- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Niye utandınız? Onun ısmarlamasını beklediğiniz için mi? Kendi paranız yok mu?
Ben acıktım yemek yiyelim deyip siz de ısmarlayabilirdiniz. Bence çok hesap kitap yapıyorsunuz. Sevgili olmak böyle birşey değil.
Cimri kesinlikle değil ama anlattığınız şeylere bakılırsa bana biraz bencil biri gibi geldi. Bilmem kaç yıllık sevgili olsanız tamam ama bu yeni tanıma aşamalarında bari Bi sorsaymis sen ne yemek isterdin diyeHayır sormadı pizza yiyelim çok güzele benziyor dedi
Boşver. Sen ne yapmak istiyosan söyle. O pizzayı yemek istemiyorsan ben başka sipariş vermek istiyorum de. Acıktıysan acıktım de. Kendi düşünceni saklarsan sağlıklı bir ilişki olmaz o. İlla karakter analizi yapmak istersen. Hazırladığım senaryolarım var. Ne kadar doğru çıkar, bilinmez.Işte ödemeye çalıştım hesabı odetmiyo
Yemek yiyelim desem hesabı o odiycek
O yüzden soyleyemedim
Ayrica hesabi ondan gizli odeyebilirsiniz
He baktin gercekten cimri uzakk dur :) onu zamanla anlarsin simdi kendini kurma
Bana da 2 4 kişilik gruplarda ayrı hesap ödemek çok itici geliyor.Şöyle ağzıyla "sen de şunu ısmarla" diyen insandan aşırı iğreniyorum. Böyle bişey diyen sevgilim olmadı ama arkadaşım olmuştu.
Bir de konu sahibi bence bu kişi cimri değil de parası yok gibi geldi bana? Para durumlarında emin misiniz? Cimri olsa hesabı ödemek istediğinizde kabul ederdi. Ama parasi olduguna eminseniz hem cimri hem hesabı ödetmem kafasinda olup eline yüzüne bulaştıriyor demekki.
:)Evet canım çok mantıklı bir fikir
Tesekkurler
Kendi birşey ısmarladıktan sonra sen de şunu ısmarla demek bence çok itici, muhabbeti geliştirmek değil de karşılık bekleyen bir tip izlenimi yaratıyor.Cimri.
Erkeklerin hesap ödeme mecburiyeti yoktur ama cimri olmayan adam ısmarlar ve ardından sen de tatlı ısmarla gibi muhabbeti geliştirir.
Benim görüşüm öyle değil.Kendi birşey ısmarladıktan sonra sen de şunu ısmarla demek bence çok itici, muhabbeti geliştirmek değil de karşılık bekleyen bir tip izlenimi yaratıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?