- 22 Ocak 2013
- 41.692
- 210.597
- 798
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Kim bu kadın? Hiç ihtiyaç duymadığını nerden biliyorsunuz? Biz uzmana gidebilir. Hormonsal bir sıkıntı olabilir. Psikolojik olabilir.Erkekler yine bi şekilde bahane olarak görüyorum ama bi kadının hiç ihtiyaç duymaması
aseksüel diye aratın çıkar.aseksüel işte hiçbir cinse ilgisi yok, sevişmeye öpüşmeye ilgisi yok kişinin.Cinsel istek yok yani.Nasıl yani
Kim bu kadın? Hiç ihtiyaç duymadığını nerden biliyorsunuz? Biz uzmana gidebilir. Hormonsal bir sıkıntı olabilir. Psikolojik olabilir.
Hehh böyle işteaseksüel diye aratın çıkar.aseksüel işte hiçbir cinse ilgisi yok, sevişmeye öpüşmeye ilgisi yok kişinin.Cinsel istek yok yani.
kocasini sevmedigini dusunurum.Evlilikte böyle hissetmek
Genelleme demissin adi uzerinde kadinlar duygusal varliklardir her kadin duygusal yaklasir herseye, ben hic gormedim duymadim sevmedigi bir erkegi opme istegi cinsell yakinlasma istegi sen duydun mu?.. seven kadin cinsellik dusunur. Demek ki bu kadin ya partnerinden etkilenmiyor bir bag yok ya da psikolojik normal bir durum degil yani.Pardon bu nasıl bir yanlış genelleme yahu.
Bir travma sonucu mu bu gelişti, yoksa doğuştan mı böylesiniz onu sorun kendinize.Bi kadının hiç cinsellik istememesi normal mi? Öpüşmek bile istemeyen bi bayan düşünün. Kusura bakmayın böyle bir sorun için çevreye sorulmaz ki böyle şeyler
Ruhsuz bir insan gibi ya nasıl bişey anladım gittiBir travma sonucu mu bu gelişti, yoksa doğuştan mı böylesiniz onu sorun kendinize.
Doğuştan ise bunun adına, "aseksüellik" deniyor. Diğer türlüyse, bilinçaltınız savunma geliştirmiş gibi görünüyor.
Siz misiniz bu kadın?Ruhsuz bir insan gibi ya nasıl bişey anladım gitti
Aseksuellik de normal bir şey değil kiaseksüel diye aratın çıkar.aseksüel işte hiçbir cinse ilgisi yok, sevişmeye öpüşmeye ilgisi yok kişinin.Cinsel istek yok yani.
ben size kendimi duyarayim mademGenelleme demissin adi uzerinde kadinlar duygusal varliklardir her kadin duygusal yaklasir herseye, ben hic gormedim duymadim sevmedigi bir erkegi opme istegi cinsell yakinlasma istegi sen duydun mu?.. seven kadin cinsellik dusunur. Demek ki bu kadin ya partnerinden etkilenmiyor bir bag yok ya da psikolojik normal bir durum degil yani.
Biraz çekindiğim için konuya direk benim yazmadım doktor ne diyebilir ki bu ruhsal bişey değilmi sizceSiz misiniz bu kadın?
Sizseniz doktora gidin, değilseniz bu kadar detayı kim verdi ki size? Tuhaf bir durum
Doktora gitmek gibi bir durum olmadı ama öyle çevremde kadınların anlattığı gibi bişey arzu istek yokErkeksin de sevgilin böyle bir kadın mı yoksa? Yada bu kadın senmisin? Birine karşı böyleyse ,sevgisi,ten uyumu yoksa gayet normaldir. Yok hiç istek yoksa aseksüeldir.
Yok bayanımErkeksin de sevgilin böyle bir kadın mı yoksa? Yada bu kadın senmisin? Birine karşı böyleyse ,sevgisi,ten uyumu yoksa gayet normaldir. Yok hiç istek yoksa aseksüeldir.
Yorumlarda okudum eşinizle sorunlarınız varmış.Eğer arada sevgi saygı kalmamışsa cinsel olarak arzulamamanız çok normal.Sorunlar öncesin de nasıldınız.Doktora gitmek gibi bir durum olmadı ama öyle çevremde kadınların anlattığı gibi bişey arzu istek yok
Canım bunu cinsellik bölümüne açsaydın ban yersinBi kadının hiç cinsellik istememesi normal mi? Öpüşmek bile istemeyen bi bayan düşünün. Kusura bakmayın böyle bir sorun için çevreye sorulmaz ki böyle şeyler
Çok ilginç evlimisin? Hiçbir zaman mı bu istek olmadı yoksa hayatındaki kişiye özel mi?Doktora gitmek gibi bir durum olmadı ama öyle çevremde kadınların anlattığı gibi bişey arzu istek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?