- 10 Ekim 2014
- 32.932
- 148.471
- 798
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Genelleme demissin adi uzerinde kadinlar duygusal varliklardir her kadin duygusal yaklasir herseye, ben hic gormedim duymadim sevmedigi bir erkegi opme istegi cinsell yakinlasma istegi sen duydun mu?.. seven kadin cinsellik dusunur. Demek ki bu kadin ya partnerinden etkilenmiyor bir bag yok ya da psikolojik normal bir durum degil yani.
Peki bu bir ihtiyaç deniliyor ihtiyaç olsaydı böyle olmazdı kiYorumlarda okudum eşinizle sorunlarınız varmış.Eğer arada sevgi saygı kalmamışsa cinsel olarak arzulamamanız çok normal.Sorunlar öncesin de nasıldınız.
Evliyim eşime belli etmemeye çalışıyorum ama hiç isteğim olmadı aklıma gelmiyor ihtiyaç duymuyorumÇok ilginç evlimisin? Hiçbir zaman mı bu istek olmadı yoksa hayatındaki kişiye özel mi?
sacmalaik senin mesaja yanit vermen niye biliyor musun piskolojikte olabilir dedim neden okuyup anlamadigin seye yorum yapiyorsun bence sende bir kilinige gorunBu ne sacma bir genelleme
Cinsel istek icin illa hayatinda biri olup, o kisiye asik olmak mi gerekmiş
Hayatimda hic kimse yokken bile cinsel istegim oluyordu benim. Cinselligi illa bir kişiye yoneltmek gerekmiyor zira bu ic gudusel bisey. Sadece birine asik olunca libido calisiyor, yalnizken tum herşey kapaniyor mu? Ekonomi paketinde mi bu
Uyu
sacmalaik senin mesaja yanit vermen niye biliyor musun piskolojikte olabilir dedim neden okuyup anlamadigin seye yorum yapiyorsun bence sende bir kilinige gorun
ben hic gormedim duymadim sevmedigi bir erkegi opme istegi cinsell yakinlasma istegi sen duydun mu?..
kime göre neye göre? aseksüellik çoğu araştırmacı tarafında heteroseksüel, homoseksüel, biseksüel gibi bir cinsel yönelim olarak kabul ediliyor.Aseksuellik de normal bir şey değil ki ☹
kime göre neye göre? aseksüellik çoğu araştırmacı tarafında heteroseksüel, homoseksüel, biseksüel gibi bir cinsel yönelim olarak kabul ediliyor.
Eşinizi çekici bulmuyor da olabilirsiniz.Evlilikte böyle hissetmek
haklısın.ama toplumun ne dediği de beni ilgilendirmiyor.topluma göre hareket etmiyorum.bilim ne derse odur.bana akıl mantık irade verilmiş, pozitif bilim insanıyım.toplum yeri geliyor ineğe de tapıyor, kadınları da taşlayıp diri diri gömüyor.toplum benim için bir kıstas değil.her birey kendinden sorumludur.bir kişinin aseksüel ya da biseksüel vs olmasının hiçbir anormal tarafı yok.özgürlük savunucusuyum.Bilim insanlarının kabul etmesi normal hale getirmiyor ki. Toplum kabul ederse normal oluyor maalesef. Çünkü alışılagelmiş, kabul edilmiş oluyor. Bana göre ise, kimseye zararı olmayan kişinin kendisi de dahil, herşey normal ama,sadece bana göre.
Bi kadının hiç cinsellik istememesi normal mi? Öpüşmek bile istemeyen bi bayan düşünün. Kusura bakmayın böyle bir sorun için çevreye sorulmaz ki böyle şeyler
Normallik kıstaslarına göre anormal. Normal dediğimiz olgu çoğu kişi tarafından olağan kabul edilen, o türün çoğu bireyinde görülen özellikler için kullanılır. Nedir bu işte aciktigimizda yemek yeriz bu normaldir. Hiç yemek yememek anormal. Gibi gibi. Cinsel yönelimin farklı olması da normal bir şey değil ki. Ama bu topa girmeyecegim bu tartışmalar hala bir sonuca ulaşmış değil çünkü.kime göre neye göre? aseksüellik çoğu araştırmacı tarafında heteroseksüel, homoseksüel, biseksüel gibi bir cinsel yönelim olarak kabul ediliyor.
Tabiki de. Toplum bulunduğu koşullara göre oluşturur normlarını. Ben de çoğunu kabul etmiyorumhaklısın.ama toplumun ne dediği de beni ilgilendirmiyor.topluma göre hareket etmiyorum.bilim ne derse odur.bana akıl mantık irade verilmiş, pozitif bilim insanıyım.toplum yeri geliyor ineğe de tapıyor, kadınları da taşlayıp diri diri gömüyor.toplum benim için bir kıstas değil.her birey kendinden sorumludur.bir kişinin aseksüel ya da biseksüel vs olmasının hiçbir anormal tarafı yok.özgürlük savunucusuyum.
çok dar bi bakış acisiyla genelleme yapıyorsunuz, ben duydum sevmediği erkeği öpen ya da cinsel yaklaşımda bulunan kadinlar, biri de ben oluyorum hatta, adına da yer yer "cinsel ihtiyaç" , duruma gore de "tek gecelik ilişki" diyoruz. Genişletin ufkunuzu.
Kusura bakma bizim ufkumuz seninki kadar genis degil ben bu konusma tarzini sadece midesi genis erkeklerden beklerim tek gecelik iliskileriniz sizin nasil genislikte oldugunuzu acikliyor zaten kadinlar temiz varliklardir erkeklerinde hepsi icin soylemiyorum ama zina yapan erkekler de senin gibi..ben evli oldugunu dusunerek yorum yaptim senin cinselligin kendine yorumumdan rahatsiz duyacagina yaptiklarindan rahatsizlik duymalisin tek gecelik takilan arkadas..! zinanin telafisi allah katinda var mi bilmem ordada dar bakis aciyla bakmayin dersin tek gecelik takilanlardanim ihtiyac dersinçok dar bi bakış acisiyla genelleme yapıyorsunuz, ben duydum sevmediği erkeği öpen ya da cinsel yaklaşımda bulunan kadinlar, biri de ben oluyorum hatta, adına da yer yer "cinsel ihtiyaç" , duruma gore de "tek gecelik ilişki" diyoruz. Genişletin ufkunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?