- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi zeynep2109
Evliliginiz kariyeriniz maddi gucunuz esiniz hazirsa simdi yapabilirsiniz 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 dan önce erken30 da fazla geç
İkinciyi düşünüyorum bende otuzda. Proje gibi olduBen buna katılıyorum ya olgun annelerin çocukları daha akıllı ve olgun oluyor gözlemlediğim![]()
Ben 26 da ikisini de hallettimİkinciyi düşünüyorum bende otuzda. Proje gibi oldu![]()
Evet Allah’a şükürGüzel bir kaza olsun![]()
HaklsınEvet Allah’a şükürDoğumuma 2 ay kaldı. İnşAllah daha kolay olur sonrası. En azından böyle yüklü 1 yaşında bebeğin peşinden koşmayacağım. 9 kg bebeği yatağına yatırırken 100 kg ağırlık taşıyor gibi hissediyorum
![]()
Ne alaka30 da fazla geç
20 32 arası. Sonrası hayal kırıklığı tedaviler üzüntüler. Genel olarak zorlaşıyor .yumurta veriminin olduğu genç yaşlar kesinlikle .Sizce çocuk yapmak için en güzel yaş hangisi
30 dan sonra bazı kadınların doğurganlığı azalıyor. Yumurta kalitesi ve sayisi düşüyor. Arkadaşım 32 yaşında ikinci çocuğu düşünmeye başladı. yumurta kalitesizligi nedeniyle bir daha hamile kalamadı. Halbuki ilk çocuğu 3 aylık evliyken oldu. Çocuk beklemeye gelmez.30 dan önce erken
Üniversite zaten 22 de anca bitiyor insan biraz gezip tozmalı parasını yemeli en erken 28 diyorum
Okul filan okumadıysan en azından 25i bekle
tam bunları yazacaktım30 dan önce erken
Üniversite zaten 22 de anca bitiyor insan biraz gezip tozmalı parasını yemeli en erken 28 diyorum
Okul filan okumadıysan en azından 25i bekle
Buna bikac sene once hazir oldugun yas derdim ama 38 yasinda biri olarak cougun bezini degistirirken belim kopuyor yaaaaaaSizce çocuk yapmak için en güzel yaş hangisi