Sizce çok mu saçma olur?

Seni cok iyi tanıdıgını düsünmüyorsan asırıya kacma derim yakınlasmanız zaten olursa ve tavırlarında art niyet sezmezsen diger bulusmalarınızda rahatlıkla istedigini giyersin zaten
Aranıyor gibi olur muyum ne demek?
İnsan kendine yakıştırabilir mi o sözü çok tuafsınız.
Ya gerçekten hiiiç ama hiç alışık değilim...

Bu arada ilk buluşmamız ve ciddi hoşlanıyor gibiyim

Altına çizme giyeceğim ama çok uzun bir çizme değil, böyle postal tarzı bir çizme.. Kötü mü olur
Ve üstüme de kısa bir mont giyeceğim krem rengi

Çok aranıyormuşum gibi olmasın demişsiniz (bence de doğru düşünce zira ilk görüşme, ilk intiba herzaman en önemlisidir) , o yüzden kesinlikle uzun çizme yerine bot tercihi çok yerinde. Siyah opak çorap önerilmiş. Çorap giyilmeli, mümkünse lycralı , hafif parlak , kalın çorap. Ancak bot nispeten topuksuz olacağı için boyunuzun daha uzun görünmesini teminen eteğin renginde bordo bir çorap. Etekle aynı renk kalın çorap hem boyu daha uzun gösterecek hem de eteğin kısalığını kamufle edecek ) Özellikle bot camel, bej hatta kahverengi bile olsa krem ceket ile şık kombinlenir. İçine siyah kazak ta uygun seçim. Güzel bir gece olsun

Öneriler için çok çok teşekkür ederim ince ince düşünüp yazmışsınız umarım güzel bir gece olur tekrar teşekkürler güzel düşünceleriniz için de :)

Yani işte o zaman 1.25-1.5 karış olarak düşünün kendiniz için :) çok mu kısa olur yine de?

ben mini giyiyorum ve aşırı seviyorum AMA bir Date icin mini etek tercih etmiyorum. Baldirimin tam orta hizasina gelen bir etek veya elbise giyerdim galiba. Cok kısa bir eteği tercih etmezdim ilk buluşma icin.
Güzel olmasina güzel ama cok özenti durabilir... ilk buluşmalarda fazla "özendim" havasi vermiyordum zamaninda :)

Ya iki ürün de bende yok (
Postal tarzı çizmem var üstüne de krem renkli koyun yünü gibi kısa bi montum var olmaz mı ki?
Bilemiyorum öylede güzel durabilir o gece giyiceklerinizi bi deneyin geçin ayna karşısına hoşunuza giderse öyle kombinleye bilirsiniz.

Yaa galiba ben de özendim havası vermek istiyorum birazcık.... Sanırım öyle bir bey çünkü daha tam çözemedim ama kendime özendiğimi görürse hoşuna gider diye düşünmekteyim.. :):)

Ayy ne güzel bu ilk buluşma heyecanları

Ben kolay üşüyen biri değilim, hele ki kapalı mekanlar sıcak oluyor diye kışın bile genelde askılı-kısa kollu giderim gittiğim yere. O yüzden havanın soğukluğuna çok bakmayın, dışarıda üşümemek için üstünüze hırka falan giyersiniz yeter.

Yaa galiba ben de özendim havası vermek istiyorum birazcık.... Sanırım öyle bir bey çünkü daha tam çözemedim ama kendime özendiğimi görürse hoşuna gider diye düşünmekteyim.. :):)

Bilemedim. Ben bu yaşıma kadar (32) hep özendim ama caba verip "özendim" havasi yaratmamaya çalıştım.
Aslinda içinden geldiği gibi giyinmen en doğrusu olur- o anda enerjin önemli zaten. Sevdiğin ve icinde kendini mükkemmel hissettiğin kiyafeti cek üstüne. Positif enerjinde ışıl ışıl parlarsin.

Teşekkür ederiiim öyle olmaya çalışacağım :)

Gerçekten uzun zaman sonra ilk defa oluyor napacağımı şaşırmış durumdayım :)

Teşekkür ederim yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…