Sizce çağırmalı mıyım ?

Ne yapmalıyım?

• Çağır

• Çağırma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Beni çağırmama sebebi acaba eski erkek arkadaşımın ailesinin orada olacak olması olabilir mi, ama yine de beni davet etmeliydi çünkü ben gelmem vs dememiştim diyor.
Eski erkek arkadaşınızın ailesiyle tanışmıyorlarmış bile. Ne alaka, niye tanımadığı insanın düğününe sırf ortak tanıdıkları var diye gitsinler ki? Bence ne siz gidin, ne de onu çağırın. Mazeretiniz de var zaten. Düğün telaşesi.

Eski erkek arkadaşımla aynı şehirde oturuyorlar.Şahsen tanışmıyorlar ancak ortak arkadaşları var.Acaba ailesi vasitasiyla düğüne erkek arkadaşımın ailesi de çağırılır mı diye beni çağırmıyor dedim.
Sanmam. ben olsam iki eski sevgiliyi düğünüme çağırırdım eğer düğünümde olmalarını istiyorsam. geçmişleri var diye tanıdığı çağırmamak olmaz sonuçta. Arkadaşınızın niyetini bilemem tabi günahına girmim

Düğünunuze gelecek ünlülerden dolayı gelmek isteseydi sizi düğününe çoktan cagirmis olurdu arkadaşınız.Bence sizin düğününüz içinde nezaketen gelmek isterim falan demiş . Kına davetiyesi paylaşacak kadar yakın bir tarihteyse düğün size düğün davetiyesinin de gelmesi gerekti.Birkac gün daha bekleyin bakalım birşey gelmezse tabiki sizde cagirmayin.

Ben senin yerin de olsam düğün arifem de çok da samimi olmadığım birini düğünüme çağırayım mi cagirmiyayim mi diye kafa yormazdim. Çok da önemli olmamalı bence... mutluluklar.

Back
X