• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce çözüm boşanmak mı?

Çocuğu sahiplenmesi güzel bir şey ama ne bileyim benim aklıma anlattıklarınızdan direkt "Kendi çocuğu mu acaba?" Sorusu geldi.Yine de günahını almamak gerek. Ben olsam kabul ederdim ama çocuğu da bir güzel kimin nesi diye araştırırdım.En basiti çocuğu yanınıza aldığınızda elbette biri görmeye gelir sonuçta...

Eski konularini okudum, kocan sana disardaykem offf su kadina bak diye kadin gosteren, arkadasini bana ayarla diyen, milletin gogsunun iriligini falan sana anlatan, gozu surekli disarda arsiz bi adammis. Bu karakter senin yaninda bunlari yapiyosa senden uzakta neler yapar Allah bilir

Çocuğu sahiplenmesi güzel bir şey ama ne bileyim benim aklıma anlattıklarınızdan direkt "Kendi çocuğu mu acaba?" Sorusu geldi.Yine de günahını almamak gerek. Ben olsam kabul ederdim ama çocuğu da bir güzel kimin nesi diye araştırırdım.En basiti çocuğu yanınıza aldığınızda elbette biri görmeye gelir sonuçta...
illa ki.ben cesaret edemem almaya.ben de o kadın hayat kadını kurtulmak için bize verecek gibi bir durum uyandı

bence o çocuk onun değil hatta onun olsa bu kadar korkmayın dicek reddeyin.o çocuğu alıp satabilir ayy allah korusun yarabbim sen boşanma yoluna bak ne öyle sakkalı asla iznvermzler orda çalışmasına adı din altında olan gerçk dinle alakası olmayan kişilere karışmış olabilir.iyice bir arıştır gerkirse şikayet et eşini eminmki kolay değil bu söyledklerim ama bnları yapıyorsa yarın o bür gün neler yapmaz

Eski konularini okudum, kocan sana disardaykem offf su kadina bak diye kadin gosteren, arkadasini bana ayarla diyen, milletin gogsunun iriligini falan sana anlatan, gozu surekli disarda arsiz bi adammis. Bu karakter senin yaninda bunlari yapiyosa senden uzakta neler yapar Allah bilir

aynı adam ben sensiz yapamam ben kadınla kızla işim olmaz diyor.ne perhiz ne lahana turşusu bu

Cok afedersin ama sizin nasil bir evliliginiz var Allah hayirlisini versin

bence o çocuk onun değil hatta onun olsa bu kadar korkmayın dicek reddeyin.o çocuğu alıp satabilir ayy allah korusun yarabbim sen boşanma yoluna bak ne öyle sakkalı asla iznvermzler orda çalışmasına adı din altında olan gerçk dinle alakası olmayan kişilere karışmış olabilir.iyice bir arıştır gerkirse şikayet et eşini eminmki kolay değil bu söyledklerim ama bnları yapıyorsa yarın o bür gün neler yapmaz
araştıracağım zaten normal değil bu

Evlenmeden once her sey ortadaymis bir bekaret belasina yakmissin basini. Bir de cocuk yaptin. Ooofff offf bu kizlarimiz niye bu kadar basiretsiz of

canım allah kurtarsın eşin sağlam pabuç değil anlaşılan. sen de çok safsın. eşin yakalanıp içeri atılırsa ve hırsız damgası yerse hiç iş bulamaz. hayatın cehenneme döner. arkana bakmadan kaç kendini kurtar, dünyada o kadar düzgün insan var. sen de düzgün yaşamayı hakediyorsun. bi adam başkasının çocuğunu neden almak ister. ya kendinindir ya da iş olarak görür para kazanmak amacıyla alır başkasına satar. bunun hayırla hiçbir ilgisi yok. lütfen bu çok tehlikeli bir durum. umarım en az hasarla kurtarırsın kendini.

slm kızlar,gün geçmiyor ki eşim yeni vukuatlarla karşıma gelmesin.şimdi benim eşim Antakya da,ben izmirdeyim.onun birkaç işi vardı orda halledip dönecekti.sonra bunlar Suriyelilerden keçi almışlar ucuza.satmak için.keçiler de çalıntı çıkmış.eşimin de önceden suçu vardı ve 5yıl içinde başka bir suç işlememesi gerekiyordu.işte keçiler çalıntı çıkınca bir de hırsız damgası vuruldu.ikinci suçtan ötürü yakalanırsa hapse girecek.kuçuk bir bebeğim var,11aylık.bu Bi ara muavinlik te yapıyordu.güya tabii.guys diyorum çünkü saç sakal bırakmıştı.Allah aşkına kızlar hiç saç sakallı muavin olur mu?güya bir kadın otobüste konuşuyormuş o da kulak misafiri olmuş. Kadın demiş ki yanındakine 'bu çocuğu vermem lazım bu da kız olucak istemezler çocuğu birine vermem lazım.'bizimki de gelmiş diyor ki 'bu çocuğu biz alalım mı?'ben de dedim ki saçmalama çocuğumuz var zaten bizim.hem Allah şükür çocuğumuz oluyor ne gerek var.Allah ım olmayana versin.arkadaşlar kafam çok karışık anlayacağınız.yani kadın ne diye durup dururken otobüste bu muhabbetleri yapsın.ya kadın o tür bir kadınsa?ya eşim onunla bir ilişkide bulunduysa?otobüste çalıştığı ne malum?kızlar siz ne diyorsunuz bu duruma?sizce normal mi bu durum?ben mi abartıyorum durumları?

arkadaşım sen ne diyorsun evde bebğin var eşinde sokağa bir bebek atılacak diye sahiplenmek mi istiyo???? ne kadar yufka yürekliymiş eşin... git Allah aşkına bir bebğin bakımı bile eşlerimizi zorlarklen durduk yere bir bebek daha kim ister hem de bu kadar ayaküstü muhabetle...

Back
X