• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çocuk için en güzel yaş nedir

Evliliginiz kariyeriniz maddi gucunuz esiniz hazirsa simdi yapabilirsiniz 😅

Minimum 25 bence, gerisi kendini hazır hissetmeye bakıyor. 28'im arada düşünüyorum ama cıks henüz anne olmaz gibi benden.

Kişiden kişiye değişir.Gezdim,tozdum,paramı kazandım canımın istediği gibi harcadım ki hala calisiyorum ve 38 imde doğurdum kızımı 😊anne olduğum yaştan çok mutluyum.

30 dan önce erken
Üniversite zaten 22 de anca bitiyor insan biraz gezip tozmalı parasını yemeli en erken 28 diyorum

Okul filan okumadıysan en azından 25i bekle
30 dan sonra bazı kadınların doğurganlığı azalıyor. Yumurta kalitesi ve sayisi düşüyor. Arkadaşım 32 yaşında ikinci çocuğu düşünmeye başladı. yumurta kalitesizligi nedeniyle bir daha hamile kalamadı. Halbuki ilk çocuğu 3 aylık evliyken oldu. Çocuk beklemeye gelmez.

Cocuk evliligin dinamiklerini gercekteb sarsiyor. O yuzden ciftler birbirini iyice tanimadan cocuk dusunulmemeli bana gore.

Sizce çocuk yapmak için en güzel yaş hangisi
Buna bikac sene once hazir oldugun yas derdim ama 38 yasinda biri olarak cougun bezini degistirirken belim kopuyor yaaaaaa:(( :)) hazir olacaksaniz azicik gencken hazir olmaya cabalayin:) kafam da gelmiyo artik yaa:( azcik gece uyumasin uyutmasin hemen moralim bozuluyor tum gunum felaket geciyor. 30 iyiymis 30:)

Annem beni 20
2.yi 25
3.yu 41 yasinda dogurdu. Bize anneligiyle en kucuge anneligi cok farkli. Daha olgun daha akli basinda. Bize arkadas gibiyken ona anne gibi mesela. Erken cocuk demek hayatini komple cocuga kanalize etmek demek. O yuzden en en en erken 25 ilk bebek icin. Biraz kendini tanimak gezmek gormek yasamak gerek. Ben ilk bebegimi 27 de dogurdum. Smdiki aklim olsa 37 de dogururdum valla

Önce mesleği ele almak düzenli gelir sağlamak gerekiyor. Bekarlığında evliliğinde özgürlüğünde tadını çıkarmak lazım. Çünkü anne olmak demek özgürlüğü tamamen kaybetmek demek. Ben en son ne zaman deliksiz uyudum hatırlamıyorum.
Ayrıca öfke yönetimini de kazanmış olmak gerekiyor. Evlilik dinamiğinin oturmuş olması lazım. Yani 25 26da evlensen herşey yolunda gitse en erken 28. Ama herkesin hayat şartı farklı.

ne zaman isterseniz o zaman.

Kariyerdi, evlilikti, çocuktu konularda herkesin hayat dinamiği farklı kesinlikle, onun bunun lafıyla iş yapmayın ne istiyorsanız onu yapın:) Çocuk da ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman olmalı diyorum (bazı tıbbi problemler olmadıkça)

Back
X