Sizce çocuklarımı göndermelimiyim ?

Bende eşime öyle söyledim beğenen kendi alsın kocasına dedim, kendi kızı başkasının kocasıyla yaşadığı için onlara normal geliyor canım.

bunlar sülalece çamur o zaman, sen eşini onlardan koparmadıkça sana huzur yok canım eşinede aynen böyle söyle

canım kardeşim önceki konularını biliyorum
sen bu adamdan niye ayrılmadın ki
bulmuş yağlı kapıyı gitmez tabi yalvarır onursuz adam
gönderme çocuğunu falan
ev senin nasıl olsa aldatmayı ispatlarsan tazminat alırsın
nafakayı zaten vermek zorunda
ömrünü psikolojik savaş ile geçirme
sana yazık değil mi
bırak gitsin o kız kahrını kaç gün çekecek bakalım
Allah yardımcın olsun

Ben anlamadım şimdi eşiniz sizi eltinizin ilk eşinden olan çocuğuyla yani, kaynınızın üvey kızıyla aldattı öyle mi. Peki nasıl olabilir böyle biriey kaynınız ile eşiniz arasında kaç yaş fark var ve eltinizle kaynınız arasında kaç yaş var çocuk değil midir yani eltinizin üvey kızı. Mesela hadi diyelim eltiniz 40 yaşında. Kızı da 20 yaşında sizin eşiniz kaç yaşında. Nasıl beraber olmuşlar ve eltiniz buna ses çıkarmamış mı. Hangi arada derede görüşme aldatma olmuş anlamadım. Kaynananızda bunlarda kalıyor nasıl kalıyor olayları bilirken valla anlamadım siz gözünüzle gördünüz mü aldattığını size kim dedi ? Yani hiçbir elti ya da bir kadın diyeyim kızının eşinin kardeşiyle olmasını istemez isteyemez yani. Ama istemiyorsanız göndermeyin yine de kayınvalidenizin torunlarıdır mahrum bırakmayın derim. Zaten eşiniz o kızla görüşmek istedikten sonra her halukarda görüşür engelleyemezsiniz. Herkes varken biraraya gelecek değiller peki siz nasıl böyle bir olayı affedebilsiniz büyük sözüme tövbe zaten aldatmayı affetmem birde eltimin üvey kızıyla mümkün değil. Peki kaynınız hala o kızı nasıl evinde tutuyor tepki göstermiyor mu.

Çok teşekkür ederim hakkımdaki düşünceleriniz için.
Biliyorsunuz ben de boşanmış bir anneyim.
Neyse ki benim böyle bir durumum yok..
Kendimi koyuyorum sizin yerinize de..
Evladım gelene kadar hasta olurdum sanırım.
Hiç güvenilmeyen insanlar.
Babanne görecek tabi ama ne derece doğru. Başka bir amaç mı var.
Ya çocuğu alıp biryere götürseler. Nerede bulurum diye bir sürü senaryo gelir aklıma.
Konu çocuklar olunca sakin kalamıyorum ne yazık ki..

Son düzenleme:

Eşim 38 yaşında canım kızda 24 yaşında, zaten eltim ilk teklif etmiş eşime önce başka kadınları sonrada kendi kızını tabi eşimde balıklama dalmış ben en başında şüphelenmiştim ama sonra dökümanlarla ispatladım ve bir şekilde eşimi affettim, olaylar olduğunda kaynanam yanımda kalıyordu sonra kaza geçirdi oraya gitti ve onlardan taraf oldu. İşin kötü tarafı eşimin ailesinden tepki gösteren çok az çünkü beni eşime yakıştırmıyorlar. Ama kaynım tepki gösterdi zaten, güya kadın kocamın peşini sırf eşini kaybetmemek için bırakmış. Eşim şu anda hem annesinin hemde ağbisinin orada olmasını teminat olarak görüyor, onlar varken bize zarar veremez diye düşünüyor.

Nasıl yani eltinizin kızı evli miydi bir de. Kocasını mı aldattı yani. Pes doğrusu böyle olaylar var mı yaa. Kaynın nasıl bir daha karısına güvenebilir ki. Sonuçta kızına hem de evli kızına kardeşini ayarlayan biri kendi neler yapmaz. Siz neden bakmadınız kaynananıza belki o baktığı için mecburen ondan taraf olmuştur keşke kaynananız kendine çekip yalnız bıraksaydınız onları madem eşinizden boşanmadınız. Hem böyle balıklama atlayan dünden aldatmaya meyilli olan hem de yabancı biri de değil kardeşinin üvey kızıyla aldatan birine nasıl güvenebiliyorsunuz. Yani kadın orada değil eşiyle ayrı evde bence gönderin çocukları hem siz de eşinizi denemiş olursunuz uzak tutmakla mı eşiniz yapmayacak içinde olmaması lazım öncelikle. İçinde varsa oraya gitmese de yapar yapacağını merak etmeyin. Kadın orda değilmiş yatıya kalmayacaklar ya kardeşi de karısını dizginlesin yani orada abuk subuk konuşmasına izin vermez sanırım valla kocanız bir alem kardeşi ayrı bir alem yahu.

Eltimin kızı olaylar olduğunda evliydi tabi daha sonra boşandı, kocasını kaybetmek istemeyen eltim olacak kadın çünkü kaynım bu işi bitirmezsen seni bırakırım demiş, kaynanamı ben göndermek istemedim eltim onuda diğer aile fertlerinide ben annenize bakıcı tutarım falan diye kandırıp ikna etti. Kaynanam gönüllü gitti, Kız şu an o evde yaşıyor canım ama çalıştığı için eşim onlar evde yokken gidiyordu şimdi ise eşimin görev saatleri değişti artık sadece hafta sonları evde, o yüzden onlarında evde olma ihtimali çok fazla hem ne olursa olsun ben çocuklarımı eşimin o kızla düşüp kalktığı eve adım atmalarını istemiyorum. Eşim bir kaç kez gitti ama hep akrabalarıyla birde ağbisi evdeyken gitti, kadın daha bir kaç gün önce eşime bu dünya ya sana yada bana fazla diye tehdit etmiş ben nasıl göndereyim. Eşim annesi için kendisini mecbur hissediyor ama benim öyle bir mecburiyetim yok kaldı ki torunlarına düşkün bir babaanne bile değil.

eski konunuzu okudumda böyle bi evliliği nasıl hala sürdürebiliyosunuz ben ona şaşırdım.
nasıl affettiniz eşinizi?yargılamak için yazmıyorum yanlış anlamayında aklım almıyo sadece.
eşinizin ailesi değil bence uzak durmanız gereken bizzat eşiniz...

Canım cevabın için teşekkür ederim zaten ben k.valideyle dargın olduğum için değil, k.validem bana zarar veren insanlarla yaşıyor diye göndermiyorum. Sorun onun yaşadığı yer.

pardon ozaman cnm ben yanlış okumuşum ozaman şöle ben o eve ne kendim gelirm

nede çocuklarımı gönderirim dersin annesin ister buraya gel gör ister başka

yerde görüşn diyebilrsin.sen konuşmuyosan hiç bi şekilde oğlu sölesin.gerçi

senin konuşmanı hak etmio da napıcan işte kaynana hangisi iyiki.ben bu yüzden eltim olsun

hiç istememiştim olmadıda başka yerde görüştür ozaman yada ne bilim yanlış yönlendirmek de

istemiorum.

Eşiniz anne bedduası almaktan hiç korkmasın

Annelik çocuğunu kayırmaktan ibaret değildir, kayınvalideniz anne olsaydı eşinizi ve kaynınızı kafa kafaya tokuşturup, dünyayı zindan ederdi, nasıl iğrenç nasıl çarpık bir durum bu yaşadığınız.

Bugün eşinize aracılık yapan yarın evladınıza yapar, uzak tutun çocuklarınızı tanımasın, bilmesinler. Allah size sabır versin

çok korkunç, iğrenç şeyler yaşamışsın. senin konularını okurken benim içim kararıyor, hemen sayfayı kapatasım geliyor. sen nasıl dayanıyorsun? o adamı nasıl koynuna alıyorsun? Allah hepsini bildiği gibi yapsın

Dayanabilmek için elimden geleni yapıyorum, Allah kimseye dayanamayacağından fazlasını vermezmiş canım bende elimden geldiğince gücüm yettiğince dayanmaya çalışıyorum. Elbette yaşadıklarımın hiç bir anını unutmadım, unutamıyorum ve sadece Rabbime sığınıyorum.

Siz böyle bi'ailede napıyosunuz ya bence boşanın ve o aileyi hafızanızdan silin
Eşin hala akıllanmamış bence yoksa böyle bi'teklifi yapamazdı.

kesınlıkle göndermeyin..

eşiniz beddua alırsada alsın sankı cok masumda bedduadan korkuyor...

düşüncesi bile iğrenç... eşiniz bide o kadının bulundugu eve gdıyor...

ben olsam ya adımını atmayacaksın eğer atacam dıyorsan da bırdaha bu eve adımını atmayacksın der noktayı koyardım..

naısl sabır ve anlayıs gösterıyorsunuz, kıskanmıyor musun Allah askına.... ben yazarken çıldırdım ...

peki eşinle eltinin kızı arasında bi şeyler olurken senin o çok sevgili kaynanan bunları bilirken de vicdanı sızlamış mı torunlarını düşünmüş müydü?!

ister ölsün ister kalsın o kadının evine çocuklarımı yollamam

şimdi kusucam! masumum eğer çocuklarının bu aile içinde nickin gibi masum kalmasını istiyosan hepsinden uzak tut.ar damarları çatlamış bunların.

Bir önceki konunu okudum da vuuuu hayat çook acımasız.
Şimdi o eşine kancayı takan üvey kız Kayınvalidenin yanlarında kaldığı abinizin üvey kızı mı?
Elti o kızın öz annesi mi?
O kız hala annesi ve üvey babası ile aynı evde mi?
Kayınvalidene onlar mı bakıyor?
Ve senin eşin o eve mi gitmek istiyor?
Bence gitmesin değil çocukların eşini bile yollama yaaa
Büyü müyü yapar bişiler yedirir içirirler vallahi insanoğlu çiğ süt emmiş.
Allah hiçbirimizi şaşırtmasın.
Eşin annesini alsa çocukları da alsa dışarı çıksalar güzel bir gün geçirseler sonra annesini abisine bıraksın çocuklarınızla beraber eve dönseler olmaz mı?
Öfff ya bu eşin neden böyle yapıyor şimdi?
Madem pişman o eve adım bile atmaması lazım.

İşin çok zor arkadaşım Allah yardımcın olsun.

İğrenç ilişkiler yumağı.
Annesi ses etmemiş ki bunlar olurken.
Oraya hiç bir şartta gitmesin eşiniz, ömür boyu yüzlerini görmesin.
Aynı numarayı tekrar çevirmeyecekleri ne malum.
Eşinize ne kadar güveniyorsunuz merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…