kaynananız madem çok görmek istiyo çocukları durumlarıda biliyo
o zman eşiniz alsın annesini size getirin 1 hafta kalsın torunlarıyla hasret gidersin sonra geri görütürn
evet sizlerinde dediği gibi çok iğrenç bir şekilde aldatıldım, üzerinden aylar geçti yıl olacak halen kendimi toparlamak için uğraşıyorum işin garip tarafı bu yaşananlar eşime de ailesine de çok sıradan geliyor, yaşandı bitti neden uzatıyorum oluyor, eşimle bu akşam tartıştık, o anneme laf yok diyor ama o annesi benim için neler söyledi ben biliyorum. Bu akşam ben daha konuyu açmadan en büyük kaynım aradı, halası kaynanamın yanına gidip kalacakmış, eşime götürelim diyor eşimde tamam işyerini ayarlayım gideriz dedi, şimdi götürecek bir kaç gün sonra tekrar halasını almaya gidecek, eşim bir kaç gün aramasa, kaynanam arıyor, şunu getir, yok yorgan getir vs. illa eşimi çağıracak bir bahanesi var, daha bir kaç gün önce eltim aramış eşime bir dünya hakaret etmiş, bu dünya ya sana dar, ya bana, evime gelme, ananı al git falan demiş, şimdi gelmiş bana çocukları götürecem diyor, siz olsanız ne yaparsınız, bende çok sinirlendim ağzıma geleni saydım. Hayatımızda onların bahsi geçmediği sürece bir sorunumuz yok. Eşim elinden geldiğince bizi mutlu etmeye çalışıyor ama ben onlar söz konusu olduğunda çıldırıyorum. Sonrada bana sen iyi değilsin git tedavi ol diyor arkadaşlar kadın çok şirret, rezil birisi, kaynımın bu olanların çoğundan haberi yok. Eşime ağbini çağır bir gün dışarıda buluşalım ben herşeyi anlatayım, seni ciddiye almıyor diyorum, kabul etmiyor. Bizi tekrar konuya dahil edip, riske atmak istemiyormuş ama kendisine o kadar hakaret eden birinin evine insan annesi için bile olsa nasıl gideri nasıl çocuklarını götürmek ister aklım almıyor.
Daha önceki yazınızı da okudum da çok iğrenç bir şekilde aldatılmışsınız gerçekten..affetmişsiniz hakkınızda hayırlısı..eğer k.valideniz dünya gözüyle torunlarını görmek istyiyorsa onun elinden bu hakkı almamalısınız..günaha girersiniz...eğer şüpheleriniz varsa sizde çocuklarınızın başında gitmelisiniz..çocuklarınız için gözlerinizi kapatıp gitmelisiniz..kesinlikle göndermeyin sizsiz bir yere...
Selam arkadaşlar biraz önce eşimle konuştum canım sıkıldı, detayları buradan başka bilen olmadığı için sizden fikir almak istiyorum. Daha öncede konu açmıştım. Sıkıntılarımla ilgili Elti bile demek istemediğim birinin yanında kalıyor k.validem onların yanına gittikten sonra tamamen bana cephe almıştı ve gittikten sonra k.valideyle bir kez konuştum ondada bana bir sürü laf saydı eşimde bir daha konuşturmayacağım sizi dedi, şimdi k.valide rahatsızmış ve çocuklarımı çok özlemiş dünya gözüyle görmek istiyormuş ama ben asla o eve çocuklarımı göndermek istemiyorum. Eşime başka bir ağbinin, ablanın yanında olsa tamam ama o eve göndermem diyorum eşimde, o benim annem, çocukları alırım, birde büyük ağbimi alırım yanıma, gider gelirim diyor, ben eşimin bile gitmesini istemezken yavrularımı nasıl göndereyim o insanların yanına ama bir taraftanda ya kadına birşey olursa o zamanda vicdanen rahatsız olurum diye düşünüyorum anlayacağınız ikilemde kaldım. Lütfen bana bir akıl verin.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/644452-kadin-kadar-onursuz-olabir.html
İğrenç ilişkiler yumağı.
