- 20 Kasım 2018
- 13.945
- 52.673
- 598
- 35
- Konu Sahibi basinabuyruk1
-
Amaan boşverin şaşırmayı falan. Keyifli şeyler bunlar. Ay olsa da ben de gitsem randevuyaGerçekten uzun zaman sonra ilk defa oluyor napacağımı şaşırmış durumdayım :)
Teşekkür ederim yorum için
Ayyyyyy umarım lütfen olsun lütfen ehehehAmaan boşverin şaşırmayı falan. Keyifli şeyler bunlar. Ay olsa da ben de gitsem randevuyaTadını çıkarın valla. Umarım güzel de geçer, buraya "enişteniz oldu" diye yazarsınız
O ne demek öyle mini etek giyen biri aranıyor mu olur ? İlk buluşmalar da giymek doğru değil. Ama sonraki bulusmalar da uygun hatta bara gidecekseniz tam uygun yer. Altınada siyah opak giyerseniz cokta güzel olur.... Bir de sanki çok aranıyormuşum gibi mi okur düşüncesi belirdi kafamda
Yardım edin a dostlar
Çekiştirmem de işte ilk buluşma olduğu için danışmak istemiştim ben de...O ne demek öyle mini etek giyen biri aranıyor mu olur ? İlk buluşmalar da giymek doğru değil. Ama sonraki bulusmalar da uygun hatta bara gidecekseniz tam uygun yer. Altınada siyah opak giyerseniz cokta güzel olur.
Gece boyunca cekistirecekseniz de giymeyin sırf onun icin süslenmiş gibi eğreti durur
Bence de opak daha iyi olurAslında opak çorap giymeyi düşünmemeiştim biraz iç gösteren siyah çorap giyerim diye düşünmüştüm ama opak daha iyi bir fikir mi sizce?
Yani giyersen giy ama aranmak değil de fazla özen gösterdiğini belli etmişsin gibi olabilirsin :) bence o aşamaya gelmemissiniz normal giyininHerkese merhabalar öncelikle :)
Kafama takılan bir konu var tüm gün düşün düşün çıkamadım işin içinden
Şöyle ki, yakın zamanda hoşlandığım bir bey var ve gece eğlenmeye çıkacağız (kulüp filan değil de klasik bar oturmacası gibi)
Ben de bordo kadife fitilli etek üstüne siyah boğazlı ince kazak giymeyi düşündüm ama işte burda takıldım biraz.. Eteğim dizimden 1.5-2 karış kadar kısa, yani mini bi etek. Havalar da soğuk aslında ama içimden çok geliyor giymek, normal hayatta hep pantolon giyen biriyim değişiklik yapmam istedim kendimce
Siz olsanız hava soğuk diye giymekten vazgeçer miydiniz? Bu arada hep kapalı mekanlarda olacağız zaten ama ne bileyim... Bir de sanki çok aranıyormuşum gibi mi okur düşüncesi belirdi kafamda
Yardım edin a dostlar
Çok saçma bir düşünceHerkese merhabalar öncelikle :)
Şöyle ki, yakın zamanda hoşlandığım bir bey var ve gece eğlenmeye çıkacağız (kulüp filan değil de klasik bar oturmacası gibi)
Ben de bordo kadife fitilli etek üstüne siyah boğazlı ince kazak giymeyi düşündüm ama işte burda takıldım biraz.. Eteğim dizimden 1.5-2 karış kadar kısa, yani mini bi etek. Havalar da soğuk aslında ama içimden çok geliyor giymek, normal hayatta hep pantolon giyen biriyim değişiklik yapmam istedim kendimce
Siz olsanız hava soğuk diye giymekten vazgeçer miydiniz? Bu arada hep kapalı mekanlarda olacağız zaten ama ne bileyim... Bir de sanki çok aranıyormuşum gibi mi okur düşüncesi belirdi kafamda
Yardım edin a dostlar
O düşünceyi sil at istediğini giy kombinle ben kafamda olusturdum begendim kombininiHerkese merhabalar öncelikle :)
Yardım edin a dostlar
Bence ilk bulusmada daha agır giyinmelisinYa gerçekten hiiiç ama hiç alışık değilim...
Bu arada ilk buluşmamız ve ciddi hoşlanıyor gibiyim
İlk buluşma için uygun olmayabilir. Onun yerine jean ve cizme daha doğru olur ya da tayt çizme. İlk bulusmada sizi her zaman gördüğünün dışında giyinmeyin :)Çekiştirmem de işte ilk buluşma olduğu için danışmak istemiştim ben de...
Ben tercih etmezdim en azından ilk buluşmada Ne kadar kapalı o kadar zarif bence Erkek beyni ilkeldir ne kadar modern ayağına yatsalarda Akıllarında farklı izlenim farklı düşünceler uyanıyorHerkese merhabalar öncelikle :)
Yardım edin a dostlar
İstanbuldaysanız sıkıntı olmaz neler giyiyorlar burda ya kara kış filan demeden bide içerisi aşırı sıcak oluyor uzun zaman oldu ama gitmeyeli o tarz bir yere ama en son gittiğimde askılı bluz şort çorapsız ter sucuk olmuştum :) şimdi aklıma gelince afakanlar bastı vallaHerkese merhabalar öncelikle :)
Yardım edin a dostlar
İlk buluşma için uygun olmayabilir. Onun yerine jean ve cizme daha doğru olur ya da tayt çizme. İlk bulusmada sizi her zaman gördüğünün dışında giyinmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?