Çocuk eklemedımı sızı ?Bence bekleyın siz eklemeyın.Eklemesı ıcınde ortam yaratın .Olmuyorsada bırakırsın .
Bu saatte uyudun mu mesajı etkisinde olabilir
Hımmmm .O zaman ekle .Sanki nikah kıymıcan ya.Bır bak bakalım .Konuşmaya calısıyor mu ?Ekledi ben de çocuğa kafamda abaza muamelesi yaptım gözgöze gelince ekledi diye shdnjd meğersem öyle değilmiş isteği silmiştim
Hımmmm .O zaman ekle .Sanki nikah kıymıcan ya.Bır bak bakalım .Konuşmaya calısıyor mu ?
Sevgilisi varsa kabul etmez sonuçta değil mi
İnstada takip isteği atmak cidden bu kadar önemli bir şey mi? Günlük en az 5 istek geliyor hiç üzerinde düşünmedim.
Gece daha iyi gizemli olurdu. Rüyasında seni sislerin arasından gelirken görürdü falanOhhhhh alayım gazları yarın edicem gece gece kormutmayım ahahahhaha
Takip deyince aklıma peşinden izlemek gelmesi...
Ooooo geç bile kalmışsın.
İnstagram takipleşmesi iyidir ya adamın attığı durumlardan az çok kekoluk seviyesini ölçeriz.
Özlü sözlerle laf sokanlar, ders verenler, atar yapanlardansa eğlenirsin bence.
ne diye sildin ki?Ya eklerim o sorun değil ama ilk ben isteği sildim şimdi aradan 2 ay geçmiş şak diye eklemem tuhaf olmaz mı
ne diye sildin ki?
Neyse, sağlık olsun.
Ben olsam eklerim, bir şansımı denerim.
Havaya girerse "birine benzettim, pardon" deyip silersin.
Hayatı çok abartmamalı, nasıl içinden geliyorsa öyle yaşa.
Bu arada ekledim kızlar İnş kabul eder
Bu arada ekledim kızlar İnş kabul eder
Adamın sevgilinizden ayrıldığınızı düşünme ihtimali yüksek. Çünkü bir ilişkiniz olsaydı da isteği kabul etmezdiniz. Şimdi bekarsınız eklediniz. Ben adamın yerinde olsam böyle düşünürdüm. Sizi kabul edeceğini düşünüyorum. Asıl kafamı kurcalayan, yazışmayı nasıl başlatacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?