Sizce çizgi var mi

Canım bende gordum var bence de hayırlısı olsun takipteyim seni inşallah gelmiştir meleğin

Kızlar sabah test yaptım tek çizgi çıktı inanamıyorum ya aynı marka gebelik testi anlamış bulunmaktayım testler çok güvensiz bu insanların duygularıyla neden oynuyorlar bilmiyorum çok uzuldum

Kızlar sabah test yaptım tek çizgi çıktı inanamıyorum ya aynı marka gebelik testi anlamış bulunmaktayım testler çok güvensiz bu insanların duygularıyla neden oynuyorlar bilmiyorum çok uzuldum

Canim ben ilk test yaptigimda ogleden sonra yapmistim ve silik cikmisti.
Herkes sabah ilk idrarla daha net ciktigini soyluyor. Ben de sabah yaparsam daha koyu olur diye dusunerek ertesi sabah bir test daha yaptim. Bu sefer onceki gune gore cok silik cikti ama hamileydim.
Bence yarin kan testi yaptirmanda fayda var.

Ilk test yaptigimda silikdi aed arda 2 gun test yaptim negatif cikti kan verdim oda negatifti ardindan 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim testler yaniltiyo en iyisi kan testi

Hiç bişey çıkmadı cnm dün ki yaptığımda çok silik çizgi gozukuyo hala bende çok şaşırdım daha net çıkar die dusunuyodum

Ilk test yaptigimda silikdi aed arda 2 gun test yaptim negatif cikti kan verdim oda negatifti ardindan 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim testler yaniltiyo en iyisi kan testi
Aynn 10 da de gitcem cnm varsa orda belli olur artık hevesim gitti valla hiç kan testine gidesim gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…