Annesi ses etmemiş ki bunlar olurken.
Oraya hiç bir şartta gitmesin eşiniz, ömür boyu yüzlerini görmesin.
Aynı numarayı tekrar çevirmeyecekleri ne malum.
Eşinize ne kadar güveniyorsunuz merak ediyorum.
konuyu okumadan ilk mesajdan sonra cevap vermek istiyorum .... bence çocuklarınızı babaannelerinden uzak tumayın ne olursa olsun...buna hakkınız olmadığını düşünüyorum...
Canım kadının 40 tane torunu varken neden illa benim çocuklarım onuda anlamış değilim. Çocuklarıma çok düşkün değil ki, kaç kez diğer kaynımın çocuklarına harçlık verirken benimkilere vermedi, eline bir şeker geçse diğer torunlarına verir benimkiler umurunda olmazdı. Oğlum ateşlendi dr.a götürdüm diye bir sürü laf etmişti. Düşkün babaanne öylemi yapar.
Konuyu okuyunca fikrinizin değişeceğini umuyorum. Normal bir dargınlık olsa asla böyle birşeye engel olmam. Sırf Allah korkusundan gene olmazdım yani.
belki öleceği yakındır ha ne dersinnn..bak ben ısrarla göndermemeni vee eşin ısrar ederse sakınn ikna olmamanı ve seninde gitmeni öneririm..sakın kaynananı evine alıp başına iş açmaa..!
Hayır canım bu defa pes etmiycem, eşim benim ne kadar merhametli olduğumu, Allah rızasını gözetmeye çalıştığımı biliyor ve bunu kullanmaya çalışıyor bu akşam kendisine de bunu söyledim,
Bir önceki konunu okudum da vuuuu hayat çook acımasız.
Şimdi o eşine kancayı takan üvey kız Kayınvalidenin yanlarında kaldığı abinizin üvey kızı mı?
Elti o kızın öz annesi mi?
O kız hala annesi ve üvey babası ile aynı evde mi?
Kayınvalidene onlar mı bakıyor?
Ve senin eşin o eve mi gitmek istiyor?
Bence gitmesin değil çocukların eşini bile yollama yaaa
Büyü müyü yapar bişiler yedirir içirirler vallahi insanoğlu çiğ süt emmiş.
Allah hiçbirimizi şaşırtmasın.
Eşin annesini alsa çocukları da alsa dışarı çıksalar güzel bir gün geçirseler sonra annesini abisine bıraksın çocuklarınızla beraber eve dönseler olmaz mı?
Öfff ya bu eşin neden böyle yapıyor şimdi?
Madem pişman o eve adım bile atmaması lazım.
İşin çok zor arkadaşım Allah yardımcın olsun.
canım çok iyi yapmışsın da..eğer eşin illa götürcem derse ne yapacaksın..göndercekmisinn gönderme...
Hayır canım bu akşam öyle sinirlendimki eğer istedikleri sensen, sen git bir daha gelme ama çocuklarımı asla göndermem dedim. O senin annense, onlarda benim çocuklarım izin vermiyorum dedim. Oda hiç birşey söylemedi küstü gitti yattı.
Evey kaynanamın yanında kaldığı kaynımın üvey kızı, eltiminde öz kızı, kız daha evliyken eşimi annesinin nikahında görüyor tabi o nikahta bende varım ve eşime aşık oluyor, bir kaç ay sonrada eşini terkedip geliyori geldikten 1 ay sonrada eşimle birlikte oluyor. Yani herşey planlı ve kadın büyüyle falanda gerçekten uğraşıyor çünkü kendisi bizzat görümceme söylemiş ben yaptırdım, sana da yaptırayım mı diye hatta hocayı falan eve getirmiş. Eşim pişman ama kaynanam durdurmuyor ki hiç bir şey yapmasa hakkımı helal etmem diyor eşimde gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?