Sizce çocuklarımı göndermelimiyim ?

kaynananız madem çok görmek istiyo çocukları durumlarıda biliyo
o zman eşiniz alsın annesini size getirin 1 hafta kalsın torunlarıyla hasret gidersin sonra geri görütürn

Sakın gönderme, tüm yaşanan iğrençliğe rağmen hem eşin hem k.validen bu teklifi sana nasıl yapabiliyorlar?

K.validen gelsin görsün torunlarını...

Daha önceki yazınızı da okudum da çok iğrenç bir şekilde aldatılmışsınız gerçekten..affetmişsiniz hakkınızda hayırlısı..eğer k.valideniz dünya gözüyle torunlarını görmek istyiyorsa onun elinden bu hakkı almamalısınız..günaha girersiniz...eğer şüpheleriniz varsa sizde çocuklarınızın başında gitmelisiniz..çocuklarınız için gözlerinizi kapatıp gitmelisiniz..kesinlikle göndermeyin sizsiz bir yere...

evet sizlerinde dediği gibi çok iğrenç bir şekilde aldatıldım, üzerinden aylar geçti yıl olacak halen kendimi toparlamak için uğraşıyorum işin garip tarafı bu yaşananlar eşime de ailesine de çok sıradan geliyor, yaşandı bitti neden uzatıyorum oluyor, eşimle bu akşam tartıştık, o anneme laf yok diyor ama o annesi benim için neler söyledi ben biliyorum. Bu akşam ben daha konuyu açmadan en büyük kaynım aradı, halası kaynanamın yanına gidip kalacakmış, eşime götürelim diyor eşimde tamam işyerini ayarlayım gideriz dedi, şimdi götürecek bir kaç gün sonra tekrar halasını almaya gidecek, eşim bir kaç gün aramasa, kaynanam arıyor, şunu getir, yok yorgan getir vs. illa eşimi çağıracak bir bahanesi var, daha bir kaç gün önce eltim aramış eşime bir dünya hakaret etmiş, bu dünya ya sana dar, ya bana, evime gelme, ananı al git falan demiş, şimdi gelmiş bana çocukları götürecem diyor, siz olsanız ne yaparsınız, bende çok sinirlendim ağzıma geleni saydım. Hayatımızda onların bahsi geçmediği sürece bir sorunumuz yok. Eşim elinden geldiğince bizi mutlu etmeye çalışıyor ama ben onlar söz konusu olduğunda çıldırıyorum. Sonrada bana sen iyi değilsin git tedavi ol diyor arkadaşlar kadın çok şirret, rezil birisi, kaynımın bu olanların çoğundan haberi yok. Eşime ağbini çağır bir gün dışarıda buluşalım ben herşeyi anlatayım, seni ciddiye almıyor diyorum, kabul etmiyor. Bizi tekrar konuya dahil edip, riske atmak istemiyormuş ama kendisine o kadar hakaret eden birinin evine insan annesi için bile olsa nasıl gideri nasıl çocuklarını götürmek ister aklım almıyor.

kaynananız madem çok görmek istiyo çocukları durumlarıda biliyo
o zman eşiniz alsın annesini size getirin 1 hafta kalsın torunlarıyla hasret gidersin sonra geri görütürn

Kaynanam ne bize ne de diğer çocuklarına gitmek istemiyor. Oysa aslında kadın onu istemiyor ama kaynanam rahatını bozmak istemdiği için orada kalmakta ısrarlı.

aile değil dallas dizisi mübarek

kocan üvey yeğeniyle seni aldatıyor,

kızın anası kızını kocana yamamaya çalışıyor,

kaynanan desen orada yüz buldu diye evli barklı çocuklu oğluna kızı ballandıra baldıra anlatıyor,

bu kadarına da pes hepsi birbirinden midesizmiş.

tabi ki çocuklarınızı yollamayın,her ne sebepten dolayı hala evliliğinizi sürdüyorsunuz bilmiyorum ama

allah sabırlar versin,böyle insanlarlar insanı katil eder.

of çok saçma !! ne biçim insan bunlar yaa !! sizi anlıyorum ayaklarınız gitmez oraya ama çocuklarınızı da siz olmadan göndermemelisiniz..eşiniz ısrarla götürmek isteyecektir..

