ailesi gelir mi gelmez mi bilmiyorum.Fakat ben ona gelmem falan demedim hiç.
Yani demem o ki gelmesem bile insan bir mesajla dahi davet etmez mi beni ? Çünkü biliyorum ki beni arayacak yakın zamanda düğünüm için.Ancak ben çok bozuldum çağırmayı düşünmüyorum.
Siz ne düşünürsünüz bu durumda ?

Yakın değilmişsiniz hiç dert etmeyin kendinize. O sizi çağırmayacak sanırım. Sizde onu çağırmazsınız.

Davetiyeye bakın evde vs mi kına yeri? Yani kişi sayısı sıkıntısı olabilir mi? Bir de siz kına için giderseniz düğüne kadar kalacak yeriniz var mı? Belki o yüzden çağırmamıştır sizi misafir edemeyecekse otele para ver diyememiş olabilir
Yine de ben olsam düğünüme çağırmazdım

Çağırırsa çağırırsınız çağırmazsada oralı olmaz ve sizde çağırmazsınız. Bir düğün için çok fazla kafa yormaya gerek yok.

Herkese iyi akşamlar
Direk konuya geçeyim kızlar; Üniversitede çok samimi olmasamda çokça vakit geçirdiğimiz bir kız arkadaşım var.İkimizin düğünü yakın zamanda ancak onunki benimkinden önce olacak.
Aylar önce konuştuğumuz zaman ben onu düğünüme çağırmıştım bekliyorum diye o da tamam çok gelmek istiyorum dedi.Benim düğünümde sanat camiasıdan insanlarda olacağı için çok gelmek istiyor çevremdeki insanlar.
Onun düğünü bu ay sonunda baktım hep hikayesinde kına davetiyesini dağıtmaya başlamış ve bana asla yazmadı.Fakat şöyle bir durum var.Onun yaşadığı şehirde benim eski erkek arkadaşım oturuyor gerçi evlendi şimdi.Ortak arkadaşları var fakat şahsen tanışmıyorlar.Yani ailesi gelir mi gelmez mi bilmiyorum.Fakat ben ona gelmem falan demedim hiç.
Yani demem o ki gelmesem bile insan bir mesajla dahi davet etmez mi beni ? Çünkü biliyorum ki beni arayacak yakın zamanda düğünüm için.Ancak ben çok bozuldum çağırmayı düşünmüyorum.

Belki de sizin düğüne gelmeyi düşünmüyordur. O an ayıp olmasın diye öyle demiştir. Veya belki sizi kınaya değil düğüne çağıracaktır. O sizi düğününe davet etmezse, siz de onu davet etmezsiniz, o da beklemez zaten.

Herkese iyi akşamlar
O sizi çağırmıyosa sizde onu çağırmayın.

Sanatçılar kim ? Sanatçı olarak mı geliyorlar misafir olarak mı ? Ben de gelebilir miyim :KK53:

Eski erkek arkadaşınızın konuyla ne alakası var bağlantı kuramadım yoksa öylesine mi söylediniz:KK48:
Neyse ki bir tek benim garibime gitmemiş. :KK70:

Beni çağırmama sebebi acaba eski erkek arkadaşımın ailesinin orada olacak olması olabilir mi, ama yine de beni davet etmeliydi çünkü ben gelmem vs dememiştim diyor.

Beni çağırmama sebebi acaba eski erkek arkadaşımın ailesinin orada olacak olması olabilir mi, ama yine de beni davet etmeliydi çünkü ben gelmem vs dememiştim diyor.
Onun yaşadığı şehirde benim eski erkek arkadaşım oturuyor gerçi evlendi şimdi.Ortak arkadaşları var fakat şahsen TANIŞMIYORLAR.Yani ailesi gelir mi gelmez mi bilmiyorum.
Eski erkek arkadaşının ailesini tanıyor olduğuna dair herhangi bir şey belirtmemiş ki.

Eski erkek arkadaşınızın konuyla ne alakası var bağlantı kuramadım yoksa öylesine mi söylediniz:KK48:
Eski erkek arkadaşımla aynı şehirde oturuyorlar.Şahsen tanışmıyorlar ancak ortak arkadaşları var.Acaba ailesi vasitasiyla düğüne erkek arkadaşımın ailesi de çağırılır mı diye beni çağırmıyor dedim.

Back
X