• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce çözüm boşanmak mı?

Yani şuraya üye oldum olalı, her gün yeni bir yaşıma giriyorum.
Kızlar siz mi çok safsınız, yoksa hep çakalları mı buluyorsunuz ama bu nedir yahu?
Otobuste bebeğimi bırakıcam demiş kadın, muavin atlıyor biz bakarız diye. Yetiştirme yurdu musun be adam?
Hani on yıllarca cocugun olmaz, içinde ukte kalır oyle atlarsın balıklama hadi bir nebze, e kendi cocugu varmış ya!
Oof of.
kardeş boşan, kaç kurtar kendini deyince "milleti boşamaya meraklı" oluyoruz. Ama ne denir ki buna yani, iki gün sonra "velayetime aldım, nufusa kız kardeşim diye yazdırdık" deyip eve aşığını falan getirmesin? Potansiyel var eniştede.

aynen arkadaşım o kokular benmde burnuma geliyor eşime şüphelerimi söylediğimde bağırdı çağırdı kim söylüyor sana bunları diye suç mu bastırdı bilemiyorum artıık

illa birinin mi söylemesi mi lazımmış ,bunların alayı böyle zaten nasıl bir yalan mekanizmaları varsa sizi yalancı çikarıp oturuyorlar ...Her mantıklı insanın aklına gelir zaten ..Hey Allahım ya ..Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Nereden buliyorsunuz bu numuneleri anlamadim ki. Keci hikayesine de inanmadim bebek hikayesine de.

muavin nasıl her konuşulana vakıf oluyor çok enteresan:KK14::KK14: Kadın dövüne dövüne mi ben bu çocuğu vercem dedi ,suriyeli olsa dilini nerden bilcek...Çocuğu satcak olsa karısına niye haber versin,satar parayı cebine atar..Kendi çocuğu olabilme ihtimali daha yüksek..Ayyyyy acıdım ayaklarına yatçak,böyle tipler karısı 50 lira pazar parası istese kıyameti koparır elin çocuğuna bakçakmış ayy gözlerim doldu :KK53::KK53: Adam çakal ,kadını her konuda bastırıyo bence irdele inini dibini öğren,sigortası yatıyordur muhtemelen git sgkya sordur nerde çalışıyo bu ...Sonra orda çıkmıyorsa gittim sordum sen ne dümenler çeviriyon bakalım dökül de :KK20::KK20:

Laf onlar ya hu. Adamin gozu disarda bariz yani. Cocuk onun mu bilemem ama garip isler yapiyo oralarda o kesin
b
illa birinin mi söylemesi mi lazımmış ,bunların alayı böyle zaten nasıl bir yalan mekanizmaları varsa sizi yalancı çikarıp oturuyorlar ...Her mantıklı insanın aklına gelir zaten ..Hey Allahım ya ..Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
ah bir bilebilsem

Çözüm boşanmak mı değil mi bilemem ama hiç hoşlanmadım ben eşinden.
Tek ayak üstünde 40 yalan bulur bu be!

Allah yardım etsin sana.

Benimde aklima ilk cocuk kendinin diye geldi
Birde kecilet calinti degilde kendilerinin calmis olabilecegi geldi
Allah yardimciniz olsun KECILERI kacirmazsaniz iyidir bu adamla

Canim ben bu olaydan hic bisey anlamadim biraz acele mi yazdin ne.
calinti keci ve hapis cezasi sonra esinin sana bakman icin bi cocuk vermek istemesi.
Bilemedim sanki sen o cocugun cici annesi gibi geldin bana.

Back
X