Canım kadının 40 tane torunu varken neden illa benim çocuklarım onuda anlamış değilim. Çocuklarıma çok düşkün değil ki, kaç kez diğer kaynımın çocuklarına harçlık verirken benimkilere vermedi, eline bir şeker geçse diğer torunlarına verir benimkiler umurunda olmazdı. Oğlum ateşlendi dr.a götürdüm diye bir sürü laf etmişti. Düşkün babaanne öylemi yapar.

konuyu okumadan ilk mesajdan sonra cevap vermek istiyorum .... bence çocuklarınızı babaannelerinden uzak tumayın ne olursa olsun...buna hakkınız olmadığını düşünüyorum...

Zaten bütün çabaları eşimi yeniden elde etmek, eşime tekrardan güvenmem mümkün değil, eşim ısrarla yeminle, bu dünyada bir o kız birde ben kalsam asla olmaz hatta Allah korusun sana birşey olsa bile gene o kızla olmaz diyor ama karşısındakilerin ar damarı çatlamış.

konuyu okumadan ilk mesajdan sonra cevap vermek istiyorum .... bence çocuklarınızı babaannelerinden uzak tumayın ne olursa olsun...buna hakkınız olmadığını düşünüyorum...

Konuyu okuyunca fikrinizin değişeceğini umuyorum. Normal bir dargınlık olsa asla böyle birşeye engel olmam. Sırf Allah korkusundan gene olmazdım yani.

belki öleceği yakındır ha ne dersinnn.. bak ben ısrarla göndermemeni vee eşin ısrar ederse sakınn ikna olmamanı ve seninde gitmeni öneririm..sakın kaynananı evine alıp başına iş açmaa..!

belki öleceği yakındır ha ne dersinnn.. bak ben ısrarla göndermemeni vee eşin ısrar ederse sakınn ikna olmamanı ve seninde gitmeni öneririm..sakın kaynananı evine alıp başına iş açmaa..!

Hayır canım bu defa pes etmiycem, eşim benim ne kadar merhametli olduğumu, Allah rızasını gözetmeye çalıştığımı biliyor ve bunu kullanmaya çalışıyor bu akşam kendisine de bunu söyledim,

Hayır canım bu defa pes etmiycem, eşim benim ne kadar merhametli olduğumu, Allah rızasını gözetmeye çalıştığımı biliyor ve bunu kullanmaya çalışıyor bu akşam kendisine de bunu söyledim,

canım çok iyi yapmışsın da..eğer eşin illa götürcem derse ne yapacaksın..göndercekmisinn gönderme...

Evey kaynanamın yanında kaldığı kaynımın üvey kızı, eltiminde öz kızı, kız daha evliyken eşimi annesinin nikahında görüyor tabi o nikahta bende varım ve eşime aşık oluyor, bir kaç ay sonrada eşini terkedip geliyori geldikten 1 ay sonrada eşimle birlikte oluyor. Yani herşey planlı ve kadın büyüyle falanda gerçekten uğraşıyor çünkü kendisi bizzat görümceme söylemiş ben yaptırdım, sana da yaptırayım mı diye hatta hocayı falan eve getirmiş. Eşim pişman ama kaynanam durdurmuyor ki hiç bir şey yapmasa hakkımı helal etmem diyor eşimde gidiyor.

canım çok iyi yapmışsın da..eğer eşin illa götürcem derse ne yapacaksın..göndercekmisinn gönderme...

Hayır canım bu akşam öyle sinirlendimki eğer istedikleri sensen, sen git bir daha gelme ama çocuklarımı asla göndermem dedim. O senin annense, onlarda benim çocuklarım izin vermiyorum dedim. Oda hiç birşey söylemedi küstü gitti yattı.

Tebrikler güzel söylemişsin..umarım kararlılığın devam eder kararlılık önemli...

Yuh ya bu nasıl bir yuzsuzluktur
Kvde de utanmadan gidip onlarda mı kalıyor , yuh insan yüzüne bakmaz öyle ahlaksızların
Ama tabi buyuyle filan kendini hoş gösteriyor olabilir , ne kadar kolay sanıyor insanlar boyle seyleri ya , büyü ne kadar tehlikeli ve günah halbuki
Bende Allah'tan korkarım gönder derdim ama bu durumda sakin gönderme , cok istiyorsa Eşin , disarda görüşsünler
Yüzsüzluge bak eşiniz bi de o eve gidecek bunca yediği halttan sonra , kendi yediği haltlara bakmadan size küsüyor bir de
Yuh ya eşinizde pek piskinmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…