- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Bende eşime öyle söyledim beğenen kendi alsın kocasına dedim, kendi kızı başkasının kocasıyla yaşadığı için onlara normal geliyor canım.
İşin doğrusuna kalırsa ben eşimin ailesinden hiç kimseye güvenmiyorum ama bu kaynım kötünün iyisi, ayrıca benim gönderebileceğim bir yakınım yok ne yazık ki. Ebru seni yorumlarından tanırım ve çokta beğenirim, eşimin öyle bir ailesi var ki düşman başına mesela bir diğer eltim çok değil daha 15 gün önce eşime, o kızı nasıl bırakırsın sen salak mısın bebek gibi kız diyen biri, bunu yalnız eşimden duysam inanmazdım ama eltimin gelini bizzat kendisi söyledi.
Ben anlamadım şimdi eşiniz sizi eltinizin ilk eşinden olan çocuğuyla yani, kaynınızın üvey kızıyla aldattı öyle mi. Peki nasıl olabilir böyle biriey kaynınız ile eşiniz arasında kaç yaş fark var ve eltinizle kaynınız arasında kaç yaş var çocuk değil midir yani eltinizin üvey kızı. Mesela hadi diyelim eltiniz 40 yaşında. Kızı da 20 yaşında sizin eşiniz kaç yaşında. Nasıl beraber olmuşlar ve eltiniz buna ses çıkarmamış mı. Hangi arada derede görüşme aldatma olmuş anlamadım. Kaynananızda bunlarda kalıyor nasıl kalıyor olayları bilirken valla anlamadım siz gözünüzle gördünüz mü aldattığını size kim dedi ? Yani hiçbir elti ya da bir kadın diyeyim kızının eşinin kardeşiyle olmasını istemez isteyemez yani. Ama istemiyorsanız göndermeyin yine de kayınvalidenizin torunlarıdır mahrum bırakmayın derim. Zaten eşiniz o kızla görüşmek istedikten sonra her halukarda görüşür engelleyemezsiniz. Herkes varken biraraya gelecek değiller peki siz nasıl böyle bir olayı affedebilsiniz büyük sözüme tövbe zaten aldatmayı affetmem birde eltimin üvey kızıyla mümkün değil. Peki kaynınız hala o kızı nasıl evinde tutuyor tepki göstermiyor mu.
Eşim 38 yaşında canım kızda 24 yaşında, zaten eltim ilk teklif etmiş eşime önce başka kadınları sonrada kendi kızını tabi eşimde balıklama dalmış ben en başında şüphelenmiştim ama sonra dökümanlarla ispatladım ve bir şekilde eşimi affettim, olaylar olduğunda kaynanam yanımda kalıyordu sonra kaza geçirdi oraya gitti ve onlardan taraf oldu. İşin kötü tarafı eşimin ailesinden tepki gösteren çok az çünkü beni eşime yakıştırmıyorlar. Ama kaynım tepki gösterdi zaten, güya kadın kocamın peşini sırf eşini kaybetmemek için bırakmış. Eşim şu anda hem annesinin hemde ağbisinin orada olmasını teminat olarak görüyor, onlar varken bize zarar veremez diye düşünüyor.
Nasıl yani eltinizin kızı evli miydi bir de. Kocasını mı aldattı yani. Pes doğrusu böyle olaylar var mı yaa. Kaynın nasıl bir daha karısına güvenebilir ki. Sonuçta kızına hem de evli kızına kardeşini ayarlayan biri kendi neler yapmaz. Siz neden bakmadınız kaynananıza belki o baktığı için mecburen ondan taraf olmuştur keşke kaynananız kendine çekip yalnız bıraksaydınız onları madem eşinizden boşanmadınız. Hem böyle balıklama atlayan dünden aldatmaya meyilli olan hem de yabancı biri de değil kardeşinin üvey kızıyla aldatan birine nasıl güvenebiliyorsunuz. Yani kadın orada değil eşiyle ayrı evde bence gönderin çocukları hem siz de eşinizi denemiş olursunuz uzak tutmakla mı eşiniz yapmayacak içinde olmaması lazım öncelikle. İçinde varsa oraya gitmese de yapar yapacağını merak etmeyin. Kadın orda değilmiş yatıya kalmayacaklar ya kardeşi de karısını dizginlesin yani orada abuk subuk konuşmasına izin vermez sanırım valla kocanız bir alem kardeşi ayrı bir alem yahu.
Canım cevabın için teşekkür ederim zaten ben k.valideyle dargın olduğum için değil, k.validem bana zarar veren insanlarla yaşıyor diye göndermiyorum. Sorun onun yaşadığı yer.
çok korkunç, iğrenç şeyler yaşamışsın. senin konularını okurken benim içim kararıyor, hemen sayfayı kapatasım geliyor. sen nasıl dayanıyorsun? o adamı nasıl koynuna alıyorsun? Allah hepsini bildiği gibi yapsın
Kesinlikle gondermeyin.
Eşim 38 yaşında canım kızda 24 yaşında, zaten eltim ilk teklif etmiş eşime önce başka kadınları sonrada kendi kızını tabi eşimde balıklama dalmış ben en başında şüphelenmiştim ama sonra dökümanlarla ispatladım ve bir şekilde eşimi affettim, olaylar olduğunda kaynanam yanımda kalıyordu sonra kaza geçirdi oraya gitti ve onlardan taraf oldu. İşin kötü tarafı eşimin ailesinden tepki gösteren çok az çünkü beni eşime yakıştırmıyorlar. Ama kaynım tepki gösterdi zaten, güya kadın kocamın peşini sırf eşini kaybetmemek için bırakmış. Eşim şu anda hem annesinin hemde ağbisinin orada olmasını teminat olarak görüyor, onlar varken bize zarar veremez diye düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?