- 28 Ağustos 2014
- 307
- 131
- 323
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Kuzum bnm bir oğlum var çok şükür Rabbime allah onu sağ salim eylesin kardeşi olsun çok istiyorum ne zmn nasip ederse insallh bu ay olmazsa bir daha ki ay umudum var çok şükür de böle çıkınca üzüldüm allah sağ salim kavuştursun yavruya seniUmudunuzu kaybetmeyin ilk denedigimde benumde olmadi cok panik yaptim hormon testi falan yaptirdim bisi cikmadi doktor 1 yil olmazsa ozaman gel demisti ilk denemede tutmasi sans biraz. 2 ayimda tekrar denedik ama hic beklemiyodum 6 gun geciktim testti esimin istegiyle yaptim ogrendigimde 5 haftalik hamileydim ins en kisa zamanda rabbim sizede verir saglikli bir evlat
Bn pkoluyum cnm adet tarihlerim sabitti 3 aydır en son 24 ağustosta ogustosta olacaktım ilk defa bu kadar adetim gecikiyor Dr gircektin zaten 10 da orda herşey belli olur artik
Ağustos cnm oğlumda da geç yumurtlama oldu adetim bir ay geçtikten sonra öğrendim üç aydır gene düzenim bozuldu Dr gidicm kesin24 agustos mu eylul mu canim? O kadar gecikmeyle daha net cikardi sanirim olsaydi. Hakkinda hayirlisi insallah. Allah en hayirli zamanlarda nasip etsin herkese.
Ama 1 aydan fazla gecikmis bilemedim ki canim. Hayirlisi olsun.Ağustos cnm oğlumda da geç yumurtlama oldu adetim bir ay geçtikten sonra öğrendim üç aydır gene düzenim bozuldu Dr gidicm kesin
Aynn cnm bu sefer çok gecikti insallh cnm saolAma 1 aydan fazla gecikmis bilemedim ki canim. Hayirlisi olsun.
Canım doktor sonucu belli oldu mu merak ettim?Aynn cnm bu sefer çok gecikti insallh cnm saol
Bariz pozitif cnm hayırlı olsunCanım doktor sonucu belli oldu mu merak ettim?
Benimde bugün adete 1 gün var ve böyle birşey çıktı ne dersiniz silik mi yoksa ihtimal yüksek mi sizce?
Saol canım ama ben bi kaç güne tekrar yapıcam testi bakalm ozaman emin olurum.Bariz pozitif cnm hayırlı olsun
Sabah idrarda çıkarsa gidecektim cnm ama çıkmadı biseySaol canım ama ben bi kaç güne tekrar yapıcam testi bakalm ozaman emin olurum.
Naptın canım doktor randevunu sormuştum?
Bi tane cizgi goruyorum ama beyazmi pembemi rengini secemedimKızlar sabah yaptığım test böle olmuş ne olduğunu anlayan bankada söyEki Görüntüle 1892387 lesin lütfen
Bende çözemedim cnm gülüyorum valla dün ki 5 dk belli oldu bu saatler sonra bi çizgi çıktı anlaşılan Dr yolları taştan testler beni çıldırttı baştan:)Bi tane cizgi goruyorum ama beyazmi pembemi rengini secemedim
Anladm canım hayırlısı olsun, en güzel en sağlıklı şekilde olsun inşallahSabah idrarda çıkarsa gidecektim cnm ama çıkmadı bisey
Adetin gectimi?? Gectiyse hemen got bence bekleme:)Bende çözemedim cnm gülüyorum valla dün ki 5 dk belli oldu bu saatler sonra bi çizgi çıktı anlaşılan Dr yolları taştan testler beni çıldırttı baştan:)
2 aydır adet olmuyorum cnm ilk defa böle uzadı 10 gidicem Dr düğünümüz var bu hafta oğlumu kimseye bırakamamAdetin gectimi?? Gectiyse hemen got bence bekleme:)
2 ay cok uzun dugunu hallettiktrn sonra git bence. İnsAllah vardir bebis:)2 aydır adet olmuyorum cnm ilk defa böle uzadı 10 gidicem Dr düğünümüz var bu hafta oğlumu kimseye bırakamam
Kuzum bnm bir oğlum var çok şükür Rabbime allah onu sağ salim eylesin kardeşi olsun çok istiyorum ne zmn nasip ederse insallh bu ay olmazsa bir daha ki ay umudum var çok şükür de böle çıkınca üzüldüm allah sağ salim kavuştursun yavruya seni
Ay acaba benim testim de mi bozuktu negatifi gorunce bunu dusunmeye basladm bende ve hala regl olmadimKızlar sabah test yaptım tek çizgi çıktı inanamıyorum ya aynı marka gebelik testi anlamış bulunmaktayım testler çok güvensiz bu insanların duygularıyla neden oynuyorlar bilmiyorum çok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?