- 28 Şubat 2011
- 14.207
- 17.636
- 498
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Ben de bugün test yaptım silik çizgi var pazartesi kan vericem. İkimiz de hayırlı sonuçlar alırız inşallah.. Benim 2 gün önce yaptığım böyleydi, şimdi daha koyu çıktı..Yarin sabah bi test daha yapicam Çıkarsa hmn gidicez cnm
Hayırlı hberini bekliyorum hayatım :)Saol cnm allah razı olsun dayanamam sanırım yarın çıkarsa giderim hastaneye kan veririm
Senin daha kesin amin cnm hayırlı olsun Rabbim kucağında da göstersin insallhBen de bugün test yaptım silik çizgi var pazartesi kan vericem. İkimiz de hayırlı sonuçlar alırız inşallah.. Benim 2 gün önce yaptığım böyleydi, şimdi daha koyu çıktı..
Saol cnm pkolusun olduğum için korkuyodum gene geç olur die ikinci denemem bu olduysa tabi oğlumda 1 sene sonra hamile kalmıştım insallh bu tutmuştur sabah yazarım mutlaka olumlu olumsuzHayırlı hberini bekliyorum hayatım :)
İnşallah cnm dua edin bana siz hamilesiniz Rabbim sağ salim göstersin bebeğiniziCanım bende gordum var bence de hayırlısı olsun takipteyim seniinşallah gelmiştir meleğin
Allah razı olsun canim amin inşallahİnşallah cnm dua edin bana siz hamilesiniz Rabbim sağ salim göstersin bebeğinizi
evet canım silik bir çizgi görülüyorİyi akşamlar kızlar adetim baya gecikti hatırlıyorsunuz beni en son 24 ağustosta olacaktım geçen hafta üç gün kahverengi akıntıyla oldu hatta konuda açtım bu akşam test yaptım 5 dk içinde böle oldu sizce gebelik var miEki Görüntüle 1892160
Amin insallh cnmallahım bizde inşallah pozitif testler buraya göndermeyi nasip et. . olanları da onlara bağışla allahım . .
Yokmuş kuzum sabah bi tane daha yaptım negatif ciktievet canım silik bir çizgi görülüyor
Kızlar sabah test yaptım tek çizgi çıktı inanamıyorum ya aynı marka gebelik testi anlamış bulunmaktayım testler çok güvensiz bu insanların duygularıyla neden oynuyorlar bilmiyorum çok uzuldum
Hiç bişey çıkmadı cnm dün ki yaptığımda çok silik çizgi gozukuyo hala bende çok şaşırdım daha net çıkar die dusunuyodumCanim ben ilk test yaptigimda ogleden sonra yapmistim ve silik cikmisti.
Herkes sabah ilk idrarla daha net ciktigini soyluyor. Ben de sabah yaparsam daha koyu olur diye dusunerek ertesi sabah bir test daha yaptim. Bu sefer onceki gune gore cok silik cikti ama hamileydim.
Bence yarin kan testi yaptirmanda fayda var.
Hiç bişey çıkmadı cnm dün ki yaptığımda çok silik çizgi gozukuyo hala bende çok şaşırdım daha net çıkar die dusunuyodum
Aynn 10 da de gitcem cnm varsa orda belli olur artık hevesim gitti valla hiç kan testine gidesim gelmiyoIlk test yaptigimda silikdi aed arda 2 gun test yaptim negatif cikti kan verdim oda negatifti ardindan 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim testler yaniltiyo en iyisi kan testi
Bn pkoluyum cnm adet tarihlerim sabitti 3 aydır en son 24 ağustosta ogustosta olacaktım ilk defa bu kadar adetim gecikiyor Dr gircektin zaten 10 da orda herşey belli olur artikBelki de kimyasaldir. Adet tarihiniz ne zaman?
Bn pkoluyum cnm adet tarihlerim sabitti 3 aydır en son 24 ağustosta ogustosta olacaktım ilk defa bu kadar adetim gecikiyor Dr gircektin zaten 10 da orda herşey belli olur artikBelki de kimyasaldir. Adet tarihiniz ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?