- 3 Aralık 2022
- 68
- 2
- 3
- 28
- Konu Sahibi zeynep2109
Sizce çocuk yapmak için en güzel yaş hangisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini her anlamda hazır hissettiğin zaman.Sizce çocuk yapmak için en güzel yaş hangisi
Erken anneligin de gec anneligin de hem avantajlari hem dezavantajlari var. İkisini de deneyimlemek icin birinciyi 30 oncesi ikinciyi 30 sonrasina planladim ben.Sizce çocuk yapmak için en güzel yaş hangisi
Eşimin durumu ve ailesi çok iyi bende sorunBir çocuğun sorumluluğunu alacağınız yaş hangisiyse odur. Sonra anneden, kayınvalideden destek beklenir. Destek gelmeyince burda kötülenir. Ayrıca maddi olarak da hazır olmanız lazım. Ha bi de eş olayı var.Onun da baba olmaya hazır olması lazım.
30 da fazla geç26 da yaptım. Bence enerjinize göre değişir. Çocuk çok fazla enerji ve emek istiyor. Bir de nerede duymuştum bilmiyorum 30 unda yapılan çocuk daha öncekilerden daha akıllı olurmuş![]()
Güzel bir kaza olsunBedenen genç olmak lazım bence ama bu seferde psikolojik olarak pek hazır hissetmiyor kadın. 42 yaşımda anne oldum. Doğumdan 4 ay sonra kaza ile yeniden hamile kaldım. Resmen iflahım kesiliyor şu an.![]()
O zaman önündeki beş yıl içinde düşünüyorsun30 da fazla geç
Hiç de fazla geç değil. Kişi kendini ne zaman hazır hissederse o zamandır zamanı. Kalıplara sokmaya gerek yok o erken bu geç diye. Sizin daha önce yapmış olmanız ya da yapacak olmanız bir diğerinin geç kaldığı anlamına gelmez ki. Kimisi her şeyi yaşamış olmak, hayatta başarmak istediği her şeyi başarmış olmak, kendini istediği şekilde tamamlamış olmak ister ve sonrasında çocuk yapar.30 da fazla geç
Bu tamamen ebeveynlerin beraber karar vereceği bir şey. Kimi 23te anne olur kimi 35teSizce çocuk yapmak için en güzel yaş hangisi
Ben buna katılıyorum ya olgun annelerin çocukları daha akıllı ve olgun oluyor gözlemlediğim26 da yaptım. Bence enerjinize göre değişir. Çocuk çok fazla enerji ve emek istiyor. Bir de nerede duymuştum bilmiyorum 30 unda yapılan çocuk daha öncekilerden daha akıllı olurmuş![]()