Sizce cimri mi? Bir bakar misiniz

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanımlar
Görüştüğüm bir kişi var ve cimri biri gibi geliyor. Bu duruma canım çok sıkılıyor.
1 buçuk aydır görüşüyoruz, hesabı hiç bana ödetmedi teklif etmeme rağmen ama bazı davranışları beni itiyor.
Iki farklı yere gittik büyük boy 1 adet pizza istedi ve 2 içecek istedi. Hatta bir tanesinde gittiğimiz yer lüksü ve utandım 1 pizzayı 2 kişi bölüşmeye.
Bu haftasonu ise beni büyük bir parka götürdü. Ben çok üşüdüm kalkalim diyorum yok yok otur dedi. 1 buçuk saat bankta oturduk. Sonra bir yerde oturup çay içmeyi teklif etti istemedim. Sonra herkes kendi evine döndü. Yanı o kadar uzun süre soğukta parkta oturmamiza anlam veremedim. Ayrıca uzak yoldan gittik o parka, büyük bi park, yemeğe bi yere götürmesi gerekmez miydi?cunku uzun sure oturduk karnim da aciktu
Sizce ben mi abartiyorum? Fikir istiyorum Çünkü epey soğudum ondan bu davranışları yuzunden

Nesinden cimri olduğunu çıkardınız anlamadım? Hem hesap odetmiyor demişsiniz. Cimri olsaydı mutlaka kabul ederdi ödeme teklifini. Biz de sevgilimle az oturmadık parkta, bütün gün sokaklarda dolaşmışligimiz da olmuştur. Acıktıysaniz çok acıktım bir şeyler mi yesek diyebilirdiniz adam nereden bilebilir ki sizin acıkıp acıkmadiginizi? Girelim bir yerde çay içelim de demiş ona da olmaz demişsiniz. Ayrıca büyük pizza alıp birlikte yemek görgüsüzlük mü oluyormuş biz mi bilmiyoruz?

Cimri.
Erkeklerin hesap ödeme mecburiyeti yoktur ama cimri olmayan adam ısmarlar ve ardından sen de tatlı ısmarla gibi muhabbeti geliştirir.

Şöyle ağzıyla "sen de şunu ısmarla" diyen insandan aşırı iğreniyorum. Böyle bişey diyen sevgilim olmadı ama arkadaşım olmuştu.

Bir de konu sahibi bence bu kişi cimri değil de parası yok gibi geldi bana? Para durumlarında emin misiniz? Cimri olsa hesabı ödemek istediğinizde kabul ederdi. Ama parasi olduguna eminseniz hem cimri hem hesabı ödetmem kafasinda olup eline yüzüne bulaştıriyor demekki.

Ama siz öğrencisiniz sanirim
Gorustugum kişinin mesleği var
Maddi problemi yok

Büyük boy pizzayı bölüşmekten niye rahatsız oldunuz ki? Biz eşimle aynı pizzayı yemek istiyorsak öyle alırız, farklı siparişler varsa daha küçük boyunu söyler herkes kendine. Öncelikle bunu geçelim.
Ormanda parkta boş oturmayı, kitap okumayı ya da sohbet etmeyi ben çok severim. Belki mizacı öyledir.
Siz acıktım dediniz mi? Üşüdüm ben sıcak bir şeyler içmeye gidelim dediniz mi? Kalkalım üşüdüm dediyseniz, daha fazla vakit geçirmek için otur biraz daha demiş olabilir.
Ne kolay insan etiketlemek yahu. Bu arada ben hiç cimri biri değilim. Bol keseden harcarım. Tutumlu olmaya çabalıyorum kendi içimde

Belki gittiğiniz park onun sevdiği bir yerdir.
Ben de karşı cinsten benim için önemli olan birileriyle buluştuğumda, huzur bulduğum yeşiller içinde bir yere götürürüm. Hem de uzun uzun yürüyerek :)

Bilemiyorum. Belki de ben abarttım
Kafam karıştı biraz
Ama parkta oturduğumuz gün hava çok soğuktu
oturulacak gün degildi

Ama siz öğrencisiniz sanirim
Gorustugum kişinin mesleği var
Maddi problemi yok
Hayir öğrenci değilim. Eski sevgilimden bahsettim, eski sevgilim pilottu maddi durumu oldukça iyiydi ve hava güzelken büyük bir parkta banklarda oturup sohbet etmisligimiz var hiç sizin gibi, saatlerdir beni bankta oturtuyor insan bi yemeğe götürür dememiştim. Görüşmeniz pek duygusal bir görüşme değilmiş anlaşılan

Ama parkta oturulacak gün değildi
Hava çok soğuktu
Ondan bu şekilde düşündüm

Keşke söyleseydiniz. Ben soğukta dışarıda olmayı sevmem, hem acıktım da bir yere girelim diye.

Çok üşüdüm kalkalım dedim hayır biraz daha oturalim dedi laf lafı açtı
1 buçuk saat geçmiş
Yemek yemeyi ben teklif edemedim utandım soylemeye

Ama parkta oturulacak gün değildi
Hava çok soğuktu
Ondan bu şekilde düşündüm
Üstte biri demiş daha fazla vakit geçirmek için olabilir, yani insanlardan uzak daha sakin bir yerde başbasa oturmak istemiş olabilir. Yoksa iki çayın hesabını yapacak olsa sonradan çay içmeyi teklif etmezdi. Kaldı ki siz hesap konusunda teklifte de bulunan biriymissiniz. Kendinizi sartlandirmayin erkekler bizim gibi detaycı değil,çoğu yönlendirilmeden hareket edemez. Ben cimri olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Bir sonraki görüşmede planı ve yönlendirmeyi siz yapın, cimri değil ama anlattığınız gibi yiyeceğiniz şeyden yaptığınız tüm planlara kadar yönlendirmeyi o yapıyorsa bencil olabilir.

Pizza sipariş verirken size sormadı mi?

Hayır sormadı pizza yiyelim çok güzele benziyor dedi

Çok üşüdüm kalkalım dedim hayır biraz daha oturalim dedi laf lafı açtı
1 buçuk saat geçmiş
Yemek yemeyi ben teklif edemedim utandım soylemeye
Niye utandınız? Onun ısmarlamasını beklediğiniz için mi? Kendi paranız yok mu?
Ben acıktım yemek yiyelim deyip siz de ısmarlayabilirdiniz. Bence çok hesap kitap yapıyorsunuz. Sevgili olmak böyle birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…