- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Ben erkek olarak bahsetmedim ki cinsiyet belirtmedim, karşı tarafa birşey ısmarladıktan sonra devamındaki ısmarlama olayını karşındakine bırakmak daha nazik bir olay, sen de şunu ısmarla demek çok itici çünkü o kişi de mal değil ya belki ısmarlayacak birşeyler zaten, öyle diyerek sanki sen düşünemezsin ben belirteyim der gibi oluyor veya parası yok o an, karşı tarafa hadi şunu ısmarla derken bi düşünmek lazım, kibarlık bunun neresinde??Benim görüşüm öyle değil.
Erkek diye kimse bir şey ısmarlamak zorunda hiç değil.
Zor bela hesabı ödetmesi dayatılan erkek cinsine herhalde kadınlar ‘ama olmadı böyle’ tarzı bir cümle kuruyordur ve erkek olarak karşıdaki rencide edilmesin diye kahve ısmarlarsın demek kibarlıktır.
Benim fikrim bu yönde.
Benim görüşüm öyle değil.
Erkek diye kimse bir şey ısmarlamak zorunda hiç değil.
Zor bela hesabı ödetmesi dayatılan erkek cinsine herhalde kadınlar ‘ama olmadı böyle’ tarzı bir cümle kuruyordur ve erkek olarak karşıdaki rencide edilmesin diye kahve ısmarlarsın demek kibarlıktır.
Benim fikrim bu yönde.
Ben yorumlari okuyunca epey sasirdim
Yahu evet buyuk boy pizzaya iki kisi girilir de, once bi sorulur dimi ne yersin diye? Adam resmen ucuzu kestirmis goze fikrini bile almamiş. Kaldi ki daha flort ediyorlar
Parkta oturulur evet ama kiş gunu uzak yollardan bulusmaya gelip titreye titreye parkta oturulur mu yahu? İki taraf da halinden memnunsa oturulur da kiz demiş kalkalim usudum diye adam ya haklisin bi cay icelim dememiş
Konu sahibinin ne paragozlugunu birakmissiniz ne duygusuzlugunu
Siz bi pizzayi boluşmek, parkta el ele diz dize oturmak diyince olayi cok dramatize ettiniz bence, adam basbaya cimri
Ne yersin diye sormamasi kabalik olmus ama cimri baska bir şey o gün için parası yoktur belki ve utanmış olabilir bu yuzden kacınmıstır bunu surekli yapıp yapmadıgı onemli olan surekli yapıyorsa cimri diyebiliriz benceBen yorumlari okuyunca epey sasirdim
Yahu evet buyuk boy pizzaya iki kisi girilir de, once bi sorulur dimi ne yersin diye? Adam resmen ucuzu kestirmis goze fikrini bile almamiş. Kaldi ki daha flort ediyorlar
Parkta oturulur evet ama kiş gunu uzak yollardan bulusmaya gelip titreye titreye parkta oturulur mu yahu? İki taraf da halinden memnunsa oturulur da kiz demiş kalkalim usudum diye adam ya haklisin bi cay icelim dememiş
Konu sahibinin ne paragozlugunu birakmissiniz ne duygusuzlugunu
Siz bi pizzayi boluşmek, parkta el ele diz dize oturmak diyince olayi cok dramatize ettiniz bence, adam basbaya cimri
Evlenmeden önce eşimle bizde pizza yemeye gittiğimizde ortaya büyük boy ve iki içecek söylüyorduk bence bu normal ama soğuk parkta oturmak çok normal değil eğer biliyorduysaniz oraya gideceğinizi ona göre giyinmeniz ve yanınıza da birşeyler almaliydiniz yiyecek olarak ama tabi almadiniz diye orada durmanizin ve usumenizin bı anlamı yok bana cimri gibi gelmedi o kendine göre değerlendirmiştir kendi usumeyince sizin usuyebuleceginjzi düşünmemiştir. Cimri olmayabilir ola da bilir belki de o gün parası yoktu bunu anlattiklarinizdan çıkarmak zor benceMerhaba hanımlar
Görüştüğüm bir kişi var ve cimri biri gibi geliyor. Bu duruma canım çok sıkılıyor.
1 buçuk aydır görüşüyoruz, hesabı hiç bana ödetmedi teklif etmeme rağmen ama bazı davranışları beni itiyor.
Iki farklı yere gittik büyük boy 1 adet pizza istedi ve 2 içecek istedi. Hatta bir tanesinde gittiğimiz yer lüksü ve utandım 1 pizzayı 2 kişi bölüşmeye.
Bu haftasonu ise beni büyük bir parka götürdü. Ben çok üşüdüm kalkalim diyorum yok yok otur dedi. 1 buçuk saat bankta oturduk. Sonra bir yerde oturup çay içmeyi teklif etti istemedim. Sonra herkes kendi evine döndü. Yanı o kadar uzun süre soğukta parkta oturmamiza anlam veremedim. Ayrıca uzak yoldan gittik o parka, büyük bi park, yemeğe bi yere götürmesi gerekmez miydi?cunku uzun sure oturduk karnim da aciktu
Sizce ben mi abartiyorum? Fikir istiyorum Çünkü epey soğudum ondan bu davranışları yuzunden
Net katılıyorumBüyük boy pizzayı bölüşmekten niye rahatsız oldunuz ki? Biz eşimle aynı pizzayı yemek istiyorsak öyle alırız, farklı siparişler varsa daha küçük boyunu söyler herkes kendine. Öncelikle bunu geçelim.
Ormanda parkta boş oturmayı, kitap okumayı ya da sohbet etmeyi ben çok severim. Belki mizacı öyledir.
Siz acıktım dediniz mi? Üşüdüm ben sıcak bir şeyler içmeye gidelim dediniz mi? Kalkalım üşüdüm dediyseniz, daha fazla vakit geçirmek için otur biraz daha demiş olabilir.
Ne kolay insan etiketlemek yahu. Bu arada ben hiç cimri biri değilim. Bol keseden harcarım. Tutumlu olmaya çabalıyorum kendi içimde
Iyide suan pizza patatesten sogandan daha ucuz. on bes gundur patates yedigim yok.Vay be biz soğan patatesi zor alıyoruz malum fiyatlar enterasan arttı millet pizza buluyor ama cimrilikten bahsediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?