Sizce çizgi var mi

Umudunuzu kaybetmeyin ilk denedigimde benumde olmadi cok panik yaptim hormon testi falan yaptirdim bisi cikmadi doktor 1 yil olmazsa ozaman gel demisti ilk denemede tutmasi sans biraz. 2 ayimda tekrar denedik ama hic beklemiyodum 6 gun geciktim testti esimin istegiyle yaptim ogrendigimde 5 haftalik hamileydim ins en kisa zamanda rabbim sizede verir saglikli bir evlat

Kuzum bnm bir oğlum var çok şükür Rabbime allah onu sağ salim eylesin kardeşi olsun çok istiyorum ne zmn nasip ederse insallh bu ay olmazsa bir daha ki ay umudum var çok şükür de böle çıkınca üzüldüm allah sağ salim kavuştursun yavruya seni

Bn pkoluyum cnm adet tarihlerim sabitti 3 aydır en son 24 ağustosta ogustosta olacaktım ilk defa bu kadar adetim gecikiyor Dr gircektin zaten 10 da orda herşey belli olur artik

24 agustos mu eylul mu canim? O kadar gecikmeyle daha net cikardi sanirim olsaydi. Hakkinda hayirlisi insallah. Allah en hayirli zamanlarda nasip etsin herkese.

24 agustos mu eylul mu canim? O kadar gecikmeyle daha net cikardi sanirim olsaydi. Hakkinda hayirlisi insallah. Allah en hayirli zamanlarda nasip etsin herkese.
Ağustos cnm oğlumda da geç yumurtlama oldu adetim bir ay geçtikten sonra öğrendim üç aydır gene düzenim bozuldu Dr gidicm kesin

Kızlar sabah test yaptım tek çizgi çıktı inanamıyorum ya aynı marka gebelik testi anlamış bulunmaktayım testler çok güvensiz bu insanların duygularıyla neden oynuyorlar bilmiyorum çok uzuldum
Ay acaba benim testim de mi bozuktu negatifi gorunce bunu dusunmeye basladm bende ve hala regl olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…