Sizce çok mu saçma olur?

Gerçekten uzun zaman sonra ilk defa oluyor napacağımı şaşırmış durumdayım :)

Teşekkür ederim yorum için
Amaan boşverin şaşırmayı falan. Keyifli şeyler bunlar. Ay olsa da ben de gitsem randevuya Tadını çıkarın valla. Umarım güzel de geçer, buraya "enişteniz oldu" diye yazarsınız

... Bir de sanki çok aranıyormuşum gibi mi okur düşüncesi belirdi kafamda
Yardım edin a dostlar
O ne demek öyle mini etek giyen biri aranıyor mu olur ? İlk buluşmalar da giymek doğru değil. Ama sonraki bulusmalar da uygun hatta bara gidecekseniz tam uygun yer. Altınada siyah opak giyerseniz cokta güzel olur.
Gece boyunca cekistirecekseniz de giymeyin sırf onun icin süslenmiş gibi eğreti durur

Çekiştirmem de işte ilk buluşma olduğu için danışmak istemiştim ben de...

Yani giyersen giy ama aranmak değil de fazla özen gösterdiğini belli etmişsin gibi olabilirsin :) bence o aşamaya gelmemissiniz normal giyinin

Çok saçma bir düşünce içinden geldiği gibi giyinmelisin

O düşünceyi sil at istediğini giy kombinle ben kafamda olusturdum begendim kombinini
Gerçi insanların beğenip begenmemesini de umursama sen nasıl iyi hissedeceksen onu giy
Bana kalsa ben battaniyeye sarılıp çıkacam dışarı soğuktan

Ben bir mekana gidersem arabayla gidiyorum, o yüzden mini giyiyorum hiçbir sorun olmuyor zaten içerisi çok sıcak.

Ben tercih etmezdim en azından ilk buluşmada Ne kadar kapalı o kadar zarif bence Erkek beyni ilkeldir ne kadar modern ayağına yatsalarda Akıllarında farklı izlenim farklı düşünceler uyanıyor

Takılacağın insana bağlı yaşam tarzı nasıl ailesi nasıl bunları biliyosan ve eğer etek giyince bu kötü kız demicekse sana giy altınada çizme giy

İstanbuldaysanız sıkıntı olmaz neler giyiyorlar burda ya kara kış filan demeden bide içerisi aşırı sıcak oluyor uzun zaman oldu ama gitmeyeli o tarz bir yere ama en son gittiğimde askılı bluz şort çorapsız ter sucuk olmuştum :) şimdi aklıma gelince afakanlar bastı valla

içinden ne geliyorsa onu giy. neden etraf yüzünden vazgeçeceksin. senin giyim tarzın buysa giyiminden neden çekiniyorsun. sen neysen osun. başkası için giyim tarzını değil tırnağının uzunluğunu bile değiştirme. ayrıca çokta güzel olur opak çorap ve çizmeyle. gittiğiniz mekanın tarzına da uygun. öğleden sonra kahve içmeye çıkmıyorsun ki. mesela ben meyhane gibi bir yere gideceksem daha ağır, bar gibi bir yere gideceksem dediğin gibi etek kazak ya da benzer bir elbise, öğleden sonra kahvesi ise kot tişört, resmi bir yemekse kumaş pantolon gömlek, çocuğu parka falan götürüyorsam eşofman tişört tarzı giyinirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…