Sizce çizgi var mi

Ay acaba benim testim de mi bozuktu negatifi gorunce bunu dusunmeye basladm bende ve hala regl olmadim
Valla cnm ben testler hakkında kesin konuşmuyorum artık en iyisi kan testi yada ikisine koyu olucak silik filan anlamam bu saatten sonra insallh vardır sende bebis kan testi yaptır bence

Testdeki cizgi silik gri.buharlaşma cizgisi o.pozitif olmasi icin silik pembemsi cikmasi gerek.gri degil.bence adet duzensizligi yasiyorsunuz.gebrlik olsaydi bukadar zamanda net sonuc alirdiniz bence.

sizce çizgi var mı kızlar ben hafif eğik tutunca çizgiyi görüyorum resimde çok belli olmuyor ama

Eklentiler

• bvnvcnhgfj.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 37
Testdeki cizgi silik gri.buharlaşma cizgisi o.pozitif olmasi icin silik pembemsi cikmasi gerek.gri degil.bence adet duzensizligi yasiyorsunuz.gebrlik olsaydi bukadar zamanda net sonuc alirdiniz bence.
Dün akşam yaptığım pembe cizgiyi cnm 5 dk içinde çıktı bu sabah yaptığım için bişey diyemiycekmiycem bende ne olduğunu anlamış değilim pkolu olduğum için yumurtlamam düzenli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…