Ben 29yasinda anne oldum. 27 de evlenmistim. Özel bi zamanı olduğunu düşünmüyorum ama temel bi kaç durum var en azından kendi hayatım için öyle oldu. Ben evlenip ayrı bi şehire yerleştim o yüzden işimden ayrılmak durumunda kaldım. Gelince hemen iş aramadım çünkü eşimin yine tayin durumları falan vardı derken 7 ay geçti tayin olmayınca ben de iş aramaya başladım 7 ay da böyle geçti. İş bulamamak sinir bozucu. Bu süreci yine de çok güzel değerlendirdik gezdik, eğlendik, heycanlandik, keşf ettik, bağlandık daha bir sürü şey bize evet biz birbirimiz için doğru insanız dememizi sağladı. Yani evliligimizden emin olduk ve mutluluk kumbaramizi tam anlamıyla doldurduk. Mutluluk kumbaranizin dolu olması çok önemli sadece çocuk için değil hayata direnmek zorluklara dayanmak için önemli ve elbette çocuk da çok kolay bi şey değil. Zor ama her hali başka güzel bi duygu evladının olması. Evinizde dünyanın en bilge öğretmeni büyüyo ve sizi harika bi insana dönüştürüyor. Temelde on kaplan gücünde bir insana evriliyosunuz.
Eşim bana sen ne zaman istersen o zaman düşünürüz çünkü senin kendini hazır hissetmen en önemlisi senin içinde büyüyecek senden beslenecek demişti . Biz de başta çok endişe ettik uzun uzun düşündük. Dünyanın hali ortada her şey oldukça kötüye gidiyo, ekonomi , insanlık .......biz her şeyi aylarca düşündük karar veremedik ama bir yandan içten içe çok istedim. Denemelere başladık ama hala çok endiseliydik. Olmadığı her ay çok üzüldüm , eşim de üzüldü ama beni teselli etmek için pek belli etmemeye çalıştı. Yani ikimizde herşeye rağmen çok istediyoduk bi gün o muhteşem haberi aldık ve benim tüm endişelerim dağıldı gitti. Eşim ekonomik olarak çocuğu da düşünmeye başladı iyi eğitim vs endişeleri oldu ama evimiz bile o kadar berekeyltlendi ki her ikimizde inanamadik. Şuan ikimizin de tek gayesi ahlaklı faydalı insan yetistirebilmek. Şuan 10 buçuk aylık oldu. Çok zor günler de geçirdik ama zaman çok çabuk geçti ve ben hem mutluluk kumbarasindan kullandım çünkü yalnızdım ne hamileliğimde ne de sonrasında eşim yanımızda olmadı yani hamileligimde dahil hala yalnızım ama güçlüyüm.