- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Yarin sabah bi test daha yapicam Çıkarsa hmn gidicez cnmOlabilir silik çizgi görünüyor.. Kan testi yaptır bakalım :)
Çizgi Var gibiİyi akşamlar kızlar adetim baya gecikti hatırlıyorsunuz beni en son 24 ağustosta olacaktım geçen hafta üç gün kahverengi akıntıyla oldu hatta konuda açtım bu akşam test yaptım 5 dk içinde böle oldu sizce gebelik var miEki Görüntüle 1892160
Canim var gibi :) ben de perşembe günü yaptım bundan daha silikti :) beta 14 çıktı zaten, o kadar minnak yani :) kan ver emin ol, gözün aydınKızlar bi bakın lütfen yorum yazin
Ayyyyyyy insallh cnm dua et bnm içinÇizgi Var gibi
İnşallah cnm yarın sabah bi test daha yapicm onda da çıkar insallh daha net olması lazım akşam yaptım cunki bunu çıkarsa Dr gitcem kesin saol cnm Rabbim kucağında göstersin insallh dua edermisin bnm içinCanim var gibi :) ben de perşembe günü yaptım bundan daha silikti :) beta 14 çıktı zaten, o kadar minnak yani :) kan ver emin ol, gözün aydın
Duamdasın hayatım. Biraz bekle bence de. Ya da kan ver.Ayyyyyyy insallh cnm dua et bnm için
Evde normal var bi tane yarın onu yapıcam pazar ya erken gebelik testi bulamam cnmşöyle gözlerimi kısıp bakınca var gibi geldi bir kaç gün sonra tekrar yap yada yarın erken gebelik testi yap
Evet ilk idrarla yap, ben de öğlen yapmıştım. İnşallah Rabbim gönlüne göre verır, amin hepimizi kini versin ku agimiza insallah, haberdar et :)İnşallah cnm yarın sabah bi test daha yapicm onda da çıkar insallh daha net olması lazım akşam yaptım cunki bunu çıkarsa Dr gitcem kesin saol cnm Rabbim kucağında göstersin insallh dua edermisin bnm için
Saol cnm allah razı olsun dayanamam sanırım yarın çıkarsa giderim hastaneye kan veririmDuamdasın hayatım. Biraz bekle bence de. Ya da kan ver.
Tmm cnm yazarım mutlaka saolEvet ilk idrarla yap, ben de öğlen yapmıştım. İnşallah Rabbim gönlüne göre verır, amin hepimizi kini versin ku agimiza insallah, haberdar et :)
İnşallah cnm allah razı olsunvar var :) hayırlı olsun
Saol cnm insallh vardır bnm de bir oğlum var kasımda 2 yaşını doldurcak kardeşi olmasını çok istiyorum çok tatlısın iki canlı olmayı çok istiyorum diyet yaptım zaten 18 kilo mu verdim kilonun üzerine hamile kalmak istemedim varsa zamanında geldi yaniCanimmm tebrik ederim cizgi var var :) bende ilk oyle silik cizgi cikmisti ve sonuc suan besikte yanibasimda uyuyor :) dikkat et kendine cok canim artik saglikli beslenmenin zamani iki canlisin suan
Doğumdan sonra hmn hamile kalanlar var cnm Dr gidip bi kontrol olabilirsin uzayan akıntı varsa yumurtlayan olabilirsin cnmBende 10 hafta once dogum yaptim ve suan ikinciyi bile dusunuyorum :) insallah Allah nasip ederse hayirlisiysa.
Kizlar benim suan cok akintim var sunuyor diyebilirim. Ozurdilerim ayrintilar icin ama ayni durumda olan varmi. Regl de olmadim dogum yapali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?