Sizce çocuğu takip etsem mi

Anladigim kadarıyla siz de bu çocuktan hoşlanmışsınız.Eklemeyin bence.Ama Selam,istek göndermişsiniz tanışıyor muyuz?gibi bir mesaj gönderebilirsiniz.Aslinda ilk mesajı karşı tarafın atması gerekirdi istek gönderirken ama cesaret edememiş sanırım.Nasil tepki vereceğinizi bilmediği için önce nabzını yoklamiş.Ancak böyle niyetini anlayabilirsiniz.

Hoşlanma vs yok henüz sadece beğendim bir de beni ekmeyeli baya oldu ben isteği silmiştim şimdi öyle mesaj atsam garip olmaz mı

Hoşlanma vs yok henüz sadece beğendim bir de beni ekmeyeli baya oldu ben isteği silmiştim şimdi öyle mesaj atsam garip olmaz mı
Erkekler gariptirler zatenBırakın aklı karışsın. O düşünsün neden önce reddetti şimdi geri dönüş yaptı diye.Hem o sürekli karşınıza çıkarak istek göndererek Kk'da konu açtiracak kadar aklinizi karistirmadi mi?Birazda o düşünsün

Teklifi red etmişsin rahatsız edici bir tip değilse o daha eklemez, reddedilmiş sonuçta .Ekle ya, karşına çıkıp çıkıp duruyormuş zaten yak bir ışık.Yoksa böyle bakışır durursunuz.

Teklifi red etmişsin rahatsız edici bir tip değilse o daha eklemez, reddedilmiş sonuçta .Ekle ya, karşına çıkıp çıkıp duruyormuş zaten yak bir ışık.Yoksa böyle bakışır durursunuz.

Öyle aman aman bir bakışma yok aslında yakaladım birkaç kere ama tesadüf de olabilir

Çocuk eklemedımı sızı ?Bence bekleyın siz eklemeyın.Eklemesı ıcınde ortam yaratın .Olmuyorsada bırakırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…