• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi düşünemiyor mu

Minnakkuzu09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
212
32
13
herkese selam arkadaşlar ben üniversitedeyim nişanlım ise çalışıyor aramız iyi yan yanayken bana hiç para harcatmaz elimi cebime sokmam sürprizler yapar ama şöyle kafamı karıştıran bir şey var bana sadece bir kaç kez para gönderdi öğrenci olduğum için sorar ihtiyacın var mı bir şeye diye hep yanlış anlaşılmasın öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim yok ama nişanlın para gönderiyor mu diyen tipler var çevremde ben de ondan dolayı böyle bir düşünceye kapıldım sizce neden bana para göndermiyor :dondurma: yanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim Yok sadece göndermesi lazım mı diye merak ediyorum

Göndermesi gerekmiyor diye düşünüyorum. Bir şeye ihtiyacın var mı diye sorarak para durumlarını da dahil ettiğinden ihtiyacınıź olduğunda söylemenizi bekliyordur muhtemelen. Ayrıca benzer ilişkide olup (öğrenci-çalışan) alman usulu ödeyen çiftler var. Bence cimri birisi değil.

Hiç kimse kimseye göndermek zorunda değil. Bence en güzeli bu. Nişanlılık sonuçta evlilik değil. Hayatta herşey olabilir. Sonra başınız ağrır. Hiç bulaşmayın bu para göndermedi düşüncesine kapılmaya. Ayrıca kaç tane nişanlı adam para gönderiyor bu çok saçma bence siz öyle soranları duymazdan gelin. Milletin işi gücü yok bunu soruyor ya sabır

Kim ne diyorsa desin bu düşünceye kapılıp bunu yadırgayıp sormanız bile saçma canım:işsiz:
Sizin o söyleyenleri susturmanız gerekirdi bence.
Ben değil para göndermek sürekli hesap ödeyince bile rahatsız olurdum.
Bu arada bir abla tavsiyesi nişanlısınız; siz siz olun etraftan kim ne derse desin gaza gelmeyin ve doğru olanı yapın. Eşiniz yada nilanlınıza haketmedikçe kimseye söz söyletmeyin.

Evlenince nasılsa paramı paylaşacağım.
Hazır bekarken az daha yiyeyim demiştir :KK70:

Bir insan bir şeyi yapmıyorken, hala yapmıyorsa sorun yoktur.
Sorun bir şeyi yaparken, yapmaktan vazgeçtiğinde olur.

Gördüğüm kadarıyla düzenli olarak zaten para göndermiyormuş.

Yani sizin ilişkiniz içinde bir sorun diyemeyiz buna.

--Ne gırtlak patlatmışım. Aşırı mantıktan öldü dersiniz:ruh:

Back